آخه موقعی که نباید باشه هم نیست![]()
آخه موقعی که نباید باشه هم نیست![]()
3 شبه قطعه.تو رو خدا زنگ بزنین پیگیری کنین.
من میخواستم همین الان زنگ بزنم.دیدم درست نمیتونم صحبت کنم چون خون لخته شده و صدام واضح نیست.
پیگیری کنید.هی زنگ بزنید.آخه این چه وضعشه؟!
از دستی قطع کردن.![]()
اینو خوب اومدی![]()
این صبانت شورش رو درآورده.چند وقته وقتی میخوام وصل بشم رو Veryfiring یوزر پس میمونه و رد نمیشه.
برای شما هم همینطوره؟!!!
اگه بخواد ادامه بده من از خدامه!میرم یه جای دیگه.به درک 10 15 تومان به خورد یه دزد دیگه میدم.
![]()
نگید تو رو خدا
من رفتم داتک رو کنسل کردم بیام از صبانت بگیرم به خاطر اینکه سرعتش بیشتره !!!! دانلود شبانه هم برام مهمه و هر شب باید تقریبا 1 گیگ رو دانلود کنم
اگه اینطوری باشه که نیام رو صبانت !؟!!؟؟؟!؟
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
شبانه شده از ساعت 2 تا 7 ؟ یا همون 3 تا 7 هستش ؟
تو مشهد که از 2 تا 7.
بنظرم فعلا نیا.خوت میدونی!
بذار ببینیم چی میشه.
اگر شبانه کانکت بشه ! از ساعت 2 هستش ( البته اگر بعد از این موضوع تغییرش ندن ! )
نمیدونم تابستونا شبانه صبا انقد افتضاحه یا همیشه..من که فقط وقت دارم تابستونا امتحان کنمش که اونم خبرش از ساعت 3:30 تا 7 زیر 200 مگ میتونم دانلود کنم...
واقعا که این صبانت تو دزدی حرف اول رو میزنه
ای کاش زودتر میفهمیدم این داتک بد بخت رو ول نمیکردم و اینقدر بهش بد و بیراه نمیگفتم
یکی از آشناهای ما صبا داره و چند وقت پیش رفتم دیدم هر شب تقریبا 1.5 گیگ دانلود داره !!!! ولی الان شما دارید میگید 200 مگ که اگه اینطوری باشه واقعا افتضاحه
داتک هم در طول یک سال فقط 2 یا 3 بار قطع شد و هر شب راحت بین 600 تا 700 مگ دانلود میکردم
دوستانی که زنگ زدن به صبا ، بهشون نگفتن که کی این مشکل حل میشه ؟
و اینکه دوستان قبلا هم این مشکل و یا مشکلات دیگری برای شما اتفاق افتاده بود ؟؟
من اگه ادامه پیدا کنه.طی چند روز دیگه میرم پارس انلاین.چطوره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)