صبا روزانه خیلیییی خوبی داره اما شب همچین افت میکنه که باورت نشه این همون صبا بود
پس چرا به سعید دادند ؟اگه زور میشدی میدادند بهت اما شما دومین نفری هستی که میگی 2 مگو پیشگامان بهت نداده
کاش رنگین کمان میگرفتی یا فن آوا خیلی بهتر از نداگسترند
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
صبا روزانه خیلیییی خوبی داره اما شب همچین افت میکنه که باورت نشه این همون صبا بود
پس چرا به سعید دادند ؟اگه زور میشدی میدادند بهت اما شما دومین نفری هستی که میگی 2 مگو پیشگامان بهت نداده
کاش رنگین کمان میگرفتی یا فن آوا خیلی بهتر از نداگسترند
من از درد ناچاری دوباره مجبور شدم adsl بگیرم.صبح فرم پارس را پر کردم.تا کی زنگ میزنن؟چند روزه مال شما وصل شد؟
فردا که جمعه هست دیگه شنبه زنگ میزنند اگه نزدند خودت بزن بگو چرا نزدی این جوری بازم رانژت میشه 5 تومن
من دادم پولو به یه ریسلری که اصلا شرکت قبولش نداشت اونا بعد 4 روز تازه پولو دادند بعدم که وصل شده بود تا 2 روز من جواب نداده بودم این شد 6 روز عقب افتادگی
اما 2 شنبه که ریسلر درخواستو داده بود 5 شنبه وصل شده بود یعنی 3 روز اما خود شرکت میگه 7 روز کاری
کدوم سرویسو گرفتی ؟
بازم میگم که بعد پشیمون نشی تا نگرفتی سرعت روزانه 150 حداقل تا 200 شبانه شبی 1 گیگ یعنی از 750 مگ تا 1450 مگ متغیره پینگ هم 300
تو تاپیکش بعضیا میگند ما قطعی داریمو گوگل بعضی وقتا باز نمیشه اما من که 24 ساعت شبانه روز 26 ساعتشو تو نتم حتی 1 بار یا یک ثانیه هم قطعی نداشتم حالا شاید شما جزو اون افراد باشی که گوگل باز نمیشه و.....
توی فرمش که پر کردم جایی نبود که بپرسه چه سرویسی میخوای
این فرمو فقط پر کردی که 5 تومنو ندی شرکت که رفتی اونجا هم فرم پر میکنی هم سرویس انتخاب میکنی هم پولو میدی
درود،
پیشگامان یه سری تعرفه جدید داده؛ قضیه این تعرفه ها چیه؟ آخه نوشته ویژه نمایشگاه اتوکام!
سرویس های اصفهان انگار خیلی نا پایدار شدند
کسی یوزر رنگین کمان نیست یک گپی باهاش بزنیم؟
جهت اطلاعتون عرض کنم که کل دیتای ایران مشکل پیدا کرده. من یه شهر دیگه هستم اغلب مشکلاتی که در اکثر تاپیکهای این بخش و برای شهرهای مختلف وجود داره برای من هم صادقه. مشکل سراسریه.
فردا تموم بشه شاید اینترنت یه نفسی تازه کنه!
این تعرفه ها رو برای نمایشگاه اتوکام عرضه کرد و بعد برداشت حالا دیگه عمومیش کرده یعنی دیگه ماله اتوکام نیست و همیشه میتونید بگیرید اینو چرت نوشته
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
معمولا یه 2-4 روز بعد هم مشکل داره
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
نه جیگر اینجا رنگین کمانی نداریم آمار تاپیکو دارم
پیشگامانی داریم پارسی خودمو خودت
شاتلی و صبا بعضی وقتا یه سر میزنند دیگه نداریم
و یه سؤال کلیشهای؛
پیشگامان شبها حداقل و حداکثر چقدر دانلود میکنید؟ (و سرعت؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)