چرا بصورت دستی فولدرش رو از پرایوت پیدا نمیکنی و از اونجا پاکش کنی ؟
اگرم گیرش نیاوردی و خیلی رو اعصابته
یه بک آپ بگیر از اطلاعاتت
مس مموری گوشیت رو فرمت کن خیال راحت !![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
چرا بصورت دستی فولدرش رو از پرایوت پیدا نمیکنی و از اونجا پاکش کنی ؟
اگرم گیرش نیاوردی و خیلی رو اعصابته
یه بک آپ بگیر از اطلاعاتت
مس مموری گوشیت رو فرمت کن خیال راحت !![]()
آخه مشکلات یکی دوتا نیست وسط بک آپ گرفتن ارور میده!!
همون دستی پاکش کردم علی جان.ممنون![]()
این گوشی چطوره کسی داره ؟
لطفاًنظرشو دربارش بگه ومخصوصاًمشکلاتش خیلی برام مهمه چون بودجه رو تازه واسش جور کردم ایشا....میخوام بگیرم.
ممنون میشم .علی.![]()
حالا دوستان میان در مورد معایب و مزیایش بیشتر بحث میکنن
ولی به چند دلیل من میگم نخرین این گوشی رو
1.ورژن سیمبین این گوشی دیگه از رده خارج شده و سیمبین^3 جایگزینش شده
2.سامسونگ ساپورت خوبی از گوشی نکرده و نمیکنه و با از رده خارج شدن سیمبین ورژن 5 این موضوع بیشتر میشه
3.گوشی های جدیدتر همگی با قدرت پردازشی بیشتر و بهتر از این گوشی (مثل گالاکسی یا ان8 یا ایکس10)
وارد بازار شدن
4.آنتن دهی متوسطی داره
5.بازار دست دوم خوبی نداره و افت قیمتش زیاده
والا من یهsgh-p960 دارم میخوام ردش کنم یه دونه هم n97 میخوام رد کنم........5.بازار دست دوم خوبی نداره و افت قیمتش زیاده
از این گوشی خیلی خوشم اومد ولی از رده خارج شده پس از این بهتر اودمه؟
من که از این بهتر ندیدم!![]()
1. ایرادات ریز و درشت اعصاب خرد کنی داره
2. پشتیبانی نرم افزاری سامسونگ درباره این گوشی زیر 0 هست!!! ( به ویژه پشتیبانی فارسی و ایرانی )
3. دوربینش انتظارات رو برآورده نمی کنه
4. فیلمبرداریش گریه ات رو درمیاره! ( دو تا گوشیHD با 25 فریم می گیرن؛ یکی این یکی هم N8... این گوشی که هزارتا فرمور دستساز و غیر دستساز اومده واسش باز هم مشکل گیر کردن فریم و بریده بریده فیلمبرداری کردن داره اما N8 که هنوز داره مراحل آزمایشی رو می گذرونه روون فیلم می گیره... الله اکبر!!!)
5. به کاغذ هیچگاه اعتماد نکن! این گوشی روی کاغذ هیولاست و در عمل یه دیو کوچولو!!!
البته به این شدت که علی جان گفتن سیمبین 9.4 از رده خارج نشده؛ اما خب مسلما در برابر سیمبین 3^ کم خواهد آورد. اگر بودجه ات کافی هست واسا N8 بیاد. در غیر این صورت اگه عجله داری گوشی های دیگه مانند X6، 5800، 5530، 5230 و N97 و از همه این ها موقتا برتر سونی اریکسون ستیو هم هستن که بتونن نیازت به تاچ و بعضا دوربین رو برطرف کنن
شاد باشین![]()
سلام دوست عزیز.
متاسفانه بعضی از کاربرانی که این گوشی رو ندارند میان راجع به اون نظر میدند و جالبیش این هست که شما میگی N97 دارم میخوام ردش کنم بعد به شما گوشی ضعیفی مثل 5800 که ارزش نگاه کردن رو هم نداره پیشنهاد میکنند.
ببین دوست عزیز خرید این گوشی دقیقا بستگی به نیازها و استفاده شما داره.
ببین نمیدونم شما چقدر با کوکر معروف ایرانی اقا احسان اشنا هستی که این گوشی رو داره و از اون راضی هست.
یکی از بهترین کسایی که میتونه راجع به این گوشی بدور از تعصب پاسخ بده اون هست.
با پیغام خصوصی بهتون میگم که چیکار بکنید.
Last edited by mahroo_z1; 08-07-2010 at 17:51.
سلام
اقا، من امروز از سایت یوتیوپ یه فیلم دیدم که نشون می داد می شه این گوشی رو بدون هیچ چیزی و فقط با تو دست گرفتن شارژش کرد.کسی از دوستان تو این زمینه اطلاعی داره؟اگر راهنمایی کنید ممنون می شم
عجب. برا ماها که از اول تاپیک رو دنبال نکردیم هم مزایا و معایبش رو بگین که به جمع بندی برسیم
![]()
8910 گوشی بدی نیست ولی من اگه جای شما بودم این این گوشیو نمی خریدم.دلایل زیادیم دارم.به طور کلی مشکل بزرگی نداره ولی مشکلات ریز زیادی داره انقدی که اگه همشو بخوام بگم باید یه ساعت فکر کنم تا یادم بیاد! همین باعث میشه اونطور که انتظار داشتی ازش لذت نبری.
مثلا دوربین عکاسیش به نظر من در حد 8 مگا پیکسل نیست و توی فیلم برداری هم ضبط صداش مخصوصا تو جاهای شلوغ اصلا خوب نیست.
مشکل دیگش کندی و هنگ کردنشه.البته اگه زیاد اهل نصب برنامه و بازی نباشی شاید در این مورد خیلی به مشکل نخوری.
در کل به نظر من اگه می خوای سیمبین بگیری حتما نوکیا بگیر.
البته در آخر بگم که با وجود همه این مشکلات این گوشی از n97 قطعا بهتره و واقعا بی انصافیه که بخوایم 8910 رو با 5800 مقایسه کنیم.
نظر من اینه که اگه عجله نداری صبر کن ان 8 بیادو اونو بگیر.البته اگه سیمبین میخوای.
Last edited by Lord007; 09-07-2010 at 13:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)