تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 1024 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی برای گزینه2 نمی خونی ؟

ببین مل های اتمی که حفظ کردنی هستش . میمونه درصد فراوانی که اونم فقط با فرولش حل میشه . در مورد آرایش هم کتاب بهمن بازرگانی رو حتما بخون . من خودم از اون یاد گرفتم !

برای گزینه2 خودت رو رسوندی ؟
    راستی هندسه میزنی یا گسته ؟
    چرا دیگه این فصل 1 شیمی 2 هم توی این ازمون گزینه 2 میاد
    ریاضی هارو عقب افتادم از برنامه ولی تا ازمون فکر کنم برسم خوب تستش کمتر میشه دیگه گسسته رو هم میخونم
    تو چیکار کردی؟ من تست کم کار کردم چیزاییم که قبلا خوندم احساس میکنم یادم رفته این یک سال هم تموم شه راحت شیم
    راستی توی این ازمون کل فصل 1 فیزیک پیش میاد؟!
    Last edited by mahyar_bt; 11-10-2009 at 13:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کتاب بهمن بازرگانی کمکت می کنه
    اقا کتاب تست بهمن بازرگان؟!

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اقا کتاب تست بهمن بازرگان؟!

من همه رو رسوندم جز فیزیک 2و1 . هندسه رو میزنم . ریاضی هم زیاد نمیزنم یعنی نرسوندم ولی فکر کنم تا آزمون برسم . بازرگان هم آموزشش خوبه هم کتاب تستش ولی من برای شیمی 2 فقط از روی کتاب تستش یاد گرفتم

4. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض سلام!

سلام بعد از عمری!!!

من به برنامه م یه تغییر بزرگ دادم! اولا اینکه یه کلاس فیزیک که واسه تسته و مدرسمون گذاشته رو رفتم، دیدم واقعا خوبه. میخوام ثبت نام کنم. مشکل زمان هم فکر نکنم داشته باشم چون اون ساعت من معمولا خوابم!! همه ی معیارها رو سنجیدم و دیدم خوبه برام. و یه تغییر دیگه اینکه یهو میخوام برم سر کمکی ها و اونا رو بخونم. فکر میکنم به اندازه کافی کتاب درسی خوندم. البته این موقتیه و بعدا دوباره اونا رو یه دوری هم میزنم. در مورد درسهای امسالم هم میخوام همراه با کمکی پیش برم. به نظرتون خوبه؟
    طبق قاعده ی What's The Best Thing To Do Now پیش میرم!

من که از کتاب آموزشش یاد گرفتم.نمی دونم که تو کتاب تستش باشه یا نه.
    کتاب آموزشیش تست هم داره. اما تستیش زیاد آموزش نداره. مگر اینکه توی حل تست توضیح داده باشه.
    Last edited by frnsh; 11-10-2009 at 17:40.

6. 2 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بچه ها یک سوالی داشتم اینکه شما برای زبان فارسی از رو چی میخونین من که پاک این واج شماری و از اینجور چیزا رو قاطی کردم؟
    به نظرتون سوالهای زبان فارسی ازمون روز جمعه از کانون چه جوریه؟ فکر میکنین خیلی سخت سوالها رو طرح کنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

سلام بعد از عمری!!!

من به برنامه م یه تغییر بزرگ دادم! اولا اینکه یه کلاس فیزیک که واسه تسته و مدرسمون گذاشته رو رفتم، دیدم واقعا خوبه. میخوام ثبت نام کنم. مشکل زمان هم فکر نکنم داشته باشم چون اون ساعت من معمولا خوابم!! همه ی معیارها رو سنجیدم و دیدم خوبه برام. و یه تغییر دیگه اینکه یهو میخوام برم سر کمکی ها و اونا رو بخونم. فکر میکنم به اندازه کافی کتاب درسی خوندم. البته این موقتیه و بعدا دوباره اونا رو یه دوری هم میزنم. در مورد درسهای امسالم هم میخوام همراه با کمکی پیش برم. به نظرتون خوبه؟
    طبق قاعده ی What's The Best Thing To Do Now پیش میرم!

کتاب آموزشیش تست هم داره. اما تستیش زیاد آموزش نداره. مگر اینکه توی حل تست توضیح داده باشه.
    کاری بس عالی انجام دادی که رفتی کلاس و کمکی ها رو شروع کردی .درباره کتاب تست بهمن خان هم من با نظرت مخالفم ،حداقل تست پیش 1و سوم و که من دارم به نظرم آموزشش کامل و خوبه.

1راهنمایی:

دوستان چند روز پیش که داشتم زبان فارسی میخوندم تو قسمت طنز 1نکته به نظرم رسید که برای درس خوندن خیلی خوبه.البته به نظر من خوبه ها اگه بد بود مسخرم نکنیدااا.یکی از راههای جلب توجه در طنز غلط نوشتنه.ما هم میتونیم تو درس خوندن و خلاصه نویسی ازش استفاده کنیم مثلا تو جمله((بر اثر عبور پرتو های کاتدی به هنگام عبور،هیدروژن درون لوله به رنگ صورتی در می آید))میتونیم صورتی رو سورتیبنویسیم(البته این مثال شاید خیلی خوب کاربرد این روش رو نشون نده)و یکی دیگه از راههای جلب توجه بررعکس نوشتنه.البته این روش ها رو باید برای جمله هایی که اصلا نمیتونید حفط کنید و خیلی فرار هستش استفاده کنین.

9. 6 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت *Azadeh*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

سلام
    من اتفاقی امروز با اینجا اشنا شدم چون میخواستم دانلود کنم
    کسی هست سال سومش باشه؟
    من سال سوممه که می خوام کنکور شرکت کنم
    سال اول و دوم نتونستم مشکل برام پیش اومد

امیدوارم منو تو جمعتون راه بدین

11. 2 کاربر از *Azadeh* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاری بس عالی انجام دادی که رفتی کلاس و کمکی ها رو شروع کردی .درباره کتاب تست بهمن خان هم من با نظرت مخالفم ،حداقل تست پیش 1و سوم و که من دارم به نظرم آموزشش کامل و خوبه.

1راهنمایی:

دوستان چند روز پیش که داشتم زبان فارسی میخوندم تو قسمت طنز 1نکته به نظرم رسید که برای درس خوندن خیلی خوبه.البته به نظر من خوبه ها اگه بد بود مسخرم نکنیدااا.یکی از راههای جلب توجه در طنز غلط نوشتنه.ما هم میتونیم تو درس خوندن و خلاصه نویسی ازش استفاده کنیم مثلا تو جمله((بر اثر عبور پرتو های کاتدی به هنگام عبور،هیدروژن درون لوله به رنگ صورتی در می آید))میتونیم صورتی رو سورتیبنویسیم(البته این مثال شاید خیلی خوب کاربرد این روش رو نشون نده)و یکی دیگه از راههای جلب توجه بررعکس نوشتنه.البته این روش ها رو باید برای جمله هایی که اصلا نمیتونید حفط کنید و خیلی فرار هستش استفاده کنین.
    بله این یکی از روش ها در بیاد سپردن هم هست که منم خودم ازش استفاده می کردم.
    ولی تو درس املا ازش استفاده نکنید
    ولی توصیه می کنم زیادی ازش استفاده نکنید چون املا تون خراب می شه.من که دیگه گذاشتمش کنارT، درسته با این کار خیلی خوب تو ذهن می مونه ولی امکان داره در مسئله دیگه ای ضعف پیدا کنی اگه پیدا نمی کنی که روش فوق العاده ایه.

13. 4 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

88یه سال خوندیم قبول نشدیم
    89 هم روش!
    موج منفی نمیدم ولی دنیا همینه
    100 درصد ! ( ولی حالا که گیر کردیم پشت کنکور حداقل بخونیم که با سال اولیها حداقل یه فرقی بکنیم البته من مخاطبم کسانی نیستند که شریف ....... قبول شدن )خیلی ضایع میشیم سال دوم غیر انتفاهی ........قبول شیم

ولی سال اول خیلی ها هستند که به خاطر استرس ... کنکورشونو بد میدن یا اینکه وقتی یک درسئ رو خوب نمیزنن کلی به هم میریزننمی تونن دیگه با تمرکز سوال ها رو جواب بدن . کلا همش دانش نیست ولی با این حال خیلی هنره که ادم سال اول سراسری خوب قبول بشه!
    Last edited by new life; 11-10-2009 at 22:54.

15. 3 کاربر از new life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بچه ها یک سوالی داشتم اینکه شما برای زبان فارسی از رو چی میخونین من که پاک این واج شماری و از اینجور چیزا رو قاطی کردم؟
    به نظرتون سوالهای زبان فارسی ازمون روز جمعه از کانون چه جوریه؟ فکر میکنین خیلی سخت سوالها رو طرح کنن؟
    دوستان اگه میشه این سوالهای منو جواب بدین:
    برای عربی امتحان 24 مهر کانون معانی درسها رو هم باید بخونم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •