تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 416 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فعلا که هیچ جایی گفته نشده مادارا ازدواج کرده و بچه داشته . اگر هم بوده فعلا مشخص نشده .
    اوبیتو هم به دلایل نقشه مادارا برای آینده انتخاب شد . مادارا کسی رو میخواست که در زمان مرگش جای اون رو بگیره تا زمانی که بتونه برگرده و نقشه اش رو کامل کنه .
    چه کسی بهتر از یک اوچیهایی ؟! اگه دقت کرده باشین مادارا پیشاپیش چشم های خودش (رینگان) رو به ناگاتو داده بود و دنبال هدف بعدی بوده.

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

فعلا که هیچ جایی گفته نشده مادارا ازدواج کرده و بچه داشته . اگر هم بوده فعلا مشخص نشده .
    اوبیتو هم به دلایل نقشه مادارا برای آینده انتخاب شد . مادارا کسی رو میخواست که در زمان مرگش جای اون رو بگیره تا زمانی که بتونه برگرده و نقشه اش رو کامل کنه .
    چه کسی بهتر از یک اوچیهایی ؟! اگه دقت کرده باشین مادارا پیشاپیش چشم های خودش (رینگان) رو به ناگاتو داده بود و دنبال هدف بعدی بوده.
    درست اینی که شما گفتید دلیل انتخاب شخصی برای توبی شدن بود تا راه مادارا رو ادامه بده ولی من میگم چرا ابیتو رو انتخاب کرد در نزدیکی مخفیگاه اون هیچ اوچیهایی تا پای مرگ نرفته بود دوما من فک نمیکنم مادارا نجات داده زتسو ها اونو نجات دادن و فک نکنم برای اونا نزدیکی به مخفیگاه مهم باشه صد درصد دلیل خیلی بزرگتری داشته شاید پسر شاگرد مادارا بوده چون در مورد خانواده ابیتو تا حالا هیچ صحبتی نشده ولی من مطمعنم یه ارتباطی با مادارا دارن باید بیشتر صبر کنیم تا مشخص شه و حدس من اینه که یکی از خانواده مادارا باشه و مادارا اینو نمیدونسته فرزندی داشته و زمانی بنا به دلایلی اینو فهمیده و متوجه شده تنها بازمانده خوانوادش توبی نتیجشه و سعی کرده اونو مثل خودش کنه تا ادامه دهنده راهش باشه البته این حدسه

راستی این ناراتو چه کار مهمتری داره که حتی برای جنگ با توبی هم کلونشو فرستاده یعنی الان خودش کجاس من که میگم رفته کمک بیاره احتمال 50 % ساسکه شایدم کسی که ما تا حالا ندیدیم
    شایدم خودش داره رو یه فنه جدید تر کار میکنه برای جنگ با توبی شایدم از کلونهاش برای سنجیدن قدرت دشمن استفاده میکنه اینا حدس های من بود دوست دارم حدس های شما رو هم ببینم چیه؟

4. 2 کاربر از yanin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در مورد خانواده و شاگرد مادارا که خیلی بعیده همچین چیزی بوده باشه ولی به هر حال نظر شماست و باید دید در آینده چی پیش میاد . شاید هم مادارا به دنبال یک اوچیهایی بوده . ولی وقتی دیده یکی از اونا درست کنار مخفیگاهش پیدا شده کارش راحت تر شده.
    مخصوصا این که یک بچه است و راحت تر میتونسته اون رو شست و شوی مغزی بده و از همه مهم تر این که توی این جنگ صدمه شدیدی دیده و میشه از همین مسئله سو استفاده کرد.

ناروتو هم من میگم همون اطرافه و فکر نکنم جای خاصی رفته باشه . شاید منتظر موقعیت مناسب باشه ولی آدمی نیست که یکدفعه بقیه رو وسط جنگ ول کنه و بره . اون هم جنگ مقابل افرادی مثل توبی و مادارا !!!
    Last edited by B3HZ@D; 01-10-2012 at 21:05.

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

در مورد خانواده و شاگرد مادارا که خیلی بعیده همچین چیزی بوده باشه ولی به هر حال نظر شماست و باید دید در آینده چی پیش میاد . شاید هم مادارا به دنبال یک اوچیهایی بوده . ولی وقتی دیده یکی از اونا درست کنار مخفیگاهش پیدا شده کارش راحت تر شده.مخصوصا این که یک بچه است و راحت تر میتونسته اون رو شست و شوی مغزی بده و از همه مهم تر این که توی این جنگ صدمه شدیدی دیده و میشه از همین مسئله سو استفاده کرد.ناروتو هم من میگم همون اطرافه و فکر نکنم جای خاصی رفته باشه . شاید منتظر موقعیت مناسب باشه ولی آدمی نیست که یکدفعه بقیه رو وسط جنگ ول کنه و بره . اون هم جنگ مقابل افرادی مثل توبی و مادارا !!!
    به نظرم دلیلش بچه بودنش نیست چون اگه بود خوب میرفت یه بچه رو با زتسو از قنداقش میدزدید میاورد پیشش اون موقعه دیگه کارش تو شتشو ی مغزی خیلی راحت بود و هرکاری میخواست میکرددوما به نظر من اصلا اوچیهایی نمیخواست و ابیتو رو به دلیل دیگه انتخاب کرد چون اوچیهایی میخواد چی کار وقتی قبلش رینگان رو داده به ناگاتو همون ناگاتو رو شتشوی مغزی میداد راحت تر و قوی تر نبود اوچیها به چه کارش میاد شایدم چون میخواست جای خودش بزاره و اون ادعای مادارا بودن کنه به اوچیها نیاز داشت ناراتو هم من فک نکنم این اطراف باشه چون فکرشم نمیکرد مادارا بزنه کاگه ها رو اونجوری بترکونه و بیاد اینجا البته منم فک نمیکردم خیر سرشون 5 تا کاگه بودن دیگه اونا گنده های حال حاضر شینوبی ها بودن اینجوری که اونا ترکیدن فک کنم هیچ نیروی کمکی برای ناراتو بدرد نمیخوره مگه خود اوروچیمارو تشیف فرما شه حالا یه نظر میدم (البته Fun ) بنظرت اگه گای اخرین دروازه اش رو باز کنه میتونه حریف توبی یا مادارا بشه منظورم در مرگه
    Last edited by yanin; 01-10-2012 at 22:27.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچه قنداقه چه میفهمه مادارا کیه و چی میگه !!! در ضمن دزدین بچه اوچیهایی از کونوها کار ساده ای نیست که هر کسی که خواست داخل بشه و خارج بشه . این اوبیتو هم بخاطر خوش شانسی مادارا بود که گیرش اومد.
    اتفاقا مادارا یک اوچیهایی میخواست تا با شارینگانش یک جورایی خودش رو به عنوان مادارا جا بزنه و به بقیه یک جورایی نشون بده که ماداراست و هنوز زنده است .
    اوروچیمارو هم درسته قویه ولی فکر نکنم حریف توبی و مادارا بشه . این دو تا خیلی قوی تر هستن .
    گای هم که یک تایجتسو کاره و فقط میتونه مبارزه نزدیک داشته باشه و فکر نکنم حتی با 8 دروازه جلوی این دو شانسی داشته باشه.

9. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

دیگه گدو چه ربطی داره به هاشیراما؟! یعنی مادارا برداشته ژن هاشی رو برده و باهاش گدو ساخته؟ یا 5 تن آل عبا چه چیزا!!!!! چه اصراریه اخه که حتما هاشی وسط باشه!؟ حالا یانگ و موکتونش جای خود ولی گدومازو دیگه خیلی سطحش بالاتر از این حرفاست و اصلا در یک زمینه مختلف عمل میکنه

در مورد اوبیتو هم مشخص میشه بلخره مادارا اگه اوچیهایی میخواسته که میرفته میاورده حتما دلیلی داشته اوبیتو رو انتخاب کنه شاید هم بخاطر شرایط نزدیگ به مرگی که اوبیتو داشته به پست مادارا خورده و نجاتش داده...
    در مورد شارینگان هم دیدیم که چه قدرت کاربردی و مخوفی داره شارینگان اوبیتو! اگر کیشی نوجتسو نمیشد ماسکش هم اصلا از بین نمیرفت! ماشالا کاکاشی دیگه داره از ریکودو هم میزنه بالاتر !! کم کم دارم نگران حال مادارا و اوبیتو میشم با بد کسی طرفن (کیشی)

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به هر حال من صحبتم رو گفتم و زمان حقیقت رو نمایش میده . ولی چیزی که مشخصه اینه که زتسو ها یا ربطی به ژن هاشیراما دارن . در مورد گدو هم که توضیحاتم رو دادم . و صحبت شما قانع کننده نیست

مادارا همونطور که دیدیم بوسیله اون لوله ها یا شیلنگهایی که بهش وصله زنده مونده و نمیتونسته بره داخل کونوها و یک اوچیهایی برداره و بیاد سر جاش . کونوها هم که دیوار حفاظتی داره و هر کسی وارد بشه مشخص میشه .
    همونطور که گفتم این از خوش شانسی مادارا بوده که اوبیتو درست بغل گوش مادارا زمین گیر میشه.

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

به هر حال من صحبتم رو گفتم و زمان حقیقت رو نمایش میده . ولی چیزی که مشخصه اینه که زتسو ها یا ربطی به ژن هاشیراما دارن . در مورد گدو هم که توضیحاتم رو دادم . و صحبت شما قانع کننده نیست

مادارا همونطور که دیدیم بوسیله اون لوله ها یا شیلنگهایی که بهش وصله زنده مونده و نمیتونسته بره داخل کونوها و یک اوچیهایی برداره و بیاد سر جاش . کونوها هم که دیوار حفاظتی داره و هر کسی وارد بشه مشخص میشه .
    همونطور که گفتم این از خوش شانسی مادارا بوده که اوبیتو درست بغل گوش مادارا زمین گیر میشه.
    ببین من میگم مادارا خودش شخصا که ابیتو رو نیاورده زتسو ها اوردن زتسو هم که از هرجا دلش میخواد میاد بیرون پس راحت بوده براش یکی رو بدزده از کونوها باشه معلوم میشه ولی مثل اینکه نظریه شما اینه که مادارا دستش به هیجی نمیرسیده یه اوچیها دیده که نزدیک مخفیگاهش گفته همینم غنیمته
    میگم بچه قنداقی بیشتر به کارش میاد به این دلیله که وقتی بزرگ شه جوری که مادارا میخواد میشه دوست خوانواده و همه کسش مادارا میشه و هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه مثل مادارا روش تاثیر بزاره
    خوب اوروچیمارو من نگفتم قراره تکی بترکونه دوما شما که میگید اونم کار ساز نیست پس به نظرت الان که میخواد حریف توبی و مادارا شه ؟
    گای هم که اونجوری که من درمورد دروازه مرگش شنیدم دیگه اخرش حتی از همه کاگه ها هم قویتر میشه فک کنم منظور کاگه های قدیم و جدیده حالا نمیدونم شما میگید بازم کار ساز نیست

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من میدون منظور شما چیه . ولی نفوذ به کونوها الکی نیست که اگه میشد همچین کاری کرد مادارا تا حالا انجامش داده بود و اینقدر صبر نمیکرد که موهاش رنگ دندان هاش بشه .
    تازه مگه الکیه که زتسو وسط محل زندگی خاندان اوچیها ظاهر بشه و هیچ کس هم متوجه نشه !
    رفیق خودت فکر کنم یک بچه قنداق رو چطور میخواد بزرگ کنه ؟! سیرش کنه ! حتما مادارا به عنوان پرستار بچه مشغول به کار میشه ؟! یک لحظه خودت مادارا رو در اون حالت و در حال تعویض پوشک بچه تصور کن
    در مورد اورچیمارو من نظرم رو گفتم . شاید بتونه کارهایی بکنه . ولی به نظر من توبی قوی تر از اونه . گای هم که ...

15. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من میدون منظور شما چیه . ولی نفوذ به کونوها الکی نیست که اگه میشد همچین کاری کرد مادارا تا حالا انجامش داده بود و اینقدر صبر نمیکرد که موهاش رنگ دندان هاش بشه .
    تازه مگه الکیه که زتسو وسط محل زندگی خاندان اوچیها ظاهر بشه و هیچ کس هم متوجه نشه !
    رفیق خودت فکر کنم یک بچه قنداق رو چطور میخواد بزرگ کنه ؟! سیرش کنه ! حتما مادارا به عنوان پرستار بچه مشغول به کار میشه ؟! یک لحظه خودت مادارا رو در اون حالت و در حال تعویض پوشک بچه تصور کن
    در مورد اورچیمارو من نظرم رو گفتم . شاید بتونه کارهایی بکنه . ولی به نظر من توبی قوی تر از اونه . گای هم که ...

مانگای جدید اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی من مطمعنم زتسو ها میتونستن ولی مادارا خودش یکی دیگرو نشون کرده بود و منتظر موقعیت مناسب بوده
    اخه مادارا میتونست کاری کنه بچه نه به غذا احتیاج پیدا کنه نه پوشک عوض کردن بخواد پس لازم نیست تو اون وضعیت تصور کنی
    پس اینجوری که شما میگید گای که خدافظ اوروچیمارو هم که هیچ پس احتمالا تهش توبی و مادارا میوفتن به جون هم میزنن همدیگه رو میکشن
    تو قسمت جدیدش اون صحنه اخر که نشون داد کاکاشی رین رو کشته جالب بود من که میگم زتسو بوده و نقشه ماداراست

17. 2 کاربر از yanin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •