تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 451 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

این مطلب رو در مورد باطری خوندم،فکر کنم منطقی ترین توضیح رو داده
    بد ندیدم اینجا بزارم شما هم استفاده کنین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 9 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

سلام بچه ها لطفا تو این پست برید نظر بدید ممنون
    .
    .
    .
    .
    کد:

4. این کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

كسي نيست جواب سوال منو بده ؟

6. این کاربر از matin-n78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

افشین و محسن جان ... این دونه ها وقتی تو وب دارین میگردین میاد یا تو برنامه های مختلف میاد ؟

برنامه گرافیکی که مخصوصا تو دارین فایل مالتیمدیا میبینین نه ها ... مثلا تو ورد و اکسل هم میان یا نمیان ؟

آخه ممکنه به خاظر فلش پلیر هم باشه .... کلا خیلی عجیبه آخه این سری هم که پرسیدید سرچ که کردم هیچ چیز به درد بخوری ندیدم. دفعه قبل دونه های زرد سرچ کردم و این سری آبی ...

نوبت ما هم میرسه یه روز ... ای خدا !!!؟؟؟!!؟!؟!
    سلام اتفافا میخواستم بگم اصلا تو بازی اینطوری نمیشه حداقل تا حالا اینطور نشده معمولا وقتی تو وب میگردم اینطوری میشه حالانمیدونم چون من اکثرا تو وب میگردم اینطور برداشت میکنم یا واقعا اینطوری هست نمیدونم... شاید تو برنامه های دیگر هم بشه. تو ورد و... هم زیاد کارنمیکنم ببینم میشه یانه.
    علیرضا جان مگه تو وب اتفاق خاص میفته که این را پرسیدید؟

8. 2 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام اتفافا میخواستم بگم اصلا تو بازی اینطوری نمیشه حداقل تا حالا اینطور نشده معمولا وقتی تو وب میگردم اینطوری میشه حالانمیدونم چون من اکثرا تو وب میگردم اینطور برداشت میکنم یا واقعا اینطوری هست نمیدونم... شاید تو برنامه های دیگر هم بشه. تو ورد و... هم زیاد کارنمیکنم ببینم میشه یانه.
    علیرضا جان مگه تو وب اتفاق خاص میفته که این را پرسیدید؟
    توی وب که بههههه ... خیلی اتفاقات خاص و غیر خاص میافته.

محسن جان آخه گفتم که یه جا خوندم این مشکل میتونه به فلش مربوط بشه. باید آدوب فلش پلیر رو آپدیت کنی. من میگم یه دونه جدیدش رو دانلود کن و نصب کن. تو سایت سافت گذر برای همه مرورگرها میذاره. دو تا پکیج باید باشه. یه نگاه کن پیدا میکنی.

بعد یه کار دیگه .... از مرورگر دیگه ای استفاده کن. مازیلا و اپرا و مخصوصا کروم هر سه عالی هستند. مرورگرت رو یه مدت تغییر بده عادت میکنی زود. بعد ببین با تعویض مرورگر یا نصب فلش پلیر جدید برای مرورگرها این مشکل باز ادامه داره یا نه. اوی فلش پلیر رو عوض کن و اگه تکرار شد دیگه ناچارا مرورگر دیگه ای رو استفاده کن.

خبرش رو هم بده اگه حل شد ....

10. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

كسي نيست جواب سوال منو بده ؟
    دوستان راهنمایی کردن. فکر کنم بردن به گارانتی تنها راهش باشه.

من بودم یه حرکتی هم میکردم. نه دو تا ...

اول اینکه باتری و آداپتور و .... همه رو در میاوردم. هیچ وسیله ای بهش وصل نمیکردم. بعد دستم رو میبردم رو اون میله هایی که باتری میره توش ... در واقع برق خیلی کمی که تو مدارات بود رو تخلیه میکردم. دستم رو یه خورده رو اونها میگرفتم و بعد میبردم تو محل اتصال کابل شبکه ... بعد تو یو اس بی ها ... بعد خلاصه همه جاش ...
    بعد دکمه پاورش رو فشار میدادم و نگه میداشتم و باز همون حرکات قبلیم رو تکرار میکردم. خلاصه میخوام کاملا مطمئن شم هیچ جریان کوچیکی تو مداراش نمونده.

حاالا برق رو وصل میکردم و روشن میکردمش. فکر نمیکنم جواب بده ولی از اینکه ببری گارانتی و احیانا بخوان مادربوردش رو عوض کنن و 5 هفته مثل من بی لف تاف بمونی بهتره.

راه بعدی ...

یه دی وی دی بوت ابل میذاشتم تو درایوش. یه دونه هم فلش .... یه دونه هم هارد اکسترنال .... همه رو همزمان وصل میکردم و بعد روشن میکردم. شاید به هوای شناختن این وسایل بایوسش آدم شد و درست بالا اومد.

به هر حال فکر کنم آخرش باید برین گارانتی ولی این دو راه رو گفتم شاید یه فرجی شد. اساتید لطفا به این حرکاتی که گفتم نخندید که خودم هم میدونم حرکات جالبی نیست ....

12. 5 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام
    تو وب که چیزی نبود.از دوستان آمار گرفتم.اکثرآ نظرشون این بود که دکدر گرافیکی خود ویندوز قاطی کرده و با تعویض ویندوز درست میشه.حالا شما یه زحمت بکش و ویندوز رو عوض کن و نتیجه اش رو بگو.اگر درست نشد حتمآ باید ببری گارانتی.
    سلام ویندوز را دیروز ریکاوری کردم از دیروز هم فعلا الحمدا... گوش شیطون کر هنوز اون مشکل پیش نیومده و انشاا... دیگه هم اتفاق نیفته ولی هنوز مطمئن نشدم چون اون دون دون ها قبلا هم هر روز اتفاق نمیفتاد و هر چند روز یکبار دوبار بیشتر نمیشد و بعضی وقتا هفته ای هم نمیشد
    به هر حال از اینکه پیگیر مشکلات لپ تابمون هستید از شما و دیگر دوستان و اساتید سپاسگذارم

14. 2 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

توی وب که بههههه ... خیلی اتفاقات خاص و غیر خاص میافته.

محسن جان آخه گفتم که یه جا خوندم این مشکل میتونه به فلش مربوط بشه. باید آدوب فلش پلیر رو آپدیت کنی. من میگم یه دونه جدیدش رو دانلود کن و نصب کن. تو سایت سافت گذر برای همه مرورگرها میذاره. دو تا پکیج باید باشه. یه نگاه کن پیدا میکنی.

بعد یه کار دیگه .... از مرورگر دیگه ای استفاده کن. مازیلا و اپرا و مخصوصا کروم هر سه عالی هستند. مرورگرت رو یه مدت تغییر بده عادت میکنی زود. بعد ببین با تعویض مرورگر یا نصب فلش پلیر جدید برای مرورگرها این مشکل باز ادامه داره یا نه. اوی فلش پلیر رو عوض کن و اگه تکرار شد دیگه ناچارا مرورگر دیگه ای رو استفاده کن.

خبرش رو هم بده اگه حل شد ....

اگه میشه زحمت بکش و برای دانلود برامون بذار چون من نمیدونم کدوم فلش پلیر واسه چه مرورگری بهتره
    ممنون میشم اگه زحمت این کار راهم بکشی

16. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ورژن جدید درایور صدای Realteck ورژن 2.55 برای ویندوز ویستا و سون 32 و یا 64 بیتی:

کد:
    آقا این سه تا +++ رو از اسم سایت ورداین. گذاشتم که پیلتر نشه.

این هم فلش پلیر برای مرورگرهای Internet Explorer و AOL:

کد:
    و برای مرورگرهای Mozilla FireFox و Netescape و Safari و Opera:

کد:
    گوگل کروم Google Chrome هم که نیازی نیست بگم، از ورژن 8 به بعد خودش توش داره و جالبه که تو محیط SnadBox قوی خودش هر فلش و پی دی اف ویروسی رو میتونه اجرا کنه. لینک مطلبی که دیشب گذاشتم تو پروفایلم در مورد همین کار جالب گوگله!!! پس لینکی واسه فلش پلیر کروم تو وب هم نیست. نگرد ...
    اینم لینک خود Google Chrome :

کد:
    Last edited by alireza1411; 07-12-2010 at 20:41.

18. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

ورژن جدید درایور صدای Realteck ورژن 2.55 برای ویندوز ویستا و سون 32 و یا 64 بیتی:

کد:
    آقا این سه تا +++ رو از اسم سایت ورداین. گذاشتم که پیلتر نشه.

این هم فلش پلیر برای مرورگرهای Internet Explorer و AOL:

کد:
    و برای مرورگرهای Mozilla FireFox و Netescape و Safari و Opera:

کد:
    گوگل کروم Google Chrome هم که نیازی نیست بگم، از ورژن 8 به بعد خودش توش داره و جالبه که تو محیط SnadBox قوی خودش هر فلش و پی دی اف ویروسی رو میتونه اجرا کنه. لینک مطلبی که دیشب گذاشتم تو پروفایلم در مورد همین کار جالب گوگله!!! پس لینکی واسه فلش پلیر کروم تو وب هم نیست. نگرد ...
    اینم لینک خود Google Chrome :

کد:
    علیرضا جان واقعا کارت درسته فقط یه سوال داشتم و اون اینکه فلشهای قبلی را چطور به صورت کامل حذف کنیم؟ آیا اگه این فلش پلیرهای جدید را نصب کنیم قبلی ها خود به خود به طور کامل حذف و unistall میشن؟

20. 3 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •