روغن چی ریختی ؟
از کجا فهمیدی سوختش زیاد شده اون نشانگر کیلومتر شاید مشکل داره؟
یه جاده برو موقع شروع حرکت صفرش کن و دیگه دستش نزن .حدود 10 کیلومتر با دور موتور معمولی!
روغن چی ریختی ؟
از کجا فهمیدی سوختش زیاد شده اون نشانگر کیلومتر شاید مشکل داره؟
یه جاده برو موقع شروع حرکت صفرش کن و دیگه دستش نزن .حدود 10 کیلومتر با دور موتور معمولی!
چک کردن تسمه و باز و بست مجدد ضرر نداره اگه مشکلی در شیر و یا اورینگ و لوله ها بوجود امده باشه سفت شدن فرمان همراه با صدا طبیعیه فوقش جای دیگه ببرید وطرف رو قانع کنید که تا قبل از تعویض مخزن و با تعویض پمپ بسیار خوب شده بوده .
نگفتید صداش چه شکلیه
می خوام مطمئن شم که شما کیلومتر مصرف متوسط رو صفر کردید
رانندگی در شهر با ترافیک همراه با گرمای تابستان و کولر
+ بنزین نامناسب و کثیف شدن شمع در صورتی که شما ف ل ت ر بنزین رو نو کرده باشید ممکنه باعث افزایش مصرف شه در کل می تونید به اندهزه یک باک صبر کرده و در جاده نیز حرکت کنید تا مطمئن شید
با سلام
نشانگرش که بعید میدونم مشکل داشته باشه؛ چون تا قبلش مصرف پایین تر بود. چطوری باید متوجه بشم خوب مشکل از نشانگر هست یا نه؟
با سلام
نه صفرش نکردم. باید صفر کنم؟
بدون روشن کردن کولر اینطوریه...
در جاده هنوز حرکت نکردم؛ باید امتحانش کنم توی جاده هم...
حتما صفر کنید با نشانگر روی مصرف برید و همه رو صفر کنید تا متوسط نگیره بعد چک کنید
خب گیربکس ماشین شما نیاز به تعمیر اساسی داره. احتمالا کشویی ها و یکی دو تا از دنده ها و برنجی ها باید عوض بشن و بهتره ببری برای تعمیر تا خرجش بالاتر نرفته. چون این وضعیتی که گفتی طبیعی نیست. حالا نمایندگی یا تعمیرکار بیرون تفاوتی نداره. اگه تعمیرکار آشنا و خوب سراغ داری بده بیرون برات تعمیر کنه.
با تشکر از راهنمایتون من چون تعمیرکاری برای کلاچ نمیشناختم بردم نمایندگی سایپا و گفتم دنده بد جا میخوره ،بعد که رفتم ماشین تحویل بگیرم بهم تعمیرکارش گفت ماشین تون مشکلی نداشته و ریگلاژ کرده و تو صورتحساب نوشته بود (تنظیم کلاچ و پدال گاز و لیور دنده و تست کامل کیت کلاچ )و مبلغ 14500 تومان ازم گرفتند. احساس میکنم الان بهتر دنده جا میخوره و دیگه نیاز نیست وقتی دنده خوب جا نمیخوره دنده رو خلاص کنم و دوباره کلاچ بگیرم . و تا بحال دیسک و صفحه و یا قطعه ای مربوط به کلاچ باشه عوض نکردم وفقط همون اوایل ماشین رو که خریدم برادرم برد و تنظیم کلاچ کرد .
قطعاتی که عوض کردم (شمع و وایر و کویل و فیلرگیری کردم تعویض فیلتر هوا و بنزین) اونم بخاطر ماشین رو بنزین صبح خوب روشن نمیشد و هنگام رانندگی یا روشن کردن صدای انفجار میداد( به قول مکانیکها عطسه میزنه ) و متاسفانه با این تعویض قطعات که بهم تعمیرکارها گفتند و مشکل حل نشد و همچنان صدای انفجار بود . که اومدم تو همین سایت مشکل رو نوشتم که راهنمایی ام کردن( دستشون درد نکنه ) گفتند برم دیاگ کنم و بطور اتفاقی منم یک تعمیرگاهی که سر درش نوشته بود دیاگ ماشین .. و دیاگ کردم و مشکل ماشین(دو گانه دستی از گاز و بنزین هردو استفاده می کنم) رو گفتم . تعمیرکار گفت شاید پمپ بنزین مشکل داشته و ماشین صبح خوب روشن نمیشه که یک تست کرد و درست هم میگفت و پمپ بنزین نیم سوز شده بود اون رو عوض کرد . و یادمه فرداش که یک روز برفی بود با اولین استارت ماشین رو بنزین راحت روشن شد(قبلا بایستی با گاز روشن میکردم اول صبح)و تا الان هم دیگه مشکل نداره و خدا رو شکر با یک استارت روشن میشه . برای مشکل انفجارش هم تعمیرکاره گفت یک CNG کار ماهر میشناسه و ادرسشو بهم داد و منم رفت مشکل ماشین رو به سی ان جی کار گفتم . روشن کردم و گاز دادم گفت همکارشون میتونه درست کنه که دو سه تا مغازه بالاتر بود وخودشون هم اومدن و به همکارشون گفتند و اون اقا اومدن دهنه شمع رو تنظیم دستی کردن و 4هزار تومان دستمزد گرفتند و تا حالا که یک سال از اون موقع میگذره دیگه صدای انفجار نداده (عطسه )و ماشین درست شد خوشبختانه .البته تازگیها گاهی وقتا که سرعتم زیاده و باید ترمز کنم می بینم ماشین خاموش میشه ولی باز گاز بدم روشن میشه. البته سرعت به 20 نباید برسه که خاموش میمونه و گاز فایده نداره.
بسیار عالی که خرج زیادی براتون نداشته .
بله تنظیم شمع و هوای رگولاتور خیلی مهمه و الان هم بعد از یکسال با الودگی و بنزین کثیف بهتره سیستم دریچه گاز رو تمیز و سرویس کنیدوباز شمع ها رو تمیز و تنظیم کنید و همچنین به استپر موتور تمیز کاری شه
امیدوارم باز مشکلی نداشته باشید
موفق باشید
عرضم به حضورت که صداش یه همچین چیزیه : ترتر ترتر و بعضی مواقع بعد از یه چند دقیقه صداش میوفته و بعضی مواقع هم نه ولی به مرور کمتر میشه
دیروز هم پیش تعمیرکارش بردم زیر بار نرفت و گفت کار من بدون عیب بوده..حتی گفت فرمون مشکلی نداره ولی منی که از اول 206 زیر دستم بوده میدونم که فرمون یکم سفت شده...
خودش اول گفت که مشکل از شیر نیست...راستی اینم بگم گاهی اوقات از داخل فرمان یه صدای تق تق هم میاد...البته به ندرت پیش میاد ولی گفتم بگم شاید کمک کنه
از روشي كه گفتم استفاده كرديد؟ (گذاشتن يك تكه چوب و يا لوله بلند روي بخشهاي پمپ و تشخيص محل صدا)
وقتي محل صدا مشخص شد بهتر ميشه رفع عيب كرد
وقتي صدا ميده، مقداري آب روي تسمه موتور بريزيد و ببينين تغييري در صدا بوجود مياد؟ اگر از تسمه باشه احتمالا با آب ريختن كمتر و يا رفع بشه، گاهي هم هرزگردها ممكنه ايراد پيدا كرده باشن.
توي 206 يكي از دوستان همين ايراد صدا بود كه با چند بار روغنكاري دوتا هرزگردها مشكل برطرف شد.
ممنون...حتما کاری که فرمودید رو انجام میدم و نتیجه رو اینجا میزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)