با سلام
کسی پچ برداشت سانسور این بازی رو داره بزاره برای دانلود
با سلام
با سلام
براچی میخوای ؟!!!
فرض کن برداشتی، زیاد به کار نمیاد.
سلام
من الان Bon Vayge و Open For Biussiness رو دارم ****
بعد برای مغازت چطوری مشتری بیشتر جلب کنی ؟
پست ویرایش شد!
یادتون نره که اینجا یه محیط عمومی!
sam fisher 08
Last edited by XirowN; 28-07-2008 at 19:43.
ببخشيد؟!ميشه مودبانه تر سوالتونو بپرسيد؟
![]()
هيچ جوري نميشه مشتري بيشتر جذب كرد هر بار 3 نفر مياد وقتي يكيشون رفت يكي ديگه مياد جاش!![]()
فقط اگه ميخواي بيشتر فروش كني قيمت ارزون بده اما نه طوري كه ضرر كني اونوقت هم مشتري ها ازت راضي هستن هم بيشتر ميان پيشت خريد هم بيشتر گيرت مياد![]()
ولي اگه گرون فروش باشي بر خلاف انتظار ضرر هم ميكني چون مشتريا جنس گرون نميخرن همشون روي دستت باد ميكنه
اين ديگه چه كاريه؟؟! يكم انسان دوستانه تر رفتار كنيد چرا انقدر زجر به اون بدبختا بديم؟کسايي که شخصيتي کم پول دارن مي توانند از روش من استفاده کنن تا کمي پول به دست اورند اول چند نفر رو دعوت کنين بعد
وقتي آمدند دورشان ديوار بکشين وقتي مردند قبراشون رو بفروش![]()
![]()
بهتره يك استخر بسازي همه رو بچپونيد اون تو بعدش اون نردبونشو بفروشيد سه سوته غرق ميشن بدون ذره اي زجر!
البته اگر يكم خشنيد ميتونيد توي اتيش بسوزونيدشون![]()
و اگر خيلي خشن تشريف داريد ميتونيد بديد اون يارو گاوه يك لقمه ي چپش كنه!![]()
البته من همشونو امتحان كردم!![]()
![]()
Last edited by Maggy_P; 28-07-2008 at 20:26.
سلام!اومدم يه حرفي بزنم اونم اينكه:
من امير نيستم-من يكي ديگم امير نيست رفته اصفهان يه كاري داشت.من داداششم!
من با قوانين آشنا نيستم ببخشيد اين همه اگه اسپم دادم.داداشم فردا مياد!گفته من بيام فقط يه سري بزنم!
يك سوال هم داشتم:
چه جوري ميشه كه من تو The Sims2 بتونم بيشتر از 2 تابچه بيارم؟؟؟؟؟چيتي داره؟؟
اسمم هم ارشيا هستش!
Last edited by gap; 28-07-2008 at 21:34.
عليك.ميخواي سانسور رو برداري كه چي شه؟هيچي نداره!شما كه ماشاا... اين قدر امضاتون پروپيمونه از نظر اينجور بازيها كه دوست دارين پس چرا ميخواين آبروي sims2 رو ببرين؟به خاطر همين كاراس كه ممنوع شده
شما به قول maggy جان اگه ارزون بفروشي مشتريات زياد ميشن.ولي توجه كن كه كم كم زياد كني قيمتارو از كلاس فروشگات كم ميشه!
و ميتوني براي فروشگات از اون كارمندايي ثبت نام كني كه مشتري ها رو راهنمايي ميكنن اينجوري مشتري ززودتر ميخوره و ازت راضي ميشه.ولي فكر حقوق كارمندا هم باش.و همينطور به كاراشون هم توجه كن مثلا اگه ديدي كار نميكنن با لهن بدو خشن اخراجشون كن!
و يونيفرم هم فراموش نشه!خيلي كلاس داره:دي
_______
بابا انسان دوست!!
با تشكر...
aMiR
هزار دفعه : پست پشت سر هم موقوف!![]()
بعدشم آقا امير وقتي من جواب ميدم ديگه شما چرا پشت من دوباره جواب ميدي؟![]()
تایید میشه! منظورت همون تابلوهه هست دیگه؟
من زمین رو خیلی کندم و یه چراغ جادو پیدا کردم. اما نمیدونم چطوری آرزو کنم. همون قرمزه هست دیگه؟ وقتی روش کلیک میکنم فقط vew داره.
چند تا آدرس محل secret رو هم پیدا کردم و همشو رفتم. 3 تا پیدا کردم که هرکدوم توی یه شهر مسافرتی بودن.
یکیش اون چینیه بود که بهم داستان dragon رو یاد داد.
یکیش اون یارو جادوگره بود که نمیدونم به چه دردی میخوره! وسایلش رو تعمیر کردم و باهام خوب شد. اما نمیدونم جادوهاش به چه دردی میخوره. این که همش بهم ضرر میزنه!
یکیشم اون پا گندهه بود.
نمیدونم چطوری این سه نفر رو بیارم خونم. مخصوصا اون پا گنده رو خیلی دوست دارم بیارم خونم. میشه بگین چطوری؟
راستی توی یه کشتی هم رفتم. که اینقدر رفتم توش فضولی که روح ملوانه اومد بیرون و شعر خوندن رو یارم داد!![]()
آخه كي ديدي چراغ جادو قرمز باشه! چراغ جادو زرده
وقتي هم بخواي آرزو كني ميره بهش دست ميزنه بعدش يك غول بنفش رنگ از توش در مياد
ايول من اين آخريه رو نميدونستم!آخه من تا حالا كشتيه رو نگرفته بودم ببينم چطوريه
ممنون![]()
سلام مي تونيد بگيد جديد ترين پك هاي سيمز چي هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)