چه جوری با این همه پست ستاره نداره؟!!!![]()
چه جوری با این همه پست ستاره نداره؟!!!![]()
یک سوالی داشتم......
حد و حدود یک همکار انجمن در بستن و قفل کردن تاپیک ها و پُست ها کجاست؟
اگر کسی از این افراد از اختیارات خودش سوء استفاده کرد و به خاطر مسائل شخصی،مرتبا مطالب یک کاربری را پاک کرد و تهدید به حذف دسترسی هم کرد، چکار باید کرد؟
نزد چه کسی باید اعتراض برد؟
ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درست مطمئن نیستم ولی فکر میکنم همکار نتونه تاپیک رو قفل کنه...نمیدونم مطمئن نیستم....ولی مدتیست که دیگه همکاری تعیین نمیشه چون بجای عنوان همکار ناظرین رو جایگذین کردن....که ناظرین میتونن تاپیک رو قفل کنن....حد و حدود یک همکار انجمن در بستن و قفل کردن تاپیک ها و پُست ها کجاست؟
به ندرت این قضیه پیش میاد چون کسی که برای این عنوان انتخاب میشه چند سالی توی انجمن بوده و کاملا با قوانین و آشناست و مدیری هم ایشون رو انتخاب میکنه برای همکاری ناظری یا.... دیگه طرف رو شناخته و کمتر مدیر و همکار و ناظری رو شما میتونید پیدا کنید که مسائل شخصی رو قاطی این قضیه بکنهاگر کسی از این افراد از اختیارات خودش سوء استفاده کرد و به خاطر مسائل شخصی،مرتبا مطالب یک کاربری را پاک کرد و تهدید به حذف دسترسی هم کرد، چکار باید کرد؟
ادمین ها و مدیر انجمن هستننزد چه کسی باید اعتراض برد؟
الون جان همکاران قابلیت قفل کردن دارن ... اونی که یادمه نمیتونستن انجام بدن، ادغام کردن تاپیکها بود ...رست مطمئن نیستم ولی فکر میکنم همکار نتونه تاپیک رو قفل کنه...نمیدونم مطمئن نیستم....ولی مدتیست که دیگه همکاری تعیین نمیشه چون بجای عنوان همکار ناظرین رو جایگذین کردن....که ناظرین میتونن تاپیک رو قفل کنن....
البته اطلاع به مدیر همون انجمن باید در اولویت باشه تا موضوع فرا انجمنی نشه ... ولی در درجهی بعد من بابک رو پیشنهاد میدم : دی (سرپرست ناظرین)ادمین ها و مدیر انجمن هستن
بچه ها راهی وجود داره که یک پیغام (عکس ...) رو برای تمام دوستانی که داریم فله ای بفرستیم؟
سلام
نه باید تک تک بفرستی![]()
آره مثل اینکه راهی وجود نداره. Tanx.
سلام..
بعضی تاپیک ها که نظرسنجی داره... قبلا یک امکانی بود که میتونستی ببینی کدوم کاربرا به کدوم گزینه رای دادند.. فک کنم جدیدا این کار رو نمیشه کرد ... درسته؟؟؟؟
نه، قدیم و جدید نداره : دی
موقع ایجاد نظرسنجی، کاربر میتونه انتخاب کنه نظرسنجیش عمومی باشه یا نه ...
فقط اگه عمومی باشه میتونید ببینید کیا به چی رای دادن ...
مثلاً این نظرسنجی عمومیه:
و این یکی نیست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)