این پچ لوگو+لباس تیمها+نقل و انتقالات به روز رو انجام میده!!
این نسخه خیلی دردسر داره اولا باید منو انگلیسی+گزارشگر انگلیسی رو دان کنی بریزی توش که اونم خودش دردسر جدا داره تازه بعدشم باید 180 مگ پچ دانلوود کنی که توصیه میکنم نسخه 2 DVD رو گیر بیاری![]()
این پچ لوگو+لباس تیمها+نقل و انتقالات به روز رو انجام میده!!
این نسخه خیلی دردسر داره اولا باید منو انگلیسی+گزارشگر انگلیسی رو دان کنی بریزی توش که اونم خودش دردسر جدا داره تازه بعدشم باید 180 مگ پچ دانلوود کنی که توصیه میکنم نسخه 2 DVD رو گیر بیاری![]()
لینکهای نسخه ی PAL برای XBOX360 هم به زبان انگلیسی اومد :
Rapidshare (1.5gb Links – Premium Users Only)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFileFactory (Interchangeable)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچی نیست جواب ما رو بده ؟!
![]()
واقعا شماها مشکل دوربین دارین ؟ آخه چشه ؟ دوربین بازی به این خوبی
پاس کاری هم خیلی بهتر از نسخه قبلی هست آزادی عمل بیشتری داری
یکی از ایرادات اصلی به نظر من اینه : پای غیر تخصصی بازیکنا خیلی قویه ! این طور نیست ؟
اقا من این پچ رو ریختم و به گفته یکی از دوستان فقط dt0c-dt02-dt04-dt07-dt09 رو Rebuild کردم
اسامی تیمها درست شد ولی لباسشون درست نشد !
راستی این پوشه ایی رو که به نام IMG هست و داخل پوشه پچ هست رو باید چیکار کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
بفرما اینم کیت سرور .
آخیش چی بود اون ............
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کیت سرور رو چجوری باید استفاده کرد ؟
Last edited by Armin 7; 06-10-2010 at 00:37.
سلام دوستان
منم امروز خریدمش
نسخه 2 دی وی دی
حالا یه اشکال هست
فایل (setup.exe) من ایراد داره
و باز نمیشه
حالا نمیدونم اشکال از دی وی دی رامهای من هست یا از خود دیسک
واسه همین از دوستان درخواست دارم یکی این فایل را واسم اپ کنه
تا بتونم نصبش کنم
من این بازیو امروز گرفتم.فرق خیلی زیاد کرده و باید ساعت ها بازی کنی تا بتونی باهاش کنار بیای.کلا به نظر من
1-دفاع کردن بهتر شده البته به شرطی که فقط دکمه ضربدرو فشار ندین.
2-فیزیک بازی دگرگون شده و واقعی تر شده اینجوری نیست که هر بازیکنی به راحتی از طرف مقابل رد بشه,مثلا من با همین مسی هنگام حرکت از کناره هابه سمت محوطه جریمه که شگردمه موقع دریبل زدن,بازیکن حریف سریع با تنه زدن توپو ازم می گیره دیگه مثل قبل نمی تونم دریبل بزنم
3-پاس دادن خیلی فرق کرده و 30 40 درصد پاسام اشتباه میشه و بعضی وقتا پاش عمقی فرار می ندازم یه جای دیگه میندازه یا توپو می فرسته بیرون.البته به مرور زمان این مشکلم کمتر شده
4-دوربین افتضاح شده و دگه مثل سابق نیست و کاریم نمیشه کرد.
5-هوش مصنوعی در حمله کردن فرق کرده دیگه مثل قبل نیست که بیشتر با پاس بلند پشت دفاع یا با سانتر کردن,حریف به گل برسه.مثلا همین تیم منچستر که باهاش بازی کردم یه کار تاکتیکی با چند تا پاس تک ضرب به گل رسید که که خودم کیف کردم.
6-گل زدن که دیگه خیلی خیلی سخت شده موقع تک به تکم توپو میزنه بیشتر بیرون فرقی نمی کنه من باشم یا حریف.دروازه بان ها قوی نشدن بلکه بازیکنا تو تک به تک ضعیف شدن.
کلا من خیلی زیاد با این بازی حال نکردم,البته نه این که بد باشه چون تغییرات زیادی داده شده تا بیام بهش عادت کنیم خیلی طول میکشه.
کسی نیست این کار رو انجام بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)