خوب در مورد دور موتور فکر کنم به خاطر اینه که موتورش 1600 سی سی هستش. دقیق نمی دونم.
ولی در مورد آمپر دمای موتور هم باید بگم که 206 کلا اینجوریه. آمپرش به وسطا یا همون 90 درجه میرسه. اما 405 و سمند و... تا روی 45 درجه یا یه کم بیشتر بالا میرن
خوب در مورد دور موتور فکر کنم به خاطر اینه که موتورش 1600 سی سی هستش. دقیق نمی دونم.
ولی در مورد آمپر دمای موتور هم باید بگم که 206 کلا اینجوریه. آمپرش به وسطا یا همون 90 درجه میرسه. اما 405 و سمند و... تا روی 45 درجه یا یه کم بیشتر بالا میرن
مال منم دقیقا با همین کارکرد این بلا سرش اومده :-(دوستان دوتا مشکل داشتم با 206 تیپ 5:
چرا این دنده هاش گازخور نیست
توسرعت 80 تو دنده 4 دور موتور روی 3000
تو سرعت 100 تو دنده 5 دور موتور میرسه به 3000
تو سرعت 120-130 تو دنده 5 دور موتور میرسه به نزدیکای 4000 صدای موتورم زیاد میشه
حدود 2400 تا هم روندم
نشانگر دمای موتور هم همیشه وسط هست ( البته بعد از گرم شدن موتور و کمی رانندگی)
مشکل داره؟
ممنون میشم منو از نگرانی دربیارین
سلام
دوستان شرمنده.ولی اگه مسخرس ببخشید. (کلی پول جمع کردیم تا ماشین بخریم ولی نمیدونستم از زن گرفتن سخت تره)
تیپ5 و sd v8 از نظر موتوری یا قطعات چه توفیری با هم دارند ؟
یه سوال دیگه تو پست های قبل در مورد کم بودن زور v8 صحبت شد . تیپ 5 هم این مشکلا رو داره؟
ما یه خونواده 2 نفره ایمو میخوام یه 206 ثبت نام کنم .شما پیشنهادتون کدومه؟
لطفا رسیدگی شود یه پستم![]()
دوست عزیز به مکانیک نشون بدید! آب داخل باکسش هست؟
هیچ فرقی جز داشتن صندوق با هم ندارن!سلام
دوستان شرمنده.ولی اگه مسخرس ببخشید. (کلی پول جمع کردیم تا ماشین بخریم ولی نمیدونستم از زن گرفتن سخت تره)
تیپ5 و sd v8 از نظر موتوری یا قطعات چه توفیری با هم دارند ؟
یه سوال دیگه تو پست های قبل در مورد کم بودن زور v8 صحبت شد . تیپ 5 هم این مشکلا رو داره؟
ما یه خونواده 2 نفره ایمو میخوام یه 206 ثبت نام کنم .شما پیشنهادتون کدومه؟
خیر در صورت سلامت موتور ماشینی هست با قدرت بالا و مناسب
ببرین نمایندگی .احتمال داره صفحه کلاچ ایراد داشته باشهدوستان دوتا مشکل داشتم با 206 تیپ 5:
چرا این دنده هاش گازخور نیست
توسرعت 80 تو دنده 4 دور موتور روی 3000
تو سرعت 100 تو دنده 5 دور موتور میرسه به 3000
تو سرعت 120-130 تو دنده 5 دور موتور میرسه به نزدیکای 4000 صدای موتورم زیاد میشه
حدود 2400 تا هم روندم
نشانگر دمای موتور هم همیشه وسط هست ( البته بعد از گرم شدن موتور و کمی رانندگی)
مشکل داره؟
ممنون میشم منو از نگرانی دربیارین![]()
خب اين كاملا طبيعيه. هم در مورد ضريب دنده ها كاملا عاديه و هم درجه آب كه بايد حدودا وسط قرار بگيره و جاي نگراني نيست.
سلام رفیق
البته الان مدتیه 206 ندارم که تست کنم ولی مطمعنی با دنده 5 سرعت 120 تا دور موتور رو 4000 هزار هست؟
حس میکنم یه مقدار زیاد باشه ها!
جواب منو هم بدین![]()
اگه موقع جا انداختن دنده صدا میده، احتمالا مشکل از دنده برنجی هاست. به یه مکانیک نشون بدین
رادیاتور بخاری منظورش هست. منم دقیقا همین مشکل برام پیش اومد 30 تومن دست دو خریدم. ولی اصلی.
ضمنا اون بو از باکتریهایی که در دریچه های کولر جمع شدن هم باشه. از چسب نیست. چسب نهایتا چند ساعته خشک میشه. ربطی به زمستون تابستون نداره که!!!!!
یه اسپری فرانسوی هست که مال خود پژو هست بنام اسپری تمیز کننده اواپراتور کولر.
تو تی تی از فروشنده بپرسید که چطوری باید از استفاده کرد. ولی کار سختی نیست.
اینم لینکی برای خرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by F A R I D; 19-12-2011 at 12:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)