اینجا کسی dv6 3300 نداره ؟ خوف هست ؟ میخوام تا دو سه روز اینده بخرمش . می خواستم راهنمایی کنید چه چیزهایی رو باید چک کنم که سرمون کلاه نره ممنون .
اینجا کسی dv6 3300 نداره ؟ خوف هست ؟ میخوام تا دو سه روز اینده بخرمش . می خواستم راهنمایی کنید چه چیزهایی رو باید چک کنم که سرمون کلاه نره ممنون .
سلام
لب تاپی که سوال پرسیدید جزو لب تاپای خوب اچ پی هست . خوف نیست ولی
این لیست کانفیگش هست
مـشخصات کلی
شرکت سازنده
HP
سری
Pavilion
مدل
DV6-3300
سیستم عامل
Windows 7 Home Premium 64 Bit
پردازنده (CPU)
Intel Core i5 480M 2.6-2.93 GHZ – Cache 3MB
صفحه نمایش
15.6 اینچ – LED
حافظه (RAM)
4 گیگا بایت DDR3
کارت گرافیک
ATI RD 5650 DDR3 – 1GB
هارد دیسک
500 گیگا بایت - SATA
درایو نوری
DVD+/-RW (Light Scribe)
وزن
2.5 کیلوگرم
دوربین (Webcam)
بـله
Finger Print
بـله
بلوتوث
بـله
پشتیبانی از Blue-Ray Disk
خیر
مودم
--------
شبکه LAN
بـله
شبکه بی سیم (WLAN)
بـله
پشتیبانی کارت (Card Slot)
--------
USB
بـله
FireWire
بـله
HDMI
بـله
VGA
بـله
S.Video
خیر
هدفون
بـله
میکروفون
بـله
TouchPad
بـله
ورودی خواندن حافظه
بـله
نوع باطری
6Cell
عمر باطری
![]()
سلام دوستان من لپ تاپ hp dv6 6080 خریدم الان هر کاری میکنم صداش در نمیاد! تو ویندوز همه sound ها روشن هستن ولی نمیدونم چرا صدایی از این لپی در نمیاد!!!
چند روز پیش یکیش رو واسه یکی از دوستان گرفتم . چیز خاصی نداره که بگم چک کنید. مثل خریدن سایر لپ تاپ ها . مشخصات رو چک کنید + صدا و تصویر رو + دو کارت گرافیک رو !
سلام
کمک از دوستانی که لپ تاپ 4520s_e یا همون core i5 دارند ؟
اگه دارید با اجازتون چند تا سوال دارم چون میخوام ازش بگیرم؟
1. رنگش چیه آیا خاکستری؟
2. زیاد داغ میکنه؟
3. در مورد بازی چی خوب جواب داده؟
4. از اونجایی که من زیاد وبگردی میکنم ساعات زیادیرو پشتش میخوام بشینم آیا چشمو اذیت نمیکنه ؟
آیا داغ میکند؟ آیا صداش زیاده؟ آیا هنگ میکند ؟ آیا سرعتش پایین می آید؟ آکیبوردش خوب است؟
5. ظاهرش براتون بعد از مدتی خسته کننده نشده؟
6. من میخوام هر روز با خودم ببرمش سر کار آیا سنگینه واسه 30 دقیقه پیاده روی تا سرکار؟
7. از اونجایی که 4520 چند مدل داره آیا این مدل corei5 از corei3 چقدر بهتره ؟ رنگشون باهم فرق میکنه؟
چند ساعت شارژ نگه میداره؟
مودم داخلی داره؟
8. وایرلسش خوب کار میکنه؟بلوتوثش چی؟
9. وسایل داخلش چیه؟
10. در کل پیشنهادت چیه ؟ از کجا بخرم(من تهران هستم)؟دقیقا چه مارکی باشه؟چه بازیی باهاش بازی کردی؟
ممنون از تحملتون
سلام
کلا لپ تاپ های HP از نظر کیفیت و کارایی در چه حدی هستن؟
در حد سونی و .... یا ضیعفتر ؟
سلام
یکی از شرکتهایی که قیمت لبتابهاش با بازده تولیداتش بررابر هستند اچ پی هستش... از سونی و اپل پایین تره اما خیلی خیلی کم... این دو مدل گرونن اما بازده یعنی فایدشون کمه اما کیفییتشون از همه بالاتره...![]()
سلام
نیاز نیست کاری بکنی... 1_ویندوزتو عوض کن _ 2_کارت صداشو یا تنظیماتشو پاک کن و دوباره نصب کن _
سلام
خیلی کم داغ میکنه اما چون تمام قطعاتش فلزیه گرمارو بیشتر نشون میده و ادم هل میشه و میترسه... نسبت به دل که قطعاتش پلاستیکیه 6090 خیلی کمتر داغ میکنه... فقط نباید حساسیت نشون بدی و الا داغتر میشه...
Last edited by seyyed@mohsen; 10-06-2011 at 21:42.
من اوتورانم... من نیروگاه بوشهرو بهم ریختم حالا اومدم سراغ تو... منو حذفم کنی استاکس نت حسابتو میرسه
دوست عزیز از خوندن روزنامه غفلت نکن... نیروگاه بوشهر اصلا به اینترنت متصل نیست ثانیا اتوران قدرت اعمال نظر توی اینجور تشکیلاتو نداره...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)