تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 1081 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ممنون
    آخه چرا فقط این مشکل برای من پیش میاد و برای دوستم نه ؟!
    دوست عزیز تاریخ سیستمتان را اصلاح کردید ؟

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

دوست عزیز تاریخ سیستم شما درست نیست امروز پنجم August سال 2008 (8/5/2008 ) است .تاریخ سیستمتان را

درست کنید و پس از ریستارت مجددا آپدیت کنید.

در ضمن به نظر می رسد از یک نسخه قدیمی استفاده می کنید .نسخه 454 منتشر شده است اگر توانستید بهتر است

پس از پاک کردن نسخه قبلی نسخه جدید را نصب کنیدچون بسیاری از مشکلات نسخه های قبلی در این نسخه برطرف شده است.
    تاریخ رو درست کردم اما یه اروری داد که تاریخ Activation Key معتبر نیست..ریست کردم دوباره همینه
    Activation Key رو پاک کردم دوباره نصب کردم ، گفتم بصورت آنلاین اکتیو کنم :

آنتی ویروس رو دوباره نصب کردم و هرچی پوشه هیدن شده و.. از این برنامه تو سیستمم بود رو هم پاک کردم اما..
    گل بود به سبزه نیز آراسته شد !

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تاریخ رو برگردوندم به همون 15/8 درست شد . چون زمانی که برای اولین بار اکتیو کردم تاریخ سیستمم همین بود ، حالا با برگردوندن به 5/8 تناقض داره

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب دوست عزیز مشکل اولتون مال تاریخ سیستمتون بوده که با درست کردن اون این مشکل هم حل شده مشکل دومتون برا رج کی کاسپر هست که معتبر نیست اگه واقعا نسخه ارجینال خریدید(چون توی پست اول گته بودید که نسخه ارجینال خریدید) باید برید نمایندگیش وبگید کی معتبر نیت و یه کی معتبر دریافت کنید اگرم میخوای میتونی از کی هایی که مرکوس توی همین سایت معرفی میکنند استفاده کنید که همش معتبر هستند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خوب دوست عزیز مشکل اولتون مال تاریخ سیستمتون بوده که با درست کردن اون این مشکل هم حل شده مشکل دومتون برا رج کی کاسپر هست که معتبر نیست اگه واقعا نسخه ارجینال خریدید(چون توی پست اول گته بودید که نسخه ارجینال خریدید) باید برید نمایندگیش وبگید کی معتبر نیت و یه کی معتبر دریافت کنید اگرم میخوای میتونی از کی هایی که مرکوس توی همین سایت معرفی میکنند استفاده کنید که همش معتبر هستند
    مشکلم حل نشده که ! با تغییر تاریخ عملا انتی ویروس غیر فعال میشه مجبور شدم برگردونم به همونی که از اول بود .
    بله انتی ویروس رو با گارانتی ماهان 45 تومن خریدیم..تماس گرفتم گفتن چیزی به ذهنشون نمیرسه یه پک دیگه برام فرستادن با اونم مشکل دارم..نمیشه که همه کی ها مشکل داشته باشه..اگه معتبر نبود خودتون بهتر میدونید کسپر خیلی سخت گیره و یراست میرفت تو بلک لیست. در ضمن..دوستمم داره دیگه ..اون اصلا این مشکلات رو نداره

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مشکلم حل نشده که ! با تغییر تاریخ عملا انتی ویروس غیر فعال میشه مجبور شدم برگردونم به همونی که از اول بود .
    بله انتی ویروس رو با گارانتی ماهان 45 تومن خریدیم..تماس گرفتم گفتن چیزی به ذهنشون نمیرسه یه پک دیگه برام فرستادن با اونم مشکل دارم..نمیشه که همه کی ها مشکل داشته باشه..اگه معتبر نبود خودتون بهتر میدونید کسپر خیلی سخت گیره و یراست میرفت تو بلک لیست. در ضمن..دوستمم داره دیگه ..اون اصلا این مشکلات رو نداره
    دوست عزیز

مشکل آپدیت شما مربوط به تاریخ سیستمتان است علت این که دوست شما چنین مشکلی ندارد نیز همین است . اگر

تاریخ سیستم شما حتی یک روز هم از تاریخ درست جلوتر باشد آپدیت به مشکل بر می خورد.تنها راه شما این است که

مشکل ایجاد شده را به نمایندگی کاسپرسکی اطلاع دهید تا کلیدتان را تعویض کنند یا آن را اصلاح کنندو تا آنجا که من

می دانم این کار به سادگی امکان پذیر است نمایندگی و خدمات پس از فروش برای این گونه مواقع است و آنها وظیفه

دارند مشکل شما را حل کنند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز

مشکل آپدیت شما مربوط به تاریخ سیستمتان است علت این که دوست شما چنین مشکلی ندارد نیز همین است . اگر

تاریخ سیستم شما حتی یک روز هم از تاریخ درست جلوتر باشد آپدیت به مشکل بر می خورد.تنها راه شما این است که

مشکل ایجاد شده را به نمایندگی کاسپرسکی اطلاع دهید تا کلیدتان را تعویض کنند یا آن را اصلاح کنندو تا آنجا که من

می دانم این کار به سادگی امکان پذیر است نمایندگی و خدمات پس از فروش برای این گونه مواقع است و آنها وظیفه

دارند مشکل شما را حل کنند.
    به این سایت به خاطر داشتن عضو با معلوماتی مثل شما تبریک میگم
    وقتی گفتید تاریخ مشکل داره با دوستم تماس گرفتم پرسیدم اون تاریخش موقع نصب کی درست بوده با نه ..انتظار داشتم بگه نه اما...تاریخش دقیقا به میلادی و صحیح بود ! 100 درصد همینطوره..فردا تماس میگیرم..آخه جالب اینجاست از مسئول پشتیبانی پرسیدم اما چیزی نمیدونست !! فردا باید یه اطلاعات مفید برای اولین بار به بانک اطلاعاتیشون به مدد شما اضافه کنم

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان عزیز mrmmnb و مخصوصا جناب vtn54 :
    به خاطر راهتمایی و اطلاعات دقیقتون ممونم

یه دفه زد به سرم تاریخ رو درست کنم و از سریال نامبره پکیج اولی استفاده کنم..کی رو قبول کرد و آپدیت شد و الان سبز شد همه چیز Okeye

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

435 رو کسی تست کرده ؟

نصبش توصیه میشه ؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

435 نداریم حتما منظورت 454 هست من نصبش کردم زیاد فرقی نکرده حداقل من تفاوتی رو احساس نکردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •