سلام دوست من
رید 5 حالات مختلفی داره ولی در ساده ترین حالتش فقط با از کار افتادن یک هارد میشه کار را ادامه دارد .
شما باید هارددیسک های خرابتان را پیش یک متخصص ببرید. تا آنها را بازیابی کند و دوباره جا گذاری کنید.
سلام دوست من
رید 5 حالات مختلفی داره ولی در ساده ترین حالتش فقط با از کار افتادن یک هارد میشه کار را ادامه دارد .
شما باید هارددیسک های خرابتان را پیش یک متخصص ببرید. تا آنها را بازیابی کند و دوباره جا گذاری کنید.
سلام
IEEE 1394 High Speed Serial Bus در سال 1986 بوسیله شرکت اپل ابداء شد و ما آن را به اسامی مختلفی مثل
(FireWire ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), i.LINK ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), and Lynx ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشناسیم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1394 جایگزین استاندارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سیستم های مختلف شد به این علت که هم ارزان تر بود و هم راه اندازی ساده تر داشت و جاگزاری آن در سیستم های مختلف راحت تر است.این استاندارد در حالات مختلف مانند وایرلس و فیبر نوری نیز کار میکند . لازم به ذکر است که نرخ جابجایی اطلاعات در این سیستم بیشتر از USB 2 و کمتر از USB3 است.با اکثر سیستم های عامل سازگار است ود سیستم های مختلف تلویزیونی مدیا و صوتی و اتومبیل جهت انتقال دیتا کاربرد دارد.
این تکنولوژی بعد ها ارتقا پیدا کرد و متوان به استانداردهای مختلف آن اشاره کرد:
FireWire 400- IEEE 1394-1995 با نرخ جابجایی اطلاعات 10098.304 و 196.608 و 393.216 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IEEE 1394a که در سال 2000 به بازار آمد
IEEE 1394b متعلق به سال 2002
FireWire S1600 and S3200 متعلق به سال 2007 با نرخ جابجایی ازاطلاعات 3.2 Gbit/s
FireWire S800T در اواسط سال 2007 با نرخ جابجایی اطلاعات 800 Mbit/s بوسیله کابل 5e
و پروژه IEEE P1394d در سال 2009 که کابل فیبر نوری را به آن افزود
کابل انتقال دیتا بصورت های
4 به 4
4 به 6
6 به 6 سیم موجود است
سلام دوست عزیز
مرسی از راهنماییت
متاسفانه نمیتونم بدم به متخصص،
ممنون میشم سوالای منو جواب بدید...
اگه فرمت کنم میتونم ریکاور کنم؟؟؟؟اصلن این هارد اگه تعمیر نشه بدرد میخوره یا نه؟؟ چطوری میتونم USB سیستمو چک کنم؟(از نظر ولتاژ و ...) .... نرم افزاری نیست که بدسکتور ها رو اسکیپ کنه و فایل های سالممو واسم کپی کنه جای دیگه؟ ؟؟؟
سلام
اگه فرمت کنم میتونم ریکاور کنم؟؟
اگر اطلاعات میخواهید به هیچ عنوان نباید هارد را فرمت کنید چون در بعضی حالات به اطلاعات آسیب جدی وارد میشود
اصلن این هارد اگه تعمیر نشه بدرد میخوره یا نه؟؟
هارد شما را ندیده ام نمیتوانم بگویم که آیا قابل اطمینان میشود یا خیر ، هیچکس این صلاحیت را ندارد!!!!!!!!!
چطوری میتونم USB سیستمو چک کنم؟(از نظر ولتاژ و ...) ....
برای چک کردن USB کار ساده نیست چون اگر ولتاژی به آن نگاه کنید یک ولتاژ 5 ولت در پین اول دارید و منفی هم در پین آخر است اما دو پین وسط که اطلاعات را رد و بدل میکنند در مداراتی روی مادربرد وصل میشوند که با سیگنال سر و کار دارند و نمیتوانید بدون ابزار خاص و تستر خاص آن را امطحان کنید . اما ساده ترین راه اتصال یک کول دیسک کم اهمیت و ارزان است.
نرم افزاری نیست که بدسکتور ها رو اسکیپ کنه و فایل های سالممو واسم کپی کنه جای دیگه؟ ؟؟؟
تمامی نرم افزارهای بازیابی برازنده این کار را انجام میدهند ولی ممکن است هر یک نکات شایان تری در یک مدل یا برند خاص داشته باشند میتوانید آزمایش بفرمایید.
توصیه:
به ترکیب هارد دست نزنید و هارد را به همین صورت بازیابی کنید
موفق باشید
سلام بچه ها - این اخطار رو چیکار کنم - بذ سکتور هم نداره-
http://www.pic.iran-forum.ir/images/ih4o6i4depnnbn13evwf.png
خب اگه من درش بیارم که گارانتی حساب نمیشه دیگه![]()
اگر گارانتی معتبر باشه قسمت هارد رو هلوگرام نمیزاره.
اگر نداشت در بیارید.
یا میخوای بفرست گارانتی
سلام
مشکل خاصی نیست احتمالا" ویندوز در خواندن اطلاعات دچار مشکل شده است یا هارد شما در قسمت خاصی مثلا" در اطلاعات اولیه پارتیشن دچار بد سکتور شده . بای اینکه خیالتان راحت شود اطلاعات را جابجا کنید و هارد را از ابتدا پارتیشن بندی کنید.
موفق باشید
دوستان. مشکل حاده. اگه کسی توی کار هارده یه نگاهی بکنه:
ساعات آخر عمر هارد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مهندس امیر.
1-مهندس pc-3000 اورجینال اپدیتش به چه شکله؟منظورم همون روسی هاست.
ایا اپدیت تو اینترنت انجام میده .اگر میده چند بار در سال اپدیت میشه؟
یا اینکه اپدیتش جداگانست؟
داستان اپدیت pc-3000 را برام اگر زحمت نمیشه که میدونم میشه توضیح بدید.
خودم چینیشو دارم البته یک سری کارامو با این حال باهاش راه میندازم.لااقل تست میشه کرد اما اگه قیمت udma مناسب باشه میخوام بگیرم.
2-و خواهشا قیمت pc.3000 اورجینال رو فقط udma رو میخوام فلشو اینارو نمیخوام. این برام بزارید.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)