لینک adsl خرابه.لطفا جای دیگه ای اپلود کنید
در ضمن ایا این فایل برای 64 بیتی هست؟!!
لینک adsl خرابه.لطفا جای دیگه ای اپلود کنید
در ضمن ایا این فایل برای 64 بیتی هست؟!!
سلام.
مشکل من با 7 اینه که موقع استفاده از Sound recorder صدا ضبط نمیکنه، البته کارت صدای من on-board هست که فهمیدم درایوری که توی cd موجود بود مناسب 7 نیست و درایور آپدیت شده رو برای 7 پیدا و نصب کردم، ولی باز هم مشکل پابرجا بود و نتونستم به منو یا تنظیماتی برای Recording Volume و کنترل اون پیدا کنم در حالی که توی XP وقتی به این مشکل بر میخوردم درایور کارت صدام بخش تنظیمات Recording داشت ولی تو این جدیدتره هر چی گشتم این تنظیماتو پیدا نکردم.
لینک صفحه مربوط به مدل مادربرد و دانلود درایورش هم اینجا گذاشتم:
ویندوز 7 من هم 32 بیتی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل پردازنده م هم: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.10 GHz
یه سوال دیگه: وقتی توی بخش مشخصات سیستم، Rating سیستممو نوشته 3.6 منظورش نسبت به چه سقفی از رتبه هست و از نظر خوب، متوسط یا ضعیف بودن چه معنی ای میده؟
ممنون
دوستان وقتی فایر فاکس نصب شده در xp رو در ویندوز 7 اجرا میکنم خبری از history خودم نیست!
در ضمن بخش Run در ویندوز 7 کجا قرار داره؟
در مورد سوال دوم بايد بگم كه اين عدد از 7 حساب ميشه
و وقتي كه مثلا 4 در قسمت راست نمايش ميده به اين منطور نيست كه كل دستگاه گرفته بلكه به كمترين قطعه نمره داده و نمايش ميده
تو منوی استارت کادر search هم عملکردی مشابه Run Command داره، با این حال میتونی فعالش کنی:
روی استارت منو راست کلیک و سپس Properties
زبانه start menu رو انتخاب کن و customize رو کلیک کن.
توی لیست انتخابهای start menu چک باکس Run Command رو تیک بزن و OK، درست شد.
کند بودنش فقط موقع بالا اومدن نیست
کلا یکم کند شده
بله
ولی چند روزه که ارور میده
code 80072EFD
نوشته شده توسط hadi_vazi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوتا سوال دارم:
1- چرا نمی تونم فایل ها و پرینتر رو شیر کنم؟ وقتی میرم روی قسمتochose homegorupe and shairing option و craete homegrupe رو می زنم ارور میده اینم ارورش:
a homegrupe can only be created on a home networke.
to change your networke location setting open network and shariring center in contorol panel.
2-تو اکس پی وقتی روی یه فایل ویدئویی می رفتم اتوماتیک رزولیشن فیلم رو نشون می داد تو 7 چرا نشون نمی ده می شه کاری کرد نشون بده؟
جواب ما رو نمی دید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست های منو کسی نمی بینه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من ویندوز 7 وژن 6.1 ultimate دارم. برنامه هایی که پرتابل هستند روی سیستم اجرا نمیشن.سرعت اجرا شدن بعضی از برنامه های قدیمی هم پایین اومده. مشکل از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)