تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 322 از 577 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خوب بچه ها خبر دارم باحال
    رفتم پیشگامان دو مگ بگیرم دخترک بی شعور بی سواد مسخره اکبیری اسکل روانی گفت بهت نمیدیم برو خودتو بکش منم جو گیر شدم گفتم اینجوریه پرت رو جمع اوری کنید ارزونی خودتون یه دو تا فحشم دادم ولی نشنیدند
    بعد خلاصه گفتیم چه کنیم بالاخره یه پارتی توپ تو نداگستر پیدا کردم رفتم سرعت 2 مگ که به هیچ کس نمیدند ازشون گرفتند سه ماه یه چیزی حدود 60 تومن یکشنبه وصل میشه اونجا هم طرف سرعتشو بهم نشون داد 300 400 بود سرعتش همچین کف بر شده بودیم
    امیدوارم شانس ما این دفعه خوب باشه برا ما خراب در نیاد ولی دیگه من عمرا اسم پیشگامان بیارم بی ادب ترین منشی ها رو داره کار داشت به گیس و گیس کشی میکشید

اینو میشه توضیح بدی؟
    pc من وقتی روشن میشه انگار استارت تانک رو زدی

صبا روزانه خیلیییی خوبی داره اما شب همچین افت میکنه که باورت نشه این همون صبا بود

پس چرا به سعید دادند ؟اگه زور میشدی میدادند بهت اما شما دومین نفری هستی که میگی 2 مگو پیشگامان بهت نداده

کاش رنگین کمان میگرفتی یا فن آوا خیلی بهتر از نداگسترند

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

صبا روزانه خیلیییی خوبی داره اما شب همچین افت میکنه که باورت نشه این همون صبا بود

پس چرا به سعید دادند ؟اگه زور میشدی میدادند بهت اما شما دومین نفری هستی که میگی 2 مگو پیشگامان بهت نداده

کاش رنگین کمان میگرفتی یا فن آوا خیلی بهتر از نداگسترند
    من از درد ناچاری دوباره مجبور شدم adsl بگیرم.صبح فرم پارس را پر کردم.تا کی زنگ میزنن؟چند روزه مال شما وصل شد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من از درد ناچاری دوباره مجبور شدم adsl بگیرم.صبح فرم پارس را پر کردم.تا کی زنگ میزنن؟چند روزه مال شما وصل شد؟

فردا که جمعه هست دیگه شنبه زنگ میزنند اگه نزدند خودت بزن بگو چرا نزدی این جوری بازم رانژت میشه 5 تومن

من دادم پولو به یه ریسلری که اصلا شرکت قبولش نداشت اونا بعد 4 روز تازه پولو دادند بعدم که وصل شده بود تا 2 روز من جواب نداده بودم این شد 6 روز عقب افتادگی

اما 2 شنبه که ریسلر درخواستو داده بود 5 شنبه وصل شده بود یعنی 3 روز اما خود شرکت میگه 7 روز کاری

کدوم سرویسو گرفتی ؟

بازم میگم که بعد پشیمون نشی تا نگرفتی سرعت روزانه 150 حداقل تا 200 شبانه شبی 1 گیگ یعنی از 750 مگ تا 1450 مگ متغیره پینگ هم 300

تو تاپیکش بعضیا میگند ما قطعی داریمو گوگل بعضی وقتا باز نمیشه اما من که 24 ساعت شبانه روز 26 ساعتشو تو نتم حتی 1 بار یا یک ثانیه هم قطعی نداشتم حالا شاید شما جزو اون افراد باشی که گوگل باز نمیشه و.....

4. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

فردا که جمعه هست دیگه شنبه زنگ میزنند اگه نزدند خودت بزن بگو چرا نزدی این جوری بازم رانژت میشه 5 تومن

من دادم پولو به یه ریسلری که اصلا شرکت قبولش نداشت اونا بعد 4 روز تازه پولو دادند بعدم که وصل شده بود تا 2 روز من جواب نداده بودم این شد 6 روز عقب افتادگی

اما 2 شنبه که ریسلر درخواستو داده بود 5 شنبه وصل شده بود یعنی 3 روز اما خود شرکت میگه 7 روز کاری

کدوم سرویسو گرفتی ؟

بازم میگم که بعد پشیمون نشی تا نگرفتی سرعت روزانه 150 حداقل تا 200 شبانه شبی 1 گیگ یعنی از 750 مگ تا 1450 مگ متغیره پینگ هم 300

تو تاپیکش بعضیا میگند ما قطعی داریمو گوگل بعضی وقتا باز نمیشه اما من که 24 ساعت شبانه روز 26 ساعتشو تو نتم حتی 1 بار یا یک ثانیه هم قطعی نداشتم حالا شاید شما جزو اون افراد باشی که گوگل باز نمیشه و.....
    توی فرمش که پر کردم جایی نبود که بپرسه چه سرویسی میخوای

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

توی فرمش که پر کردم جایی نبود که بپرسه چه سرویسی میخوای

این فرمو فقط پر کردی که 5 تومنو ندی شرکت که رفتی اونجا هم فرم پر میکنی هم سرویس انتخاب میکنی هم پولو میدی

پروفشنال noia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Disappear ⅛

پيش فرض

درود،
    پیشگامان یه سری تعرفه جدید داده؛ قضیه این تعرفه ها چیه؟ آخه نوشته ویژه نمایشگاه اتوکام!

داره خودمونی میشه aminmafia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرویس های اصفهان انگار خیلی نا پایدار شدند
    کسی یوزر رنگین کمان نیست یک گپی باهاش بزنیم؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

جهت اطلاعتون عرض کنم که کل دیتای ایران مشکل پیدا کرده. من یه شهر دیگه هستم اغلب مشکلاتی که در اکثر تاپیکهای این بخش و برای شهرهای مختلف وجود داره برای من هم صادقه. مشکل سراسریه.
    فردا تموم بشه شاید اینترنت یه نفسی تازه کنه!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

درود،
    پیشگامان یه سری تعرفه جدید داده؛ قضیه این تعرفه ها چیه؟ آخه نوشته ویژه نمایشگاه اتوکام!

این تعرفه ها رو برای نمایشگاه اتوکام عرضه کرد و بعد برداشت حالا دیگه عمومیش کرده یعنی دیگه ماله اتوکام نیست و همیشه میتونید بگیرید اینو چرت نوشته

---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------

جهت اطلاعتون عرض کنم که کل دیتای ایران مشکل پیدا کرده. من یه شهر دیگه هستم اغلب مشکلاتی که در اکثر تاپیکهای این بخش و برای شهرهای مختلف وجود داره برای من هم صادقه. مشکل سراسریه.
    فردا تموم بشه شاید اینترنت یه نفسی تازه کنه!

معمولا یه 2-4 روز بعد هم مشکل داره

---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------

نه جیگر اینجا رنگین کمانی نداریم آمار تاپیکو دارم

پیشگامانی داریم پارسی خودمو خودت

شاتلی و صبا بعضی وقتا یه سر میزنند دیگه نداریم

11. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال noia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Disappear ⅛

پيش فرض

و یه سؤال کلیشه‌ای؛
    پیشگامان شب‌ها حداقل و حداکثر چقدر دانلود می‌کنید؟ (و سرعت؟)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •