تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 773 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دو سال پبش سامسونگ 37اینچ خریدم با رزولوشن 1366.768 و حالا که فهمیدم hd چیه! پشیمانم اخه فول hd نیست ، از فردا همه توی خونشون 1920نگاه میکنن من باید vcdببینم ! خیلی ضرر کردم؟

2. این کاربر از maziarb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت behroozi52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شهرک غرب یک شهر مذهبی

پيش فرض مقایسه ایکس ویژن با سامسونگ؟

جناب عزیز تنهایم ، همشهری عزیز، سلام
    دمت گرم با این همه فعالیت رایگان برای هموطنانت
    1- می خواهم یک تلوزیون 46 اینچی بخرم بین سامسونگ 5550 و مدل ایکس ویژن مشابهش گیر کرده بودم چون هرتز سامسونگ 50 است ولی ایکس ویژن 120 اعلام شده. سامسونگ را 1800 گیر آورده ام ولی ایکس ویژن را 1700. که البته ایکس ویژن دیجیتال داخلی هم داره. آیا این اعداد قابل اعتماد است ؟ اصلا برای کاربر خانگی که قصد بازی هم ندارد تاثیرش محسوس است؟
    2_ عزیز تنهایم، بگو بدونم از این مدل v20 در پیامهایت خیلی تعریف شنیدم. اصلا تو فکر پلاسما نبودم. فکر می کردم از رده خارج شده است! تازه کنجکاو شدم دیدم که 3d هم داره!!!!؟؟؟؟ راستش با خانومم سر خرید همین تلوزیون از دیروز اختلاف پیدا کرده ایم. کدورت پیش آمده. میخام یک تلوزیون خوش تصویر بگیرم که مثل بقیه کارام که زنم از اول زندگیم تحسینم کرده همیشه بگه: با با ای وللا دمت گرم با این اطلاعات و حسن سلیقه ات...!!! . اگر می شود بفرمایید شما بجز این تجربه فراوان که من در دهها صفحه ای که خواندم از علم و ادب شما دیدم. آیا تحصیلات یا مطالعات کلاسیکی در این زمینه دارید؟ البته به این سوال اگر صلاح دانستید جواب بفرمایید. خلاصه شیفته این مرام و علاقه ات به سوالات مردم شدم. موفق باشی.
    کمی هم عجله دارم الان 5 شنبه است. میخایم شنبه بریم بخریم. اگه ایمیلم را بدهم مغازه مطمئنی توی سعدی را پیشنهاد می کنی؟ اصلا آیا بهترین مکان خرید سعدی است؟ سپاس بسیار زیاد از شما متخصص عزیزمان

4. 2 کاربر از behroozi52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب tanhayam به عنوان مشورت آخر چند تا سوال دارم :

من امروز رفتم بیرون و مجددا ال سی دی سامسونگ مدل 32C475 را دیدم . به نظر خودم که خیلی کامله و کیفیت خوبی هم داره و تقریبا دیگه میخام همین مدل را بگیرم . فقط :

1 - از فروشنده یادم رفت بپرسم خروجی هدفون داره یا نه . حالا داره ؟
    2 - من چون امروز فقط یه مغازه رفتم متاسفانه فروشنده اطلاعات کافی از اینکه چه فرمت های تصویری از طریق usb قابل پخش هست نداشت . فقط گفت اکثر فرمت ها رو پخش میکنه . میشه بگید دقیقا کدوم فرمت ها رو پخش میکنه ؟
    3- اگه usb حاوی ویروس باشه ، ال سی دی هم ویروس میگیره ؟

4 - کلا نظرتون راجع به این مدل چیه ، به نظرتون ارزش داره یا ممکنه از خریدش پشیمون بشم ؟

با تشکر

6. این کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    استفاده بلوتوث و واي فاي در HD TV چيست ؟ ميشه توضيح بدهيد.
    -خدمت دوستان عرض شد
    -از طريق بلوتوث ميتونيد فايل هاتون رو روي hdtv تون بريزين وببينيد كه معمولا عكس و mp3 هست نه فايل هاي ويدئويي
    -از طريق واي فاي هم ميتونيد بصورت وايرلس pc رو به Hdtv تون متصل كنيد وفايل هايي كه روي pc اجرا ميكنيد بصورت استريم وهمزمان بر روي Hdtv تون ببينيد

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------

سلام دو سال پبش سامسونگ 37اینچ خریدم با رزولوشن 1366.768 و حالا که فهمیدم hd چیه! پشیمانم اخه فول hd نیست ، از فردا همه توی خونشون 1920نگاه میکنن من باید vcdببینم ! خیلی ضرر کردم؟
    -دو سال پيش عزيز با امروز خيلي متفاوت بود
    -همين الان هم بيشتر سورس ها حتي hd هم نيستند چه برسه به full hd
    -به نظرم موردي براي پشيماني وجود نداره واز پنلتون لذت ببرين

---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------

دوستان نطرتون در باره شارپ a37 چیه
    -فكر ميكنم تعداد ورودي هاي محدودي داره اگر براتون مشكل ايجاد نكنه
    -همينطور يك مگ پنل هست وفول نيست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

جناب tanhayam به عنوان مشورت آخر چند تا سوال دارم :

من امروز رفتم بیرون و مجددا ال سی دی سامسونگ مدل 32C475 را دیدم . به نظر خودم که خیلی کامله و کیفیت خوبی هم داره و تقریبا دیگه میخام همین مدل را بگیرم . فقط :

1 - از فروشنده یادم رفت بپرسم خروجی هدفون داره یا نه . حالا داره ؟
    2 - من چون امروز فقط یه مغازه رفتم متاسفانه فروشنده اطلاعات کافی از اینکه چه فرمت های تصویری از طریق usb قابل پخش هست نداشت . فقط گفت اکثر فرمت ها رو پخش میکنه . میشه بگید دقیقا کدوم فرمت ها رو پخش میکنه ؟
    3- اگه usb حاوی ویروس باشه ، ال سی دی هم ویروس میگیره ؟

4 - کلا نظرتون راجع به این مدل چیه ، به نظرتون ارزش داره یا ممکنه از خریدش پشیمون بشم ؟

با تشکر
    1-در مشخصاتي كه من ميبينم خروجي هدفون نداره

کد:
    2-كلا سري هاي c ‌كه قابليت اجراي فيلم رو از Usb دارند اكثر فرمت ها ي رايج رو اجرا ميكنند :

3-نه نگران نباشين اتفاقي نميوفته
    4-با توجه به قيمت هزينه و امكانات ميتونه انتخاب خيلي خوبي باشه

10. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام تنهایم عزیز امروز رفت ام جمهوری مدل v20و c6900از نزدیک دیدم واقعا هر دو فوق العاده اند واقعا ماندم کدوم .فروشنده ها به فکر فروش خودشونن یکی میگفت پلاسما یکی دیگه ledپلاسما قدیمی رنگ سیاه خوب نشون نمیده نمیدونم چکار کنم

12. این کاربر از you_love_sky1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام تنهایم عزیز امروز رفت ام جمهوری مدل v20و c6900از نزدیک دیدم واقعا هر دو فوق العاده اند واقعا ماندم کدوم .فروشنده ها به فکر فروش خودشونن یکی میگفت پلاسما یکی دیگه ledپلاسما قدیمی رنگ سیاه خوب نشون نمیده نمیدونم چکار کنم
    -والا به سليقه شما بستگي داره
    -حرف فروشنده ها رو هم زياد جدي نگير

14. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام بر تمامی دوستان مخصوصا همشهری گرامی جناب آقای t_tanhayam
    آیا در LED backlight type تلویزیون LX9500 از تکنولوژی local-dimming و Full-array استفاده شده است یا این تکنولوزی در محصولات ال جی صرفا در le8500 استفاده شده؟
    آیا در سایر برندها از این دو تکنولوژی استفاده شده است؟ در صورت امکان نام مدل را ذکر کنید؟
    لطفا صرفا" از نظر بهتر بودن کیفیت تصاویر در تلویزیونهای زیر اولویت بندی خود را مشخص کنید( بدون در نظر گرفتن قیمت ، امکان پخش سه بعدی و پلاسما بودن یا ال ای دی بودن آنها)
    یعنی اگه شما بخواهد با توجه به تجربه و علم امروزتان انتخاب کنید اولویت بندی آنرا مشخص کنید:
    c8000
    LX9500
    LX6500
    le8500
    V20
    ممنون

Last edited by koh; 28-01-2011 at 11:15.

16. این کاربر از koh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

جناب عزیز تنهایم ، همشهری عزیز، سلام
    دمت گرم با این همه فعالیت رایگان برای هموطنانت
    1- می خواهم یک تلوزیون 46 اینچی بخرم بین سامسونگ 5550 و مدل ایکس ویژن مشابهش گیر کرده بودم چون هرتز سامسونگ 50 است ولی ایکس ویژن 120 اعلام شده. سامسونگ را 1800 گیر آورده ام ولی ایکس ویژن را 1700. که البته ایکس ویژن دیجیتال داخلی هم داره. آیا این اعداد قابل اعتماد است ؟ اصلا برای کاربر خانگی که قصد بازی هم ندارد تاثیرش محسوس است؟
    2_ عزیز تنهایم، بگو بدونم از این مدل v20 در پیامهایت خیلی تعریف شنیدم. اصلا تو فکر پلاسما نبودم. فکر می کردم از رده خارج شده است! تازه کنجکاو شدم دیدم که 3d هم داره!!!!؟؟؟؟ راستش با خانومم سر خرید همین تلوزیون از دیروز اختلاف پیدا کرده ایم. کدورت پیش آمده. میخام یک تلوزیون خوش تصویر بگیرم که مثل بقیه کارام که زنم از اول زندگیم تحسینم کرده همیشه بگه: با با ای وللا دمت گرم با این اطلاعات و حسن سلیقه ات...!!! . اگر می شود بفرمایید شما بجز این تجربه فراوان که من در دهها صفحه ای که خواندم از علم و ادب شما دیدم. آیا تحصیلات یا مطالعات کلاسیکی در این زمینه دارید؟ البته به این سوال اگر صلاح دانستید جواب بفرمایید. خلاصه شیفته این مرام و علاقه ات به سوالات مردم شدم. موفق باشی.
    کمی هم عجله دارم الان 5 شنبه است. میخایم شنبه بریم بخریم. اگه ایمیلم را بدهم مغازه مطمئنی توی سعدی را پیشنهاد می کنی؟ اصلا آیا بهترین مکان خرید سعدی است؟ سپاس بسیار زیاد از شما متخصص عزیزمان
    -اول از همه اينكه شما به بنده لطف داري عزيز ممنونم

-در مورد رفرش ريت ومسائل مربوط به اون از (نظر من ) تفاوت محسوسي نيست مگر در بازي ها كه اون هم اگر سخت گير نباشين ميشه باهاش كنار اومد
    -در مورد v20 هم يكي از گزينه هاي خوب براي خريد يك hdtv هست منتها براي دوستاني كه به اين تكنولوژي علاقمند هستند (يكي از عوامل بازدارنده در مورد پلاسماها معمولا برايتنس پايين تر نسبت به led-lcd هاست )
    بخاطر اين توصيه ميكنم حتما قبل خريد از نزديك پنل رو ببينيد
    --در مورد مدل هاي انتخابي شما من پيشنهاد ميكنم اگر صرف led بودن براتون مهم نيست سراغ c695 سامي برين كه ميتونه گزينه بهتري باشه ويكي از بهترين ها در ال سي دي هاي امروزي
    -من با اجازتون اينجا شاگردي اساتيد رو ميكنيم و مطلب ياد ميگيريم

18. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام بر تمامی دوستان مخصوصا همشهری گرامی جناب آقای t_tanhayam
    آیا در LED backlight type تلویزیون LX9500 از تکنولوژی local-dimming و Full-array استفاده شده است یا این تکنولوزی در محصولات ال جی صرفا در le8500 استفاده شده؟
    آیا در سایر برندها از این دو تکنولوژی استفاده شده است؟ در صورت امکان نام مدل را ذکر کنید؟
    لطفا صرفا" از نظر بهتر بودن کیفیت تصاویر در تلویزیونهای زیر اولویت بندی خود را مشخص کنید( بدون در نظر گرفتن قیمت ، امکان پخش سه بعدی و پلاسما بودن یا ال ای دی بودن آنها)
    یعنی اگه شما بخواهد با توجه به تجربه و علم امروزتان انتخاب کنید اولویت بندی آنرا مشخص کنید:
    c8000
    LX9500
    LX6500
    le8500
    V20
    ممنون

-نه توي مدل هاي ديگه اي هم وجود داره :

-lg lh90
    -samsung b8500
    -sony hx9
    -VIZIO VF551XVT
    -Vizio Razor VM230XVT
    -Toshiba REGZA 55SV670U
    -Toshiba 40UX600
    .
    .
    .
    -در مورد بهترين گزينه ها از نظر كيفيت تصوير خوب كاملا از نظر سايت هاي معتبر دنيا مشخص هست:

کد:
    -از نظر من هزينه كردن براي 3d ها هنوز براي من توجيهي نداره پس گزينه هاي 3d براي من حذف ميشه
    -ميمونه گزينه هاي غير 3d
    -ميبينيد سليقه هر فردي متفاوت هست شما بايد با توجه به نياز وسليقه خودتون تصميم بگيرين بزرگوار

20. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •