دوستان الان hx1 بهتر هست یا sx1 لطفا کامل مقایسه کنید
همه هم نظر بدن
با تشکر
دوستان الان hx1 بهتر هست یا sx1 لطفا کامل مقایسه کنید
همه هم نظر بدن
با تشکر
دوست عزیز اختلاف کیفیت دوربین های این رده مخصوصا این دو دوربین جزئی است که این اختلاف شاید هیچگاه بنظر نیاد و ملاک بهتر یا بدتر بودن نیست. بنظرم تو خرید دوربین های این رده بیشتر به مسائلی جانبی دوربین و همچنین ارزش خرید دقت کنید.
سلام
در مقایسه درسایت dpreview انجام شده رفتار نویزی نیکون 5000 خیلی عالی است . همچنین lcd چرخوان که بنظر من یک نعمت بزرگ برای دوربین می باشد. من اگه بخواهم بسمت دوربینهای slr کوچ کنم این دوربین را مد نظر قرار میدم.
معمولا در دوربین های حرفه ای نقش تعیین کننده کیفیت , لنز دوربین است. یعنی هرچقدر لنز با کیفیتری انتخاب کنیدخروجی بهتری بدست می اید.
Last edited by unforgiven2009; 05-07-2009 at 12:40.
من کلا از دوربین دیجیتال سر رشته ندارم
الان به یک دوربین نیاز دارم حداکثر تا 300 هزار تومان
هم کیفیتش خوب باشه هم باتری قابل شارژ داشته باشه هم زوم دستی چون برای عکاسی از تابلو می خوام
ممنون میشم همه راهنمایی کنن
من عكسهاي اين دو را كاملا ديده ام بنظرمن فقط درمحيطهاي كم نورfz28 برsx10 برتري دارد درسايرمواردبرتري با sx10 است به هرحال باز هم اين دو نويززيادي در عكسها دارن اگر يك d90 nikon بگيريد خيالتون از عكس وفيلم راحت است
ياحق
دوستان برند جنيوس معتبر هستش
يه دوربين ازش ديدم 8 بودش قيمتش هم بود 130 تومن!!!!
خرید دوربین های DSLR به این راحتی ها که شما فرمودید نیست.یعنی برای بدست آوردن کیفیت هزینه گزافی باید پرداخت کنید . من بارها در مورد این مورد توضیح دادم و باز تکرار نمی کنم.اگه هدف خرید دوربین غیر حرفه ای است و هزینه محدود توصیه خرید دوربینی همچون D90 صرف بدست آوردن کیفیت , معقول نیست.
سلام به دوستان!
من یه دوربین دیجیتال خوب میخوام که حداقل 8 مگاپیکسل باشه و صفحه ی نسبتا بزرگی داشته باشه (اگه لمسی بود چه بهتر). اما نکته ی مهمی که خیلی برام مهمه فیلمبرداریش هست. میخوام دیگه حداقل 640 در 480 و 30 فریم در ثانیه با کیفیت بالا باشه (اگر D1 و بالاتر بود چه بهتر). راستی به هیچ وجه محدودیت تو فیلمبرداری نداشته باشه! یعنی مثلا بعد 30 دقیقه قطع بشه و... محدوده ی قیمت هم حداکثر تا 200 تومان باشه. ممنون!
پی نوشت: راستی نظرتون درباره این دوتا چیه:
Canon Powershot A480 دیجی کالا زده 139 تومان.
Canon PowerShot SD780 IS - IXUS 100 IS دیجی کالا زده 288 تومان.
این مورد دوم استثناء به دلیل ظبط HD گذاشتم.
Last edited by Michael Ropy; 06-07-2009 at 12:54.
دوست عزیز مگاپیکسل بالاتر لزوما کیفیت بالاتری رو به ارمغان نمیاره ... از من میپرسید برید تو گوگل عکس های 6630 نوکیا رو سرچ کنید این گوشی 1.3MP هست ولی بر خلاف انتظار عوام کیفیت عکس هاش از خیلی از 3.2 و 2 مگاپیکسلی ها بالاتره ...![]()
نیکون D5000 دوربین بهتریه. کیفیت عکسش بالاتره و مشخصات بهتری داره.
5 مرحله EV, وایت بالانس قوی تر, سرعت بیشتر, و نویز کمتر باعث میشه انتخاب اول باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)