تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 1137 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام

وای امتحانهام از فردا شروع میشه!!!
    این کتاب هامون سبطی بخشیش را خوندم و به نظرم کتاب خوبی برای قرابت معنایی است سوالم اینه که ما سال سومی ها هم میتونیم از الان شروع کنیم به خوندنش یا سطحش برای پیش دانشگاهی هاست ؟!

ببین دوست عزیز . قرابت معنایی یاد گرفتنش از همون دوم دبیرستان هم خوبه چه برسه سوم . ولی به اون صورت که در کنکور سوال میاد در سوالات دبیرستان نمیاد .

2. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

دوست عزیز این بستگی به خودت داره . اول یه سوال میپرسم . وقتی که میخوای تست بزنی و با یک سری از سوالات مربوط به حسابان رو به رو میشی به نظر خودت با خوندن کتابهایی که گفتی میتونی بزنی ؟
    اگه میتونی نرو نخون . اگه نمیتونی برو ببین تو چه مبحثی مشکل داری اون رو برو مرتفع بساز ؟

سوالی هست بفرما
    سلام محمد امین دستت درد نکنه بابت جواب تو هم مثل من نتونستی دوری از p30 تحمل کنی درسته؟فکر کنم این حرفم خیلی خنده دار باشه ولی من تابه حال تستی از حسابان و دیفرانسیل نزدم و اصلا نمیدونم تو حسابان چه فصل هایی هست فعلا روی دروس پایه کار میکنم به خاطر همین چون من فکر میکنم حسابان و دیف با هم فرقی نمیکنن! تو پایه حسابان نمیخونم و فقط مباحث تابع،لگاریتم،تصاعد،مثلثات ،تقسیم پذیری و...(کلا مباحث جلد سوم تست رمزینه ریاضیات پایه) میخونم میخوام بعدش دیف بخونم یعنی امکانش هست به مشکل بخورم و نتونم دیف هضم کنم میشه مباحث حسابان که با دیف مشترک نیست معرفی کنید

4. 2 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alitorres77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام. از ریاضی2 چندتا سوال تو کنکور میاد؟ از دیفرانسیل و حسابان با هم 16 تا سوال میاد؟
    قیمت کتاب حسابان نوشته عباس امیدوار چنده؟
    چرا کسی به سوالم جواب نمیده

6. این کاربر از alitorres77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad_chagho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

زبان وفارسی ادبیات ; قرابت معنایی و املا و آرایه های ادبی و . . . به نظرتون کلک معلم بهتره یا دکتر سبطی ؟

واسه امتحان نهایی سال سوم بهترین کتاب واسه ادبیات 3 چی هست ؟ یه چی شبیه گاج سبز

ممنون
    >>>???

8. این کاربر از mamad_chagho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چرا کسی به سوالم جواب نمیده
    از ریاضی 2 تصاعد و لگاریتم میاد ولی نمیدونم چندتا

البته بخش هایی هم مثل مثلثات داره که کلا یار گرمابه و گلستون کنکوریاس(با اجازه مهندس مهربان البته)

کتاب عباس امیدوار دو جلده حدود 15000 میشه

10. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

تو بهتر بودن دکتر سبطی که هیچ شکی نیست اینم آدرس سایتش که میتونی قسمتی از کتاباشو دانلود کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سوال دوم هم خوب متوجه نشدم جوابشو که خودت دادی گاج سبز فکر کنم بهترین گزینه باشه

12. 3 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام محمد امین دستت درد نکنه بابت جواب تو هم مثل من نتونستی دوری از p30 تحمل کنی درسته؟فکر کنم این حرفم خیلی خنده دار باشه ولی من تابه حال تستی از حسابان و دیفرانسیل نزدم و اصلا نمیدونم تو حسابان چه فصل هایی هست فعلا روی دروس پایه کار میکنم به خاطر همین چون من فکر میکنم حسابان و دیف با هم فرقی نمیکنن! تو پایه حسابان نمیخونم و فقط مباحث تابع،لگاریتم،تصاعد،مثلثات ،تقسیم پذیری و...(کلا مباحث جلد سوم تست رمزینه ریاضیات پایه) میخونم میخوام بعدش دیف بخونم یعنی امکانش هست به مشکل بخورم و نتونم دیف هضم کنم میشه مباحث حسابان که با دیف مشترک نیست معرفی کنید

از ریاضی 2 باید لگاریتم و تصاعد و مثلثات رو بخونی
    از حسابان هم حد رو یکبار بخون . خوبه
    بقیه دیگه همه چیز تو دیفرانسیل هستش . اما در دیفرانسیل هم به بعضی مسایل مرور جزئی میشه . که شما باید پایه ی قوی داشته باشی . مخصوصا حد و پیوستگی
    اما یک موضوع اساسی که پا به پای ما در ریاضیات دبیرستان میاد تابع و مسایل دیگر اونه . تابع یکی از مفاهیم اساسیه . حتما باید بلد باشی
    . حتما میدونی که وقتی میخوای مشتق بگیری یا حد حساب کنی یا انتگرال بگیری میخوای از چی اینا رو
    بگیری ؟ از تابع دیگه . تابع هم در حسابان باید خونده بشه .
    پس تابع هم باید بخونی
    از لحاظ لغوی حسابان همون حساب دیفرانسیل و انتگرال هست . سوالی هست
    بگو ببینم که کتابهایی که کلا برای ریاضی 2 و حسابان و دیفرانسیل میخونی چیه ؟

14. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

برای تسلط بر ریاضیات 2 و حسابان و دیفرانسیل باید مراحل زیر رو طی کنید . جمعا 3 مرحله ی . زیاد نیست

خوندن اموزش ریاضیات 2 مبتکران ( صورتی رنگ ) >>> خوندن حسابان عباس امیدوار هر دوجلد یا جلد 1 فقط >>> خوندن دیفرانسیل رمزینه

حالا میتونید تست بزنید

البته من 16 الی 20 مرحله رو طی کردم . از اسم کاربریم معلومه . nits همون لایب نیتس هست . تومدرسه مشهورم به این اسم

در خدمتم برای اینکه هرکس بخواد ریاضیدان بشه . بهترین منابع ریاضیات به شما معرفی خواهد شد

با تشکر .

16. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

از ریاضی 2 باید لگاریتم و تصاعد و مثلثات رو بخونی
    از حسابان هم حد رو یکبار بخون . خوبه
    بقیه دیگه همه چیز تو دیفرانسیل هستش . اما در دیفرانسیل هم به بعضی مسایل مرور جزئی میشه . که شما باید پایه ی قوی داشته باشی . مخصوصا حد و پیوستگی
    اما یک موضوع اساسی که پا به پای ما در ریاضیات دبیرستان میاد تابع و مسایل دیگر اونه . تابع یکی از مفاهیم اساسیه . حتما باید بلد باشی
    . حتما میدونی که وقتی میخوای مشتق بگیری یا حد حساب کنی یا انتگرال بگیری میخوای از چی اینا رو
    بگیری ؟ از تابع دیگه . تابع هم در حسابان باید خونده بشه .
    پس تابع هم باید بخونی
    از لحاظ لغوی حسابان همون حساب دیفرانسیل و انتگرال هست . سوالی هست
    بگو ببینم که کتابهایی که کلا برای ریاضی 2 و حسابان و دیفرانسیل میخونی چیه ؟
    تشکر بابت پاسخ جواب سوال هم فکر کنم پست قبلی دادم ولی دوباره میگم برای دیف 1 که رمزینه دارم دیف 2 هم اندیشه سازان دارم منتظرم رمزینه هم بیاد ریاضیات پایه هم رمزینه دارم کتاب تست جلد 3(ریاضیات پایه) با اینکه کتاب تسته ولی کادرهای آموزشی توپی داره که واقعا جامع و کامل و فکر کنم نیازی به آموزش نداشته باشم
    جلد سوم کتاب تست رمزینه (حسابان و ریاضیات پایه کنکور) شامل مباحث:تابع،معادله درجه دوم،بخش پذیری،انتقال نمودارها و تقارن،مثلثات ، تصاعد و لگاریتم شامل کادرهای آموزشی و بیش از 1000 پرسش چهارگزینه ای تالیفی ، سراسری و آزاد(داخل و خارج کشور)،سنجش ، آموزش و پرورش و گزینه 2 و بررسی کلیه تمرین ها و مثال های کتاب درسی - شامل پاسخ تشریحی با شیوه ای نوین(افزایش قدرت تحلیل موضوعات) در آخر هم 337 صفحه با قیمت 7900
    گفتم شاید بعضی از دوستان در مورد این کتاب اطلاعاتی بخوان واسه همین این قسمت قرمز کردم(با یه تیر دو نشون زدم)
    پس فکر کنم با این حساب نیازی به خوندن حسابان نداشته باشم درسته؟

18. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alitorres77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

برای عربی یه کتاب معرفی کنید که اعراب و تحلیل صرفی رو خیلی خوب توضیح داده باشه.
    فیزیک سالهای اول و دوم اندیشه سازان با هم هست یا جدا؟ تسته یا اموزش؟
    برای ریدینگ زبان چه کتابی خوبه بکیرم؟
    از اعراب و تحلیل صرفی و ترجمه چند سوال تو کنکور میاد
    Last edited by alitorres77; 25-12-2009 at 13:37.

20. این کاربر از alitorres77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •