تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 607 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه knazari1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با اجازه اساتید...

هواپیما ها بطور کلی بر خلاف ظاهرشون واقعا حساسند و این حساسیت تو FSX هم مراعات شده...

صد در صد تفاوتی بین 10 درجه فلاپ با 20 درجه فلاپ وجود داره... در 20 درجه نیروی LIFT بیشتر میشه و هواپیما موقع فرود روی بالشی از هوا سر میخوره و فرود میاد ... یعنی باد به شکم هواپیما فشار بیشتری وارد میکنه...

20 نات هم حدود 37 کیلومتر در ساعت است... البته در ارتفاع 0 از سطح دریا و در فرودگاهی مثل OIII که 3690 پایی سطح دریا است این 37 میشه 50 کیلومتر بر ساعت و طبعا احتمال خطر رو بیشتر میکنه...

دوم آنکه میخوام بدونم شما
    اولا از کدام سیستم ناوبری برای فرود استفاده میکنید..؟؟ زبونم لال که با 747 خیال فرود VISUAL رو که ندارید..؟؟

ثانیا ارتفاع فرودگاه رو موقع فرود به ALT HOLD میدید یا نه..؟؟ چون با فعال شدن LOCALIZER در حین استفاده از ILS باید بدونید اولا ارتفاع فرودگاه چقدر هست و ثانیا حتما LOCALIZER رو در وسط ADI تنظیم کنید که همین تنظیم کردن صحیح یعنی حفظ درست ارتفاه موقع اپروچ و لندینگ...

اگر این کارها رو رعایت بکنید و سرعت رو بین 160 تا 145 نات و فلاپ رو هم حداقل 20 درجه تعیین کنید در حین ILS اصلا و ابدا مشکلی نخواهید داشت... حتی در واقعیت هم میتونید یه جمبوجت 400-747 رو فرود بیارید چون همه چیز همینی است که در FSX میبینید...
    سپاس از دوست عزیزم به خاطر راهنمایی خوبت....
    فرود Visual ?????????????
    من مسیر رو از اطلاعاتی که برج مراقبت می ده پیدا می کنم
    فکر کنم اشتباه من وارد نکردن ارتفاع فرودگاه هست...
    لطفا راهنمایی کنید که ارتفاع فرودگاه رو از کجا پیدا کنم و کجا وارد کنم
    من از 747 خود نرم افزار استفاده می کنم و متاسفانه 747 PMDG رو گیر نمی آرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه dihav1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

dihav1359 عزیز ممنون از زحمت زیادی که کشیدید و این مطالب عالی رو تهیه کردید. md-11 هم عالیه. (فقط بدا به حال من که نمی تونم 747 رو با md-11 دااشته باشم...).
    مولتی مدیا هم خیلی نظر خوبیه

---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

در مورد نحوه روشن کردن اگر عمری باقی بود می نویسم یا اساتید زحمتشو می کشند.
    اما این بوقی که می فرمایید بعلت نا هماهنگی یکی از موارد زیر هست :
    1- تنظیم نبودن FMC
    2- قرار نگرفتن حالت ترمزها در حالت RTO
    3- ست نکردن فلاپ مورد تایید FMC

و نکته قابل ذکر اینکه، بهتره از کلید TO/GA برای تیک آف استفاده بشه و قدرت موتورها تا 70 درصد تنظیم بشه که برای کلایمب آرام هم مناسبه
    دوست عزيز يك فايل كرك هست كه من با 747 دانلود كردم كه وقتي آن را نصب كني ميتواني تمام محصولات pmdg را با هم داشته باشي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آره منم گرفتمش....اما رو سیستم من جواب نداد متاسفانه

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سپاس از دوست عزیزم به خاطر راهنمایی خوبت....
    فرود Visual ?????????????
    من مسیر رو از اطلاعاتی که برج مراقبت می ده پیدا می کنم
    فکر کنم اشتباه من وارد نکردن ارتفاع فرودگاه هست...
    لطفا راهنمایی کنید که ارتفاع فرودگاه رو از کجا پیدا کنم و کجا وارد کنم
    من از 747 خود نرم افزار استفاده می کنم و متاسفانه 747 PMDG رو گیر نمی آرم
    از اون دکمه تیک که روی پنل هست (( معمولا کنار اون دکمه ای هست که GPS رو نشون میده )) هم کد فرودگاه رو میتونی پیدا کنی و هم ارتفاع فرودگاه از سطح دریا ...

با 747 فقط و فقط از ILS استفاده کن... از هر چیزی بهتره...

5. این کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خب دوستان درس قبلي(فرود در باد متقاطع) آخرين درس cpl بود قسمت بعدي atp مدرك خلباني خطوط بين اللملي است كه در واقع يك هواپيماي تخصصي (737) را مورد بررسي قرار ميدهد .خب به دو دليل آنرا ترجمه نميكنم
    اول اينكه اين هواپيماي fsx خيلي دقيق و كامل نيست(مثل بقيه هواپيما هاي خود fsx).دوم اينكه توضيحات خيلي سطحي و اوليه است و فقط بدرد كساني ميخورد كه ميخواهند به صورت تفريحي و سطحي با اين شبيه ساز كار كنند نه ما سوپر كاپيتانهاي بدون هواپيما به هرحال چون روال آموزشي ما به اين صورت است كه اول درسهاي خود شبيه ساز و بعد يك هواپيماي تخصصي و بعد پرواز آنلاين را آموزش ميدهيم پس از قسمت atp شبيه ساز رد ميشويم و آموزش تخصصي يكي از بهترين هواپيماهاي ساخته شده براي fsx را شروع ميكنيم
    خب در چند پست قبلي درخواست كردم كه بچه ها هواپيماي خوبي را كه سراغ دارند معرفي كنند كه متاسفانه به غير از يكي دوتا از دوستان خوبم بقيه كم لطفي كردند ولي خوب با توجه به گفته آنها و جستجوي خودم ليست زير تهيه شد كه وضيعت دانلود تورنت هر كدام از آنها را جلويش نوشتم

1-Cessna Citation by Eaglesoft براي fsx لينك پيدا نشد
    2-DA Fokker 70/100 براي fsx لينك پيدا نشد
    3-Maddog 2010 براي fsx لينك پيدا نشد
    4-VRS F-18 براي fsx لينك پيدا نشد
    5-Wilco Embraer Regional Jets v2 دانلود شد
    6-PMDG BAe.JS4100
    Flight1 ATR 72-500-7
    pdgm 747-8
    PMDG BAe.JS4100-9
    PMDG MD-11-10
    LDS 767-11
    aerosoft F-16-12

خب با توجه به ليست بالا فقط از شماره 5 به بعدرا توانستم لينك دانلود شان را پيدا كنم ونصب كنم كه تمام آنها بدون مشكل كار ميكنند خب اين هواپيماها تقريبا در فارومهاي خارجي كه جستجو كردم به عنوان كاملترين و دقيقترين هواپيما هاي fsx معرفي شده اند از ميان آنها من PDGM md-11 را براي آموزش انتخاب كردم به دلايل زير:

1- كاملترين هند بوك را در بين بقيه دارد درحدود 1200 صفحه كه تمام جزيئات را توضيح داده است
    2-چهار سال طول كشيده تا pdgm آنرا توليد كند پس بايد دقت زيادي در ساخت آن به كار رفته باشد

3-فريم ريت بالايي دارد نسبت به 747 پس اگر كامپيوتر ضعيفي هم داشته باشيد مشكلي ايجاد نميكند

4-هواپيماي بسيار پيشرفته ايي است و اكثر نشاندهندهاي آن الكترونيكي است عكس زير

5- هواپيماهاي زيبايي است بخصوص با موتوري كه در دم آن قرار داده اند

6- اين هواپيما هنوز جواد نشده مثلا 767 lel-d و 747 را در avio اموزش دادند و اكثر بچه هاي اينجا هم بلدند با 747 بپرند ولي من كه هنوز نديدم كسي از md-11 صحبت كند.

خب تلاش من اينست كه آموزشها را به صورت مولتي مديا تهيه كنم چون هم تايپ اين همه مطلب مشكل است و هم يادگيري به صورت مولتي مديا راحتر است.

خب اين ها نظرات من بود اگر كسي پيشنهاد بهتري دارد ممنون ميشوم بگويد
    ميشه لطفا لينك تورنت سالم اين رو هم بذاريد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

ميشه لطفا لينك تورنت سالم اين رو هم بذاريد؟

.torrentreactor.net/torrents/2392756/PMDG-MD-11-FSX-with-All-Liveries

.kickasstorrents.com/pmdg-md-11-fsx-with-all-liveries-t426540.html

از دوسايت بالا ميتواني دانلود كني البته قبلش www بگذار اگر سرعتت پايين است متواني تيك ليورها و fs9 را هنگام دانلود برداريد چون بعدا هم ميتوانيد ليورها را از خود سايت اصلي دانلود كنيد
    راستي يادتان باشد كه نه آبديت آن را نصب كنيد نه ليورهايش را چون روش خاصي دارد كه بعد ميگويم كه اگر انجام ندهيد كل fsx شما خراب ميشود فط خود هواپيما را نصب كن

8. 2 کاربر از dihav1359 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

اگه می شه یک نفر فارسی ساز شبیه سار را بذاره
    تو چند صفحه ی قبل لینکش رو گذاشته بودم.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان حتما این کلیپ "لندینگ یک 737 در لاس وگاس" رو ببینید بسیار بسیار با کیفیت هست "واقعا طبیعیه
    مشخصات سیستم اجرایی:
    Thread i7 OC @ 3.80 GHz and ATI 4870 HD X2

دقیقترش رو آخرش نشون میده...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by dani.flight; 29-05-2010 at 13:16.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

تو چند صفحه ی قبل لینکش رو گذاشته بودم.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان حتما این کلیپ "لندینگ یک 737 در لاس وگاس" رو ببینید بسیار بسیار با کیفیت هست "واقعا طبیعیه
    مشخصات سیستم اجرایی:
    Thread i7 OC @ 3.80 GHz and ATI 4870 HD X2

دقیقترش رو آخرش نشون میده...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اين آقا 4تا كليپ هواپيما ساخته كه همه اش طبيعي است من تمامش را دانلود كردم سيستمش هم اينست
    سي پيو i 7 920
    كارك گرافيك ATI 4870 HD X2 2gig
    12 گيگ رم
    كولر آبي
    هارد يك ترا بايت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

.torrentreactor.net/torrents/2392756/PMDG-MD-11-FSX-with-All-Liveries

.kickasstorrents.com/pmdg-md-11-fsx-with-all-liveries-t426540.html

از دوسايت بالا ميتواني دانلود كني البته قبلش www بگذار اگر سرعتت پايين است متواني تيك ليورها و fs9 را هنگام دانلود برداريد چون بعدا هم ميتوانيد ليورها را از خود سايت اصلي دانلود كنيد
    راستي يادتان باشد كه نه آبديت آن را نصب كنيد نه ليورهايش را چون روش خاصي دارد كه بعد ميگويم كه اگر انجام ندهيد كل fsx شما خراب ميشود فط خود هواپيما را نصب كن
    سلام
    برادر شما خودت همينا رو دانلود كردي؟ خيلي سيد هاش كمه ها...!! ترافيك رو تر كنونه برادر با اين اوضاع....
    تورنت مطمئن ديگه اي نمي شناسي؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا من md11 رو دارم..میشه همزمان با 747 داشت یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •