قبلا هم همین بود 2مگ اگه اشتباه نکنم حول و حوش 220 یا 230
همه سرویسها سرعتاشون بالاتره به جز 2 مگ: چون باید 256 کیلوبایت باشه اما 220 هستش و حتی پایینتر .
ولی سرعت 256کیلوبیت که باید 32 کیلوبایت سرعتش باشه تا 120 کیلوبایت هم میره حتی بالاتر .![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
قبلا هم همین بود 2مگ اگه اشتباه نکنم حول و حوش 220 یا 230
همه سرویسها سرعتاشون بالاتره به جز 2 مگ: چون باید 256 کیلوبایت باشه اما 220 هستش و حتی پایینتر .
ولی سرعت 256کیلوبیت که باید 32 کیلوبایت سرعتش باشه تا 120 کیلوبایت هم میره حتی بالاتر .![]()
سایت کارکرد مخابرات کسی میتونه باز کنه ؟ برا من باز نمیشه //
برا منم همینطور
بر پدرشون لعنت خبرمون 2 مگ گرفتیم
مال من شبا به زور به 30 میرسه
بخدا کلافه شدم از دست این دزدا
Last edited by lMlOlHlSlElNl; 13-07-2014 at 09:10.
دوستان من الان زنگ زدم 2020 میگه ترافیک شب یه آپشن محسوب میشه و کسی حق نداره اعتراض کنه
کسی هست سرعت دانلود شبانش مثله من پایین باشه؟
Last edited by lMlOlHlSlElNl; 13-07-2014 at 09:09.
داداش من شبانه ام که هیچ روزانه هم افتضاح شده . این 2020 هم چرت گفته . بس که فروختند که ضرب اشتراک رسیده به 1 به 25 . مخابرات هم فقط شبانش بدرد میخورد حالا که به قول خودشون شبانه به عنوان اپشن محسوب میشه پس ما هم مخابرات رو به عنوان یک اپشن بدرد نخور حساب میکنیم. بعد 5 سال باید کم کم فکر تعویض بکنیم. خراب بشه این مملکت که کلا هیچ چیز پایدار توش وجود نداره[emoji35]
سلام
اینم از وضعیت نت و سرعت دانلود بنده
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سرعت دانلود رو ببینید تو رو خدا قبلا همش روی 220 بود حالا ببینید رویه چنده
نمیدونم اشکال از کجاست اما فبلا سرعت دانلودم رو یه عدد مثلا بین 210 تا 220 متغیر بود اما الان همش متغیره و خیلی کم به مقداری که گفتم میرسه قبلا شبها راحت دو تا فیلم داناود میکردم الان یکیش هم بزور دانلود میشه
دیروزم زنگ زدم 2020 گفت همه چی نرماله
اینا دارن پول سرویس 1مگ میگیرن اما اندازه Dial Up سرعته نت بنظرتون این پولهایی که میگرن حروم نیست
مال منم همین قده
لاکردارا فقط اسمشو عوض میکنن
میگن 2 مگ ولی همون دایال آپه
ما بمیریم هم از شر دایال آپ راحت نمیشیم
Last edited by lMlOlHlSlElNl; 13-07-2014 at 11:45.
تا چند روز پیش درست بود اما واقعا نمیدونم چرا یه دفعه اینطوری شد بنظرتون رفع میشه
خیلی جالبه الان زنگ زدم 2020 به اپراتور مشکلم رو گفتم گفت همه چی طبیعیه بعدش در جریانش گذاشتم که بابا قبلا سرعت دانلودم بین 220 تا 235 بود بعدش گفت گاهی اوقات پیش میاد دیگه جالبه 8 ماه پیش اومد بود دیگه ... بعدش میگه از سرورهایی که من بهتون میگم دانلود کنیدخوب پدر آمرزیده اینم شد جواب
واقعا حالا میفهمم جهان سوم یعنی چی و کجا
Last edited by M@SOUD64; 13-07-2014 at 13:21.
حالا کدوم سرورها رو گفت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)