تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 322 از 469 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بيشتر اين سوتي ها نفسير مي خواد!
    اره میخواد الیته به اینکه کی تفسیر میکنه هم بستگی داره

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بیخییال بابا اصلا حال کردی جک بنویس مهم اینه یکم دور هم بخندیم یکم امیدوار شیم هر چقدرم سوتی بدیم از ما ببدتر هم هستن
    نه دیگه من اینجوری فکر نمیکنم. همه چیز که خندیدن نیست... قرار باشه هر کسی بیاد یه خاطره یا سوتی تعریف کنه بعد 4 نفر دیگه بیان بگن دروغ بود کپی بود فیلم بود ال بود بل بود دیگه تعریف نکنی بهتره... بهتره اسم تاپیک رو بزارید سوتی بازار و مچ گیری یه عده بیان سوتی بگن یه عده هم مچ بگیرن اونوقت همه چیز حله ... من از این به بعد فقط میخونم سوتی ها رو...

شما که هرچی دلت میخواد داری میگی
    اصلا هر چی دوست داری سوتی تعریف کن
    قدیما اینترنت و ماهواره نبود کسی فیلم نمیدید ولی الان همه میبینن و خوب نمیشه کسی کارای اون ها را به نام خودش بزنه (البته منظورم شما نبودی)
    اما بی خیال کلا اگر ناراحت شدی من معذرت میخوام
    بازم تعریف کن

منم یک چند تایی دارم که تعریف کنم یکیشم این پایین
    عزیزم منظور من از قدیما عهد تیرکمون نبود منظورم اون موقعی بود که فروم اینقدر شلوغ نبود یعنی 240 هزار کاربر نداشت. نه وقتی که اینترنت و ماهواره نبود. اصلا اگه اینترنت نبود پی سی ورد هم نبود و سوتی بازار هم نبود و ...

نه عزیزم سوتی های ما رو که شما تصویری شو دیدید دیگه لطفی نداره تعریف کنیم.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام این اولین پست من در این تاپیک هست ...پس زیاد نخندید !

بعد از سالها بنده به دیدن "بزرگ خاندان" بزرگ ترها ی فامیلمون می رفتم
    بگذریم از اینکه با شهر چندان آشنائیتی نداشتم و ....در این نوع دیدارها سعی می کنم ادب رو رعایت کنم و از طرح مباحث سیاسی و فرهنگی و مذهبی و مشکلات روزمره و ... هیچ خبری نباشه
    در حین صحبت ایشان گفتند : آقا...نمی دونم شما یادت هست یا نه 10 سال پیش تو راهروی خونه قدیمیمون نشسته بودیم شما یک چیزی"نصیحتی" به من گفتی که منو به گریه انداختی و... من سریع جمله ی ایشون رو بریدم و با عجله گفتم : ای بابا ، من هم خیلی اوقات مزخرف می گم شما زیاد به دل نگیرید
    دیدم چهره ایشون بهم ریخت و همراه با همسرشون بنده رو با چشمان بهت زده نگاه می کنند "ایشون 87 سالشون هست"
    من هم تعجب کردم ، بعد گفت : دست شما درد نکنه من هر جایی"مجلسی" میرم اون حرف های شما رو برای مردم می گم و می گم فلانی اینو بمن یاد داد و اونوقت شما می گی مزخرف بود

ای وای چقدر همونجا خندیدم و عذر خواهی کردم ، گفتم فکر کردم چیز نا ثوابی گفتم ، خواستم مثلا به خیال خودم پیش دستی کنم
    اسپری Foaming Cleaner رو روی کامپیوتر جیبیم گرفتم تا تمیزش کنم
    الان بشدت مریض احواله
    فکر کنم باید بندازمش دور
    700 دلار بی زبان بدلیل یک سوتی
    من بودم حداقل ماهی پلو درست می کردم

داشتم از منزل بیرون می رفتم همسایه در چارچوب ایستاده بود ، از دور گفتم : آقای ... من می رم بیرون با خودم کلید نمی برم ، در رو نبندید هیچی همینو گفتم و محکم در رو بستم

وقتی برگشتم خونه همسایه ام تو همون چارچوب ایستاده بود و بلند می خندید :"تو خودت می گی در رو نبد بعد محکمتر از همیشه می بندیش"
    ---
    یک فکسی رسید که شما رو برای فلان جلسه در محل" همایشهای صدا و سیما " دعوت کردیم برای فلان چیز
    خب تابستون بود و محوطه ی جام جم هم خنک و پر از سبزه و درخت بود
    تا من محل جلسه رو پیدا کنم از بازرسی حراست رد بشم سرمای عجیبی خوردم
    آب از بینیم سرازیر بود و فقط دو تا دستمال کاغذی داشتم و دیگر هیچ

جاتون خال چون دیر کرده بودم دقیقا روبروی خانمهای جلسه و روبروی دوربین "تنها جای خالی " نشستم و جلسه بسیار ساکت برگزار می شد و همه هم چشم در چشم همدیگر

تازه قرار بود من متنی رو که شب قبل آماده کرده بودم بخونم !
    فیلمبردار هم دقیقا روی من زوم می کرد و در آستانه ی درب خروجی هم خانمی مشغول نُت برداری جلسه بود ، خلاصه اینکه با اون سرماخوردگی آبروی ما رفت اونهم مستند " فیلم جلسه" من با دوستم " آقای دکتر" با هم دعوت شده بودیم ؛ از اون به بعد ایشون هر وقت سمینار یا همایشی بر قرار بود بشوخی بمن می گفت : آقای ... می آی بریم جلسه

هی چقدر خجالت آور بود حتی خاطره اش
    امروز بی کار بودم گفتم تو سوتی های پیرمرد عزیز گشت بزنم ...
    سوتی های جالبی دادی .. عزیز ..
    وای نگو اگع دستمال کاغذی کم داشته باشی خیلی بد میشه ...

حالا یک بار من هم تو کلاس درس زمستون نشسته بودیم .. و این زمستون هم خیلی سرد شد .. یک دفعه معلم شیمی که تو کلاس داشت قدم میزد بالای سر یکی "عطسه ای فجیح" کرد که بنده خدا رفت بیرون نیم ساعت تا زنگ نیومد ولی ما هم نامرد نیستیم ... زنگ بعد طوری رفتار کردیم انگار چیزی نشده ... چون بنده خدا ادم خوبی بود ..
    یکبار هم معلم جغرافیا ... من سال دوم ام ... میرم سال سوم .. چه ربطی داشت ؟
    سر جلسه امتحان داشت رد میشد از بغل من 3 تا عطسه پشت سر هم کرد و من هم گفتم لعنتی ....
    معلم یک جوری شد و نگام کرد .. منم فهمیدم سوتی دادم گفتم .. آقا یکی دیگه کرده بودید رکورد زده بودید ... همه خندیدند ولی معلم جوری دیگر ...

پروفشنال Untouchable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

چند وقت پیش یه چند تا دختره تو کوچمون بودن خیلی ؟؟؟؟ هر روز صبح دقیقا توی یکی از پیچ های کوچمون میدیدمشون (بدون استثنا )

کلی سلام علیک با هام میکردند ! آخه من خیلی خوشتیپ بودم نه جدی میگم خیلی از من خوششون میومد

یه روز صبح که خیلی دیرم شده بود و با چهره ای داغون داشتم میرفتم مدرسه وقتی به پیچی که همیشه اونها رو اونورش میدیدم رسیدم کمی وایسادم کیفم رو گذاشتم زمین و خودمو مرتب کردم و دستی تو مو هام بردم وقتی خواستم حرکت کنم دیدم هر 3 تاییشون پشتم هستند و مشغول خندیدند بهم هستند

پروفشنال Untouchable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

یه سوتی دیگه :

یه روز با دوستم سر کوچه بودم یه هلو از جلومون رد شد من که بچه + به دوستم گفتم ولش کن ! گفت نمیشه !

رفت جلو کلی باهاش صحبت کرد داشت شماره میداد که Bf طرف اومد ! البته با 3 - 4 تا لاشی ! هیکل هرکدومشون 2 برابر ما بود !

خلاصه خودتون تصور کنید ! تا جا داشتیم خوردیم ! بیشتر دوستم !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض سوتی می دهیـــــم!!

چند روز پیش تولد مامانم بود من کیکو درست کرده بودم این داداشم نمی دونم یه هو از کجا این همه ادعای با سلیقگی و هنرمندیش گل کرده بود گفت بده قیف خامه رو من روشو مینویسم! خلاصه گرفت خیر سرش بنویسه رو کیک رو یه دفعه دستش کج رفت روی کیک به فنا رفت برگشت گفت ای بابا مریم خراب کردم که اینجاشو! منم این چند روزا درگیر کار سه بعدی و خودم هر گندی به طرحم میزنم از همین روش استفاده میکنم گفتم" خوب ctrl+z بزن undo کن!!!
    و داداشم تو عالم خرابکاری که به بار آورده بود اینطوری در فکر این که من چی گفتم و بعدش هم اینطوری: در حال خندیدن مضحکانه به من!!!!!
    بعدشم دوباره رو کیک رو کاکائو مالیدیم خودم درستش کردم!

داره خودمونی میشه torpedo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه روز تو اتوبوس بودم راننده گاز شدیدی داد من وایساده بودم خوردم به پشت سری و افتادم و پشت سری خورد به یه پیر مرد و افتاد و پیر مرد هم افتاد هر 3 افتادیم همه خندیدن

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه دیگه من اینجوری فکر نمیکنم. همه چیز که خندیدن نیست... قرار باشه هر کسی بیاد یه خاطره یا سوتی تعریف کنه بعد 4 نفر دیگه بیان بگن دروغ بود کپی بود فیلم بود ال بود بل بود دیگه تعریف نکنی بهتره... بهتره اسم تاپیک رو بزارید سوتی بازار و مچ گیری یه عده بیان سوتی بگن یه عده هم مچ بگیرن اونوقت همه چیز حله ... من از این به بعد فقط میخونم سوتی ها رو...

عزیزم منظور من از قدیما عهد تیرکمون نبود منظورم اون موقعی بود که فروم اینقدر شلوغ نبود یعنی 240 هزار کاربر نداشت. نه وقتی که اینترنت و ماهواره نبود. اصلا اگه اینترنت نبود پی سی ورد هم نبود و سوتی بازار هم نبود و ...

نه عزیزم سوتی های ما رو که شما تصویری شو دیدید دیگه لطفی نداره تعریف کنیم.
    تمام لطف اینجا به سوتی های شما و ووکمنه
    اینجوری نگو ناراحت میشیم خب
    همه ی بچه های قدیمی شما رو میشناسنو دوستون دارن
    دلیل نمیشه به خاطر حرف چند تا تازه وارد تو نارحت بشیو اینجوری بگی
    مهم اینه که اکثرا میدونن که تو پسر گلی هستی و بچه ها دوست دارن
    حالا ناراحت نشو
    من به جای اون معذرت میخوام
    اشتی؟

حـــــرفـه ای eMer@lD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام این اولین پست من در این تاپیک هست ...پس زیاد نخندید !

بعد از سالها بنده به دیدن "بزرگ خاندان" بزرگ ترها ی فامیلمون می رفتم
    بگذریم از اینکه با شهر چندان آشنائیتی نداشتم و ....در این نوع دیدارها سعی می کنم ادب رو رعایت کنم و از طرح مباحث سیاسی و فرهنگی و مذهبی و مشکلات روزمره و ... هیچ خبری نباشه
    در حین صحبت ایشان گفتند : آقا...نمی دونم شما یادت هست یا نه 10 سال پیش تو راهروی خونه قدیمیمون نشسته بودیم شما یک چیزی"نصیحتی" به من گفتی که منو به گریه انداختی و... من سریع جمله ی ایشون رو بریدم و با عجله گفتم : ای بابا ، من هم خیلی اوقات مزخرف می گم شما زیاد به دل نگیرید
    دیدم چهره ایشون بهم ریخت و همراه با همسرشون بنده رو با چشمان بهت زده نگاه می کنند "ایشون 87 سالشون هست"
    من هم تعجب کردم ، بعد گفت : دست شما درد نکنه من هر جایی"مجلسی" میرم اون حرف های شما رو برای مردم می گم و می گم فلانی اینو بمن یاد داد و اونوقت شما می گی مزخرف بود

ای وای چقدر همونجا خندیدم و عذر خواهی کردم ، گفتم فکر کردم چیز نا ثوابی گفتم ، خواستم مثلا به خیال خودم پیش دستی کنم
    دقیقا این حس رو میفهمم

آخر سوتی

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

تمام لطف اینجا به سوتی های شما و ووکمنه
    اینجوری نگو ناراحت میشیم خب
    همه ی بچه های قدیمی شما رو میشناسنو دوستون دارن
    دلیل نمیشه به خاطر حرف چند تا تازه وارد تو نارحت بشیو اینجوری بگی
    مهم اینه که اکثرا میدونن که تو پسر گلی هستی و بچه ها دوست دارن
    حالا ناراحت نشو
    من به جای اون معذرت میخوام
    اشتی؟
    مرسی شما لطف داری.

آشتی....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •