پیشنهاد میکنم بجای انتی بلک لیست از تریال ریستر استفاده کنید.
اما انتی بلک لیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
پیشنهاد میکنم بجای انتی بلک لیست از تریال ریستر استفاده کنید.
اما انتی بلک لیست:
موفق باشید
دوستان من یک trial reset احتیاج دارم.
متاسفانه اونی که برای سایت سافت گذر هست برای ورژن من جواب نداد.
فعلا تریال ریستی که واسه این ورژن ساخته نشده اما یک تریال ریست است که کاربر عزیز به نام HADI ONLYان را ساخته که 18 کیلوبایت و تمیز وعاری از ویروس است .که این برنامه لینک دانلودش در امضای ایشون است
Kaspersky Internet Security 2011 New Code
580 Day
20/10/2010
5z4kz-u5ryg-7vp75-qc2uq
Trial Reset Kaspesky Internet Security 2011 32/64 bit All Windows Only 18KBفعلا تریال ریستی که واسه این ورژن ساخته نشده اما یک تریال ریست است که کاربر عزیز به نام HADI ONLYان را ساخته که 18 کیلوبایت و تمیز وعاری از ویروس است .که این برنامه لینک دانلودش در امضای ایشون است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم یه trial reset داشتم ماه پیش روی همین کسپر 2011 تست کردم جواب داد حالا کار نمی کنه.این آقای hadi only کجا هستند؟
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
میلاد فکر می کردم بلدی فقط key بذاری
اون رو هم تست کرده بودم جواب نداد!
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
نه آقا جواب داد
ممنون![]()
میتونید یک بار ورژن قبلی رو نصب کنید با تریال ریستر قدیمی تریال کنید. سپس ورژن جدید رو نصب کنید تا تریال ریستر جدید طی روز های آینده بیاد.
موفق باشید
سلام
من يك ماسپر پور دارم كه وقتي نصبش كردم و كي آن را نيز اضافه كردم، براي مدت 250 روي يعني تقريبا تا 9 ماه ديگر فعال سازي شد.
ولي بعد از كمي كار كردن پيغام كي بلاك داد ولي بازهم به اينترنت وصل شده و آنرا آبديت كردم كه حدود 200 مگ آپديت شد. ولي ديگر آپديت غيرفعال شد و پيغام كي بلاك هم هنوز هست.
از كي هايي هم كه تو سايت بود استفاده كردم ولي فايدهاي نداشت.
اين نسخه 900 دلاري و خيلي خوبي است دلم ميخواد داشته باشمش. اگر راهنمايي به نظرتون رسيد بفرماييد
در ضمن ايميل من
ميباشد
با تشكر
قسمت لایسنس وارد بشید سپس لایسنس قبلی رو ضرب در کنید یعنی حذف بشه.
بعد روی اکتیو تریال کلیک کنید ، ارتباط به نت وصل باشه ، در پایان مراحل که ساده هست نسخه شما 30 روز رایگان و قانونی فعال شده.
بعد از گذشت 30 روز تریال ریستر از این لینک دانلود و دوباره 30 روز دیگه فعال کنید.
موفق باشید
دوستان عزیز وبا کسب اجازه از اساتید این تایپیک (دکترهانیبال.دریلمند...) میخواستم بگم تا انجایی که میشود از انتی بلاک لیست و تریال ریست استفاده نکنید چون کمی موجب اختلال در کاسپر میشود به خصوص محصولات 2011که خود من تجربه اش را داشتم که با استفاده از انتی بلاک لیست مشکلی برای کسپر پیش امده بود.کراکرها عاشق چشم وابرو ما نیستند که بیان وقت خود را برای من وشما هدر دهند و نرم افزاری را کرک کنند وما را از خرید نرم افزارهای امنیتی راحت کنند.بدانید پشت هر کمکی از یک کراکر یک توطئه ای وحشتناک در انتظار ماست.پس در انتخاب کرک بعضی نرم افزار ها خوب دقت کنید تا به مشکلی بر نخورید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)