شما يه صفحه از اون قالب خودتون رو در يه سند جديد درست كنيد و اونو با فرمت Template ذخيره كنيد
بعد هر بار كه اون فايل را باز كنيد يك نمونه از فايل موردنظرتون رو داريد با همون قالب مشخص
شما يه صفحه از اون قالب خودتون رو در يه سند جديد درست كنيد و اونو با فرمت Template ذخيره كنيد
بعد هر بار كه اون فايل را باز كنيد يك نمونه از فايل موردنظرتون رو داريد با همون قالب مشخص
خوب من این کار رو میکنم ولی اصلا تو قسمت تمپلیت های ورد نمیاد تازه اگه خودش رو هم بخوام باز کنم به ازای هر صفحه که میخوام باید این قالب رو کپی کنم توی صفحه بعد وتازه باید مطالبم رو یه صفحه یه صفحه کپی کنم توی قالب.
با سلام
در Word 2003 چگونه می شود جمله ای را بصورت عمودی نوشت؟
سلام
می تونی اونارو بعنوان Header و Footer بزاری.
سلام
برای عمودی نوشتن باید نوشته رو درون جدول قرار بدید.
یک جدول 1×1 رسم کنید بعد نوشته رو داخلش بنویسید و بعد نوشته رو انتخاب کنید . از سربرگ Format گزینه ی Text Direction
مدل عمودی را انتخاب کنید و OK کنید .
برای دیده نشدن جدول هم می تونید خط هاشو سفید کنید.
خیلی ممنون از راهنماییتون میخواستم ببینم میشه توی همین سربرگ که توی هدر گذاشتمش یه عددی بزاریم که به ترتیب اضافه شدن صفحه این عدد بیشتر بشه؟
آخه این شماره صفحه هست و من اگه اون رو تغییر بدم برای همه ی صفحات اینجوری میشه.
Last edited by amir raya; 08-04-2009 at 13:59.
سلام...تو ورد 2007..می خوام فاصله بین سطر ها فاصله کامل باشه همیشه...نه نیم فاصله...
مثلا اگه enter بزنیم فاصله کامل ایجاد میشه ...ولی اگه خط رو ادامه بدیم که خودش بره سطر بعدی...نیم فاصله ایجاد می کنه.
میشه کاری کرد که در هر دو حالت یک فاصله کامل ایجاد شه؟مرسی
سلام
با نصب برنامه این dll به مسیری که در تصویر بود کپی می شد
سلام
می تونی وقتی که توی محوطه ی Header یا Footer هستی Insert رو بزنی بعدش Page Numbers رو انتخاب کنی و اگه خواستی
اندازه فونتش و جاشو عوش کنی. این راحت تره.
این اعداد از 1 شروع میشن و من میخوام از 14 شروع بشن و اگر هم عدد اول یعنی 1 رو 14 کنم این خاصیت که خود کامپیوتر صفحات بعدی رو شماره گذاری کنه از بین میره و شماره توی بقیه صفحات هم 14 میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)