تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 649 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ببین به خودی خود نمیره اما در تماس با اشیاء زبر در رنگ مشکیش رنگ باتریش کم کم میره اگه براش کیف بخری یا همیشه زیرش یه چیز نرم برازی هیچ اتفاقی نمیافته...

در مورد جای قلم هم نظر من هم همینه که محکمه اما چندین نفر تو سایت xda مثل اینکه براشون مشکل پیش اومده بوده حالا من نمیدونماونا با گوشیشون چیکار کرده بودند که اینجوری شده بود درهر حال فکرکنم اریا لند هم طبق گفته های اونا این حرفو زده..........
    البته دوست خوبمون آریالند بیشتر طرف دار امنیاست تا اکسپریا البته خودش جفتگوی ها رو داره خلاصه کشته و مرده امنیاست و هر جا میشینه فقط زیراب اکسپریا رو زده
    امیدوارم از دست من هم دلخور نشه بالاخره اون چیزی که من از ایشون دیدم اینجوری بوده اما همکار خیلی خوب اکسپریا هم هست و مشکلات خیلی از بچه ها رو جواب گو هم بوده
    سلام.

نه بابا واسه چی باید ناراحت بشم.باور کن اینجورا هم که میگی من کشته مرده امنیا نیستم.شاید باورت نشه ولی من نه امنیا رو دستم میگیرم نه X1 الان که یک التیمیت 9502 دستم هست .من هرجا هرچی گفتم فقط تجربه خودم بوده.اون قضیه ضعف جای قلم توی خیلی از سایتها مثل xda مطح شده و حتی توصیه اکید دارن که موقع خرید دقت کنید در همون اول کار ترک نخورده باشه.(البته مال من که سالمه هنوز من فقط گفتم مواظب باشید که به مشکل نخوره).اما قضیه فلت LCD هم مال من که فعلا" مشکل پیدا کرده واینم خاص X1 نیست .این مشکل تمام گوشیهای دو تکه یا کشویی هست و در این مورد هم من عرض کردم مواظب باشید برای شما مشکل پیش نیاد .به قوا معروف از ما که گذشت.

2. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

نه بابا اینها شایعه هست رنگ نقره ای که هیچ مشکلی ناره تو رنگ مشکیش من گفتم اگه به برخورد محکم به اجسام زبر و سخت داشته باشه پشتش همون قسمت ها رنگش میپره

در مورد کیبرد هم باید از همون کسی که این شایعه رو درست کرده بپرسی من که به شخصه هیچ مشکلی باهاش ندارم
    سلام.

در مورد رفتن رنگ من رنگ مشکیش رو دارم.و از قسمت خم دو طرف پشت درب شروع کرده به کمرنگ شدن بدون اینکه با جسم سختی برخورد کرده باشه . اما در مورد اونکه شایعه درست کرده اگر منظورتون منم, من نگفتم کیبردش لق میشه گفتم فلت lcd حساسه نباید با اون قسمت کشویی که کیبرد هست زیاد بازی کنید تا مثل مال من خراب نشه.

4. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ببین من اینارو بهت میگم اما میدونم آخرسر هم به نتیجه نمی رسی که کدوم بهتره من خودم یک ماه ریویو و مقایسه ها رو خوندم آخر هم به نتیجه نرسیدم که امنیا بهتره یا اکسپریا آخر سر هم یه مقدار صدقه گذاشتم کنار گفتم میرم بازار هر چی به دلم نشست و میگیرم رفتم بازار رو اکسپریا رو گرفتم و امدم الان هم دوباره بهم بگن اگه دوباره بخوای انتخاب کنی کدوم رو انتخاب میکنی باز من بین این دوتا گوشی میمونم که کدوم رو بردارم........
    در هر حال زبان سخت افزاری رو میشه عوض کرد اما کار من و تو نیست حدود 20 -30 متغییر ریجستری باید مقدارشون تغییر کنه که در حال حاضر تو فروم xda اونجا خیلی ها تونستند مثلا روسی و سوئدی و فرانسه و آلمانینو غیره کنند اما چون اونها با فارسی کاری ندارند برنامه اش هم نساختند.........
    تایپ کردن باهاش راحت هست بله............

بحث 4 گیگ متغییر هست رو بعضی ها هست و رو بعضی ها هم نیست باید از فروشنده بپرسی که داره یا نه

در مورد gps من خودم امسال تهران ومشهد راه انداختم و ازش استفاده میکردم بله ظرف حداثر 1 دقیقه وصل میشه و موقعیت شما رو نشون میده اما بین راه که هوا صاف بود باورم نمیشد ظرف 5 ثانیه وصل میشد .

سلام.

در اون دو مورد که مشخص کردم حتما" شوخی میکنی!!!!!
    مگر اینکه شما وصل بوده باشی قطع کنی دوباره بخوای وصل کنی که بازم دومی رو شوخی میکنی!!!!!!

6. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.

مگر اینکه شما وصل بوده باشی قطع کنی دوباره بخوای وصل کنی که بازم دومی رو شوخی میکنی!!!!!!
    اتفاقا درست ميگه من برنامه راهنما مال شركت مبنا را نصب كردم هم نقشه ايران هم تهران هم مشهد رو داشت و خيلي خوب با كيفيت خيلي خوب و از نزديك موقعيت رو نشون ميده البته يكم كار باهاش سخته.

8. این کاربر از احمد44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

چه جالب فکر می کردم فقط خودم این مشکل رو دارم! تو این 2 هفته کلی ریویو تو یوتوب دیدم و چندتا ریویو خوندم و
    تو چندتا فروم پرس و جو کردم واقعا انتخاب سختیه ! فکر کنم منم باید برم تو بازار و اونجا دیگه هر چی به دلم نشست انتخاب کنم
    دستت درد نکنه !
    منم نميتونستم انتخاب كنم ولي بالاخره امنيا گرفتم ..اگه اكسپريا شتابسنج داشت اكسپريا ميگيرم... ولي از من ميشنوي تو بازار اتنخاب نكن...اول اتخاب كن بعد برو

10. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

در مورد رفتن رنگ من رنگ مشکیش رو دارم.و از قسمت خم دو طرف پشت درب شروع کرده به کمرنگ شدن بدون اینکه با جسم سختی برخورد کرده باشه . اما در مورد اونکه شایعه درست کرده اگر منظورتون منم, من نگفتم کیبردش لق میشه گفتم فلت lcd حساسه نباید با اون قسمت کشویی که کیبرد هست زیاد بازی کنید تا مثل مال من خراب نشه.
    نه دوست عزیز منظور من شما نبودید باور کنید شما بزرگوارتر از آن هستید که من بخوام به شما چزی بگم شما رو چشم جا دارید
    من از شما چه در اینجا چه در سایت موبالیستان خیلی چیز یاد گرفتم خلاصه نمک خورده نمکدون نشکوندیم

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

اینو قبلا دیده بودم ! می خواستم حداقل یه عکس از ادم باشه یعنی پرتره باشه
    چون من هر چی دیدم از در و دیوار بوده می خوام ببینم تو پرتره مخصوصا تو شب چطور عکس میگیره !
    توي فايل زير نمونه اي از عكس X1 رو قرار دادم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از hussain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

نه اتفاقا باور کن همینطوری هست من هر جا که امتحان کردم همینطوری بوده....
    در مورد 1 دقیقه که همون رو میگم اما در راه که بیابونی بود حالا اغراق نکنم بگم 5 ثانیه اما باور کن ظرف 7 -8 ثانیه وصل شد و وصل نبود که من بخوام دوباره اجراش کنم حالا من تجربه خودمو گفتم حالا شما میخوای فکر کن که من اغراق کرده باشم ، باشه مشکلی نیست

من با ozi تست کردم و گفتم نه با گارمین ها...........
    تازه من از پنل on the road هم استفاده کردم دیدم اون از این نرم افزار هم سریعتر بود

البته دوست عزیز آریالند من همه جای تهران رو اتحان نکردم ها بیشتر منطقه غرب تهران امتحان کردم غرب تهرانم شاید چون تراکم ساختمان ها کمتر هست و اطرافش باز تر هست زودتر وصل شده خلاصه نمیدونم در این مورد اطلاعات کافی ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

البته دوست عزیز آریالند من همه جای تهران رو اتحان نکردم ها بیشتر منطقه غرب تهران امتحان کردم غرب تهرانم شاید چون تراکم ساختمان ها کمتر هست و اطرافش باز تر هست زودتر وصل شده خلاصه نمیدونم در این مورد اطلاعات کافی ندارم
    کاوه جان بر عکس غرب تهران که تراکم ساختمان و جمعیت از همه جای تهران بیشتره مگر اینکه اون بالاهای شهران و پونک و اونور ها رو بگی.

...............
    آقا یکی که رفته علاالدین یا جمهوری لطفا لان بگه که x1 با گارانتی سیتادل و بدون گارانتی چنده؟ , چون مثل اینکه ارزون شده. من یکجا رو دیدم که 500 تومن میداد بدون گارانتی رو!!(تو اینترنت)

16. این کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

توي فايل زير نمونه اي از عكس x1 رو قرار دادم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز کمک بزرگی کردی
    ایا ادیتی در رنگها هم انجام دادی یا بدون تغییر هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •