تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 1049 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

الان مثلا سایت جاوید(همون مترجم معروف) فیلمای HD رو روی بلوری میفروشه 26 تومن
    حالا اینکه اصل نیست و اینا به کنار ولی به هرحال فیلم HD روی dvd که جا نمیشه باید رو BD جاش داد
    میخوای بری فیلم HD بخری که نمیشه بری بگی آقا فیلمو بریز رو هارد اکسترنالم
    پس باید BD Player داشته باشی
    اشتباه میگم بگین اشتباه میگی
    البته نگین
    توضیح بدین چرا

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

الان مثلا سایت جاوید(همون مترجم معروف) فیلمای HD رو روی بلوری میفروشه 26 تومن
    حالا اینکه اصل نیست و اینا به کنار ولی به هرحال فیلم HD روی dvd که جا نمیشه باید رو BD جاش داد
    میخوای بری فیلم HD بخری که نمیشه بری بگی آقا فیلمو بریز رو هارد اکسترنالم
    پس باید BD Player داشته باشی
    اشتباه میگم بگین اشتباه میگی
    البته نگین
    توضیح بدین چرا
    با ارزش پوزش بايد بگم بله اشتباه ميگي!
    كلا در مورد روش فيلم ديدن اشتباه فكر ميكني.

اگر قرار به فيلم ديدن باشه ميشه با همين دي وي دي 1000 تومني ها و نسخه هاي MKV هم فيلم ديد؟

دي وي دي اصل و يا بلوري فقط فيلم همراه ندارن! موارد اضافي همراه فيلم گاه از خود فيلم جذاب تره.
    اشتباه نكني فكر كني منظورم زير نويس و يا چند تا زبان هست! به اينا نميگم موارد خاص

من شخصا آرشيو دي وي دي و بلوري ارجينال دارم.
    در بعضي از نشخه هاي اصل موارد اضافي مدت زمان بيشتر از خود فيلم دارن.
    چيزي كه آقاي مترجم روي هارد يا نسخه كپي به شما نميدن!

مجموعه ارباب حلقه ها داخل پكيج يه دفترچه داره كه در قسمتي فقط ياد داره چطور وارد قسمت هاي مختلف منوها بشيم و قسمت هاي پشت صحنه هارو ببينيم.

بعضي از فيلم ها مثل هري پاتر داخل منو ها چيزي شبيح بازي هست و بايد يك مراحلي را بازي كني تا يه منو و قسمت ويژه برات باز بشه.
    تو بعضي از فيلم ها منوهاي مخفي هست كه بايد اينقدر بگردي تا پيدا كني و تازه متوجه ميشي يه دنيا ديديني برات وجود داره.

از انتخاب زاويه دوربين هم نبايد گذشت. كه فكر نميكنم تا حالا تجربه كرده باشيدو فقط دكمشو روي كنترل ديدين.

و خيلي چيزهاي ديگه كه بايد خودت ببيني.

3. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه anaconda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

دوستان یک سوال برام پیش اومد ایا با این بلو ری پلیرهایی که الان تو بازار ایران هست میشه بلوری کپی یا dvd کپی دید یا باید حتما" اورجینال باشه؟

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان یک سوال برام پیش اومد ایا با این بلو ری پلیرهایی که الان تو بازار ایران هست میشه بلوری کپی یا dvd کپی دید یا باید حتما" اورجینال باشه؟
    بله ميشه ديد. خيلي هم بهتر از دي وي دي پليرها انواع فرمت هاي جديد روي بلوري و دي وي دي كپي پخش مي كنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با ارزش پوزش بايد بگم بله اشتباه ميگي!
    كلا در مورد روش فيلم ديدن اشتباه فكر ميكني.

اگر قرار به فيلم ديدن باشه ميشه با همين دي وي دي 1000 تومني ها و نسخه هاي MKV هم فيلم ديد؟

دي وي دي اصل و يا بلوري فقط فيلم همراه ندارن! موارد اضافي همراه فيلم گاه از خود فيلم جذاب تره.
    اشتباه نكني فكر كني منظورم زير نويس و يا چند تا زبان هست! به اينا نميگم موارد خاص

من شخصا آرشيو دي وي دي و بلوري ارجينال دارم.
    در بعضي از نشخه هاي اصل موارد اضافي مدت زمان بيشتر از خود فيلم دارن.
    چيزي كه آقاي مترجم روي هارد يا نسخه كپي به شما نميدن!

مجموعه ارباب حلقه ها داخل پكيج يه دفترچه داره كه در قسمتي فقط ياد داره چطور وارد قسمت هاي مختلف منوها بشيم و قسمت هاي پشت صحنه هارو ببينيم.

بعضي از فيلم ها مثل هري پاتر داخل منو ها چيزي شبيح بازي هست و بايد يك مراحلي را بازي كني تا يه منو و قسمت ويژه برات باز بشه.
    تو بعضي از فيلم ها منوهاي مخفي هست كه بايد اينقدر بگردي تا پيدا كني و تازه متوجه ميشي يه دنيا ديديني برات وجود داره.

از انتخاب زاويه دوربين هم نبايد گذشت. كه فكر نميكنم تا حالا تجربه كرده باشيدو فقط دكمشو روي كنترل ديدين.

و خيلي چيزهاي ديگه كه بايد خودت ببيني.
    با ارزش پوزش آقا داوود
    اولا من اولین دی وی دی هایی که تجربه کردم اورجینال بودن مثل ترمیناتور و پشت صحنه های جذابش
    ولی الان بحث اینا نیس.
    اصولا من خودم خیلی از فیلمام در حالی که کپی هستن ولی پشت صحنه ها و شرکت کردن بازیگرا در تور جهانی اکران فیلمشون و .... رو دارن چون تو ایران هم اگه صبر کنی کپی از نسخه ی اصلی کمی بعد از توزیع کمپانی های هالیوودی میاد. من اون سایتو مثال زدم ولی جایی که من خودم ازش خرید میکنم از هر فیلم بعضی مواقع 6-5 تا نسخه داره. از نسخه ی پرده ای که قبل از اکران فیلم توسط سایتای روسی و کانادایی منتشر میشن تا اون نسخه های اورجینالی که شما میگین و چند ماه بعد از اکران کمپانیا توزیع میکنن و به دستشون میرسه و کپی میکنن.
    چون من خودم سینما رو خیلی دوس دارم و اکثر فیلما رو دنبال میکنم حالا اگه بخوام همرو اورجینال بخرم که...
    ضمنا اون چیزایی که شما میگین همش قابل دسترسه! اگه بحث کپی رایتو بذاریم کنار به اون دلیل معروف که اینجا ایرانه! میتونم بگم هر آنچه در دنیای واقعی پیدا میشه در دنیای مجازی پیدا شدنیه!
    پس برمیگردیم به بحث دانلود و این حرفا و یه چیزه دیگه که اون موارد ویژه که شما میگین همشون رو نسخه های کپی هم هستن.
    ولی من نمیدونم چرا این بحثا رو میکنیم. حالا من میخوام یه نسخه ی کپی BD ببینم.خوب اصلا حتی بدون موارد ویژه و بدون کیفیتشم رو dvd جا نمیشه دیگه! پس من به BD Player نیاز دارم.
    حالا بعد اینهمه بحث آقای رایان بیاد بگه نظرش راجع به 707 چیه!

داره خودمونی میشه alikbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    051

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم RS33 با آمپ VSX819 وپلیر DV420 میشه گیر آورد قیمتش چند تموم میشه ؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

می بینم بحث فیلم های HD خیلی بالا گرفته.
    منم یه نظری بدم تو این زمینه شاید به بعضی از دوستان تو انتخاب صحیح بتونه کمک کنه.
    به نظر من اگر کسی نمی خواد فیلم اورجینال بلوری تهیه کنه بهتره پول برای یک بلوری پلیر نده چون هم بلوری پلیر قیمت بالایی داره و نمی ارزه که باهاش فیلم کپی نگاه کرد و هم اینکه فیلم های کپی بلوری هم قیمت های عجیب غریبی داره.
    اگر دوستان تمایل به دیدن فیلم های HD و Full HD دارن و برای فیلم های اورجینال هم نمی تونن هزینه کنن مجبورا که فیلم های full hd ریپ شده تهیه کنن ببینن که معمولا حجمی بین 10 الی 15 گیگ داره و بهترین دستگاه برای پخش هم hd players هست که انواع و اقسامش هم وارد بازار شده و می تونن یه هارد اکسترنال هم تهیه کنن و بدن براشون پرش کنن و خیلی هم به صرفه تره تا اینکه بلوری کپی بخرند.
    بهرحال هیچ وقت این کیفیت تصویرا یه فیلم اورجینال نمی رسه ولی به عنوان یک جهش براشون از فیلم های SD به HD هست.

9. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم RS33 با آمپ VSX819 وپلیر DV420 میشه گیر آورد قیمتش چند تموم میشه ؟
    نه گیرتون نمیاد.

11. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

[QUOTE=Sir.AmirSalar;5828107]نمیدونم دقیقا. من چند صفحه قبل هم گفتم به یکی از دوستان که الان همه ی وسایل مثل xbox و رسیورای اورجینال همه با کابل hdmi به tv وصل میشن و tvها هم کلی ورودی دارن. مثلا v20 پاناسونیک 4تا ورودی داره و حتی خود v20 و کلا tvها upscaling دارن خودشون ولی upscaling سینمای خانگی ها یه چیز دیگه س مخصوصا پایونیر که upscalingش حرف نداره. حالا فک کن بخوای یه فیلم avi از رو لپ تاپ پخش کنی رو tv. نمیتونی با سینما خانگی upscaling کنی. یا هر چیزه دیگه که شاید اتفاق بیفته.
    آخرشم نظرتو راجع به ویژگی های 707 نگفتی.[COLOR="Silver"]

خب برای اینکار خود پنلتون upscaling رو انجام میده.upscaling پلیر سینما هم اونچنان آش دهان سوزی نیست که بخواید بخاطرش انقدر خودتون رو اذیت کنید.
    بهرحال اگر استفادتون از وردی HDMI بخاطر upscaling باشه که در درجه اول تا اونجایی که من خاطرم هست و ویژگی و خصوصیات یک سری از سینماهارو بررسی کردم ورودی HDMI شون فقط به عنوان سوییچر استفاده میشه و هیچگونه upscal انجام نمیشه.
    در درجه دوم هم عرض کردم که upscaling پلیر سینما خانگی آنچنان آش دهان سوزی نیست.

مدل 707 پایونیر هم من فعلا نظری روش ندارم چون هنوز من اصلا این دستگاه رو از نزدیگ زیارت نکردم چه برسه به بقیه موارد.
    می تونی یه سرچ کنی ببینی که چه ریویوهایی در موردش نوشته شده شاید تا حدی بتونه تو تصمیم گیریت کمک کنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

رایان خان سلام
    یه سوال در خصوص D7 جی وی سی:
    یادمهست تو صفحات خیلی قبل این بحث از تست D7 برای فیلم سوراند خیلی تعریف کرده بودی. (پرتاب صدا و ...)
    حالا با توجه به اینکه D7 مدل سال 2007 هست و برای من داشتن ورودی HDMI مهمه (RS پایونیر نمیخوام بگیرم) به نظرت خریدش ارزش داره؟ نکنه ورودی HDMI فقط تصویر را انتقال بده؟ این رو از دفترچه برداشتم:
    HDMI Input (VIDEO 1 IN) (Only for XV-THD7):
    PASS THROUGH (up to 225 MHz)

من تقریبا محبورم یکی از دو دستگاه D7 جی وی سی و C5550 سامسونگ را بردارم.
    باز هم ارادتمندم
    در مورد D7 جی وی سی عرض کرده بودم که سیستم پرتاب صداش واقعا خوب کار می کنه ولی مطمئنا اگر بلندگوها در پشت سر شما قرار بگیرد خیلی بهتره.
    HDMI که صدا و تصویر رو به صورت همزمان انتقال میده و از اون بابت نگران نباش.
    c5550 سامسونگ هم که فکر کنم بلوری هست.این دوتا که اصلا تو سطح هم نیستن.
    اینکه ارزش خزید داره یا نه به شما بر می گرده.D7 جی وی سی صدا و تفکیک خوبی داره ولی قدرت خروجی خوبی نداره.
    سامسونگ هم که کلا توی بیس مشکل داره.

14. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •