قضیه سه روز رایگان :
اگر حجم کم بیاورید یا مدت استفاده تمام شود اندیشه 3 روز رایگان با حجم 300 مگابایت میدهد .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
قضیه سه روز رایگان :
اگر حجم کم بیاورید یا مدت استفاده تمام شود اندیشه 3 روز رایگان با حجم 300 مگابایت میدهد .
که البته این 300 مگ از شارژ ماه ایندتون کم میشه
اما 300 مگ حجم کم شدن ارزش 3 شب دانلود داره.![]()
یعنی اگه حتی توی این 3 روز 100 مگ هم دانلود کنیم بازم از ماه بعدمون 300 مگ کم میشه ؟؟ یا به هر اندازه ای که دانلود کنیم از شارژماه آیندمون کم میشه ؟؟
بله 300 مگ از ماه بعدتون کم میشه
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
اقا یکی به ما بگه درده این ADSl ما چبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیتونم کانکت شم
سلام دااشی خوش اومدی..
1.آره سرعت دانلود که باید بگم زیاد هم خوب نیست.. مال من 128 اندیشه ست که اگه دیده باشی توی چند صفحه پیش مال من 1.37 بود !!
2.آره مال آپلود که بازم نسبت به مال من که 0.29 بود کمتره..
کلا زیاد به این تست سرعت اعتماد نکن..
توی روز و شب یه تک فایل با لینک مستقیم رو شروع به دانلود کن و ببین سرعت دانلودت با IDM چنده و بیا اینجا اعلام کن..
مال من توی روز و شب فرقی نداره و 230-235 kb/s[/QUOTE]
سلام و ممنون عزیز
1. من با Dap دانلود می کردم. امروز صبح IDM گرفتم. یه فایل صوتی دانلود کردم. البته هنوز متوجه نشدم چطور باید سرعت دانلود رو از IDM بفهمم. فقط اینو می دونم که "سرعت مبادله" در ساعت نزدیک پنج بین 11 تا 17 kb/sec متغیر بود و گاهی هم تا 21 می رسید.
2. من هنوز متوجه نشدم چرا آیکون کانکشن پایین صفحه مانیتورم روی 12 mbps هست. اصلا این سرعت چه ارتباطی با سرعت 512 من داره؟
3. مفهوم پینک چیه؟ الان ( ساعت نزدیک پنج صبح ) دوباره تست زدم این اومد:
nدوستان من یه چیزی رو متوجه نشدم..
دیشب این حجم اضافه 300 مگابایت رو فعال کردم که بتونم باهاش دانلود کنم و هنوز 290 مگابایت باقیه ازش..
اگه امروز برم دفتر اندیشه و اکانت ماهانه بگیرم قضیه این 290 تای باقیمونده چی میشه ؟؟
300 مگ کم میشه از حجمت دیگه داداش
دوستان کد 224 سرعت دانلودشون تو شب چطوره؟؟
ماله من از 30 بالاتر نمیره!
این IDM تنظیمی واسه افزایش سرعت نداره؟!
منم کد 224 ام، دیشب حدودا 2.5 گیگ دانلود شد، ولی اکثر اوقات از 30 بالاتر نمیره؛ نمیدونم چرا خطه 2 و 5 اینقد مشکل دارن
شما 6-5 تا فایلو بصورت همزمان واسه دانلود بزار ، البته تو شب. معمولا سرعته چنتاشون تا 50 میرسه
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
میدونم جاش اینجا نیست... ولی چون بچه های رشت اینجا جمعن سوالمو اینجا میپرسم
کسی از دوستان هارد اکسترنال داره؟ بینه سیگیت و وسترن موندم کدومشو بخرم، تو رشت کجا قیمتاش مناسب تره
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
شما مگه در حالت عادی حجمه باقیموندتون به ماه بعد انتقال پیدا میکنه؟ اینم مثه همونه یعنی 300 مگه اضافه تون واسه این ماهه و به ماه بعد منتقل نمیشه چه کلش استفاده کنی چه نکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)