نه خب...دوستان, اصل بحثی که میشه با این آقا داشت بحث فنی هست که خودشون بهتر از ما بهش واقفند.
میخواهیم بریم و انتقادات مون رو بگیم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه خب...دوستان, اصل بحثی که میشه با این آقا داشت بحث فنی هست که خودشون بهتر از ما بهش واقفند.
میخواهیم بریم و انتقادات مون رو بگیم.
دوستان عزیز من بالاخره همارا خریدم و خیلی راضی هستم....فکرکنم روزی با وبگردی و دانلود آهنگ و عکس و این چیزا 600 مگ مصرف میکنم...سرعتش کمی کمتر از صبا نته که واقعا با این قیمت هزاران بار بهتره...از کمکهاتون ممنونم....و به همه تبریزی ها همارا رو پیشنهاد میکنم...![]()
سلام.
مبارک باشه.
چه سرویسی گرفتید؟
هر روز 600 مگ؟
چطور ممکنه؟!
![]()
سلام
امروز همارا از نصف شب حدودا ساعت 3 به بعد تا صبح ساعت 9 قطع بود.
مثلا خواستيم امروز دانلود شبانه داشته باشيم
دوستان ديگه وضعيتشون چطوره؟
ممنون
سلام
من دقیقا 903 مگابایت دانلود داشتم امشب.
احتمالا مشکل مربوط به منطقه مخابراتی تون باشه.
بعضی وقتا اینجا هم پیش میاد....
از شنبه هفته گذشته هر شب بدون استثنا بالای 900 مگ دانلود داشتم...
مشکل من با همارا فقط اینه که چرا اولین نیست؟
چرا سرعت 2 مگ نمیده
موفق باشید![]()
سلام
شايد مشكل از منطقه ما بوده!
ولي اين سرعت 2 مگ رو هم مي ده ولي با شرايطي!
ممنون
اره بابا ممکنهحال میده اساسی...128 سه ماهه گرفتم خب!!!جالب اینجاس سیستمم 24 ساعته روشن نیس صبحا 3 ساعت عصر سه ساعت شب دو ساعت اینا....هر دقیقه بذار یه مگ...دقیقا هر دقیقه یه مگ دان میشه خوبه خب!
تازه من کم هم گفتم
![]()
سلام دوستان
منم می خوام adsl بخرم ولی هیچ چیزی در مورد اینا نمی فهمم.
لطفا منو راهنمایی کنید.
چه فرقی بین 128 Kbps نامحدود و نامحدود خانگی در سرویس همارا وجود داره؟ سرعت دانلود در هر کدوم فرقی داره یا نه؟ حدودا چه قدره سرعت دانلود در هر کدوم؟
و اما سرعت دانلود 64 Kbps نامحدود خانگی در همارا چه قدره؟ و با سرویس های دیگه مثل صبانت و غیره فرقی داره؟
آیا سرعت128 Kbps نامحدود و محدود با هم فرقی داره در دانلود و غیره؟
در کل هم کمی ارزان باشه ؟
اغلب کار من وبگردی و دانلود هستش؟
آیا 64 بهتره یا 128 ؟
.:: با تشکر از همه دوستان ::.
دوست عزیز من امروز هیچ مشکلی نداشتم.احتمال مربوط به مرکز مخابراتیتونه.
دو تا 128 هیچ فرقی با هم ندارن.اولی برای خونه هاست (که تعرفش پایین تره)دومی برای شرکتاست.
سرعت دانلود 128 هم بین 15 تا 18 هست.
سرعت دانلود 64 هم حدود 8 هست.با سرویس های دیگه هم هیچ فرقی نداره به جز این که قیمتش کمتره.
128 نامحدود که خب نامحدوده ولی سرعتش حدود 16 هست ولی 128 محدود همون 512 هست که سرعتش بین 62 تا 67 هست.
اگه تو 3 ماه بیشتر از 5 گیگ دانلود و وبگردیت میشه همون 128 نامحدود رو بگیر.(البته میتونین بنا به نیازتون محدودیت رو بیشترش کنین.مثلا من خودم 8 گیگ گرفتم زیاد هم هست.)البته 128 محدود هم دانلود شبانه داره که میتونی دانلودات رو برنامه ریزی کنی و از ساعت 1 تا 7 صبح (جمعه ها تا 10) دانلود کنی.با این سرویس تو 6 ساعت بین 900 مگ تا یک گیگ میتونین دانلود کنین ولی تو سرویس 128 نامحدود اگه سیستمتون 24 ساعته روشن باشه حداکثر فوق فوقش 1.3 گیگ میتونین دانلود کنین.
بهترین سرویس دهنده شاتل هست.من 512 دارم 24 ساعته سرعت دانلودش 64 هست و پینگش هم عالی.البته اینو هم بگم قیمتش یکم بالاست.ولی در عوض نه قطعی داره نه کاهش سرعت مثل همارا نیست از 24 ساعت 12 ساعتش قطع باشه و شبا هم سرعتش پایین باشه
و در ضمن پشتیبانی شاتل عالی هست خیلی احترام میزارن به ادام.
Last edited by vendee; 07-11-2009 at 14:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)