تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 322 از 1174 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

5 دستمزد ۹.۵ ميليون يورو در سال برای رونالدو-مارکا : کار تمام است !

روزنامه ی مارکا با اعلام پیشنهاد ۹.۵ میلیون یورو در سال رئال مادرید به کریستیانو رونالدو کار حضور این بازیکن در مادرید را قطعی دانست .
    به نظر می رسد که چنین دستمزد سنگینی بتواند رونالدو را برای حضور در رئال نرم کند . این دستمزد با این پیش شرط به او داده می شود که هیچ مقدار از آن بابت مالیات کسر نشود ( در اسپانیا نصف دستمزد بابت مالیات کسر می شود) و این مبلغ رونالدو را به گرانقیمت ترین بازیکن جهان تبدیل می سازد .در حال حاضر رائول با دستمزد 6 میلیون یورو در سال بیشتر حقوق را دریافت میکند....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

1.
    اینو بگم این خرید بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره و این خیلی به نفع رئاله ....
    یعنی در اصل کارایی که بکام انجام می داد الان می خوان به عهده ی این بزارن ....
    این پول الکی صرف نمی شه ...
    مطمن باشید ...
    2.
    رامون کالدرون می خواد به قولش عمل کنه ... که گفته بود روبن و کریس رونالدو و کاکا و فابرگاس رو می اره رئال
    3.
    رامون کالدرون می خواد خودش رو از این اتهام تبرعه کنه که بهش می گن خسیس .....

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1_ اگه واقعاً خودشو لوس نکنه و پاشه بیاد...خب واضحه که تو رئال خیلی بهتر از منچستر می تونه رشد کنه
    2_ حالا از حق هم نگذریم...کالدرون واقعاً مدیر خوبیه...حتّی اگه خسیس باشه!
    3_ دلفین جان دست رو دلم نذار که خونه....از یه طرف دلم داره برای یه بار دیگه بازی زیدان رو دیدن غنج می زنه...از یه طرفم نمی خوام دوباره بازی کنه...چون تو اوج بازی رو کنار گذاشت و این اصلاً چیز کمی نیست... اگه بیاد ممکنه به سرنوشت علی دایی دچار بشه!
    4_ از تقی 444 هم فقط میتونم خواهش کنم که هم یه سری مسائل رو رعایت کنه...هم خیلی رو اطلاعات فوتبالش حساب باز نکنه و هم جدای از هر چیزی انصاف رو رعایت کنه...بارسا تیم بزرگیه...امّا این اصلاً دلیل قانع کننده ای برای جر و بحث با طرفدارای رئال نیست...ما رئال رو دوست داریم و به غیر از علاقه دلایل زیادی برای دوست داشتنمون داریم....ما ممکنه خیلی گلای بد خورده باشیم, خیلی کارای مضحک تو زمین انجام داده باشیم...امّا هیچ کس تو دنیا( حتی طرفدارای افراطی بارسا که بعد از اومدن فیگو به رئال, تو اولین ال کلسیکویی که انجام شد و تو نیوکمپ هم بود, سر خوک رو به طرف زمین و نقطه ی کرنر که فیگو داشت کرنر می زد پرت کردند!) نمی تونه ادّعا کنه که رئال تیم خوبی نیست....اون هم به هزار و یک دلیل که خودت می تونی یه کم بهشون فکر کنی...
    پس لطفاً منصف باش و بحث الکی نکن....من هم مثل بقیّه از طرف اون کسی که پست داده بود تو تاپیک شماها معذرت می خوام!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

ممنون بابت اخبار charlize عزیز......
    راستی ....
    از دیارا چه خبر..؟!
    موندنی شد..؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اشکال نداره دوست عزیز ولی اینو خاطر نشان کنم که شخصآ با اون سیاست باشگاه یعنی خرید زیدانها به جد مخالف بودم و هستم ولی این رو بگم که باید داخل تیم چند ستاره باشند دیگه نه؟؟؟
    خوب اینو بهتون بگم اگه رئال هر چه بازیکن خراب کرده باشه بازیکنای در حد هانری نبودند و همه از هانری بد تر بودند ولی هانری که به اون زیبایی و خوبی تو ارسنال بازی میکرد چی شد معلوم نیست...
    خوب در مورد مورینتس بگم اصلا میشناسیش ؟؟؟؟؟؟(قصد توهین ندارم اخه اون بچه ناف مادریده عزیز)
    و اینکه از اینده سازان باشگاه گفتین:بینم ایا شما :روبینهو -اشنایدر-گاگو-کاسیاس-راموس-هیگواین-په په -دلارد-گارسیا-نگردو ...رو فراموش کردین همه بازیکنای هستن که رئال اونا رو پرورش داده و یا کشف کرده و رشدشون داده درحالی قبلا یه بازیکن ساده و بسیار جوان بودند و اینو بهت قول میدم بارسا حاضره اتوو رو بده فقط هیگواین مارو داشته باشه اینو صد در صد بپذیر که اینده این جوان خیلی خوشتر از اتوو خواهد شد.........
    خوب دوست عزیز سوالی پرسیده و شکی بر انگیخته بودین جواب دادم بدون قصد دیگری امیدورام موفق باشید...
    اگه باعث ناراحتی شما شدم بنده را عفو کنید قصد بدی نداشتم...
    ممنون
    خوبه حالا این اتوو رو ما ادم کردیم ها ....
    اومدن دم در سانتیاگو وایستادن اشغالامون رو جمع می کنن ....
    ور می دارن می برن براشون می شه بهترین بازیکنشون ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

به به باز مییبینم که تاپیک یه رنگ و بوی تازه گرفته مبارکه و دست همه شما دوستان درد نکنه....
    در مورد اقا تقی بگم که ایشون یه ذره اطلاعاتشون خیلی زیاده وگرنه من یادم نمیاد مقابل موناکو حذف شده باشیم شاید فک کرده تاپیک پورتو هستش...
    خوب ولش کنید این حرفا رو مهم اینه که اماده باشن که سال بعد یه تونل بهتری درست کنن واس ما....(منظور تونل افتخاره)
    این رو بگم که باور کنید یکی از دلایل که در امد منچستر امسال بیش از رئال شده همین کریس رونالدو هست وگرنه تو این 8 سال از 2000 به اینور هیچ وقت در امد هیچ باشگاهی از رئال بیشتر نبوده و میخوان که دوباره بشن پردرامدترین باشگاه جهان که صد در صد میشه..
    ایشالا که فصل بعد تو رئال ببینمش شما چی؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

بچها جان من سر وصدای که این انتقال پیدا کرده رو دارین به این میگن یه انتقال داغ و حساس که ایشالا صورت بگیره هر جا و تو هر سایتی میری یه حد اقل 5 بار این خبر به انواع گوناگون گفته شده ......

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام به همه دوستان رئالی عزیز...............
    با دست پر برگشتم.........چند تا مطلب و مصاحبه براتون از سایت رسمی رئال ترجمه کردم که براتون میزارم.....امیدوارم لذت ببرید......

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اول یه مصاحبه.........

آگوستین رودریگز سانتیاگو دروازبان سابق و بزرگ رئال مادرید محصول تیم جوانان این تیم بود.وی یکی یکی مراحل را طی کرد تا بعنوان دروازبان اول رئال انتخاب شود.آگوستین بیش از 15 سال برای رئال به میدان رفت و در این سالها چهار بار قهرمان لالیگا شد،یکبار قهرمان جام یوفا و یکبار برنده جایزه زامورا در فصل 1982.83 شد.وی با سایت رسمی رئال مصاحبه ای کوتاه کرده که با هم می خوانیم.

دلیل بردن جایزه توسط کاسیاس چه بود؟
    -این جایزه نتیجه سالها تلاش وی بود.رئال در این سالها شرایط متفاوتی داشته.آنها گل های زیادی را دریافت کردند تا به اینجا برسند که بهترین دفاع لیگ را داشته باشند.این یک پاداش برای کار و تلاش زیاد ایکر است.
    مهمترین ویژگی های وی چیست؟
    -... و انعکاس بدنی.دو اصل ضروری.
    به نظر شما بهترین دروازبان تاریخ رئال کیست؟
    -سخت است.من خود بیش از 10 سال در تیم اصلی بازی کردم.ولی شما فقط به عناوین نگاه میکنید.به هر حال در این چند سال گذشته ایکر بهترین دروازبان رئال بوده.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دوم هم یه مصاحبه کوتاه از مارسلو..........

رئال مادرید قهرمان سی و یکم خود را چند روز پیش به دست آورد.این جام بطور رسمی مجددا به باشگاه رئال تحویل داده شد و مارسلو نخستین بازیکنی است که از آن دیدار می کند.وی پس از دیدن تالاز افتخارات رئال گفت"باورنکردنی است وقتی که میبینید رئال چند عنوان قهرمانی دارد.من مغرور هستم که عضو بهترین تیم در دنیا هستم.من میدانستم که رئال مقام های زیادی داشته اما تاکنون اینجا نیامده بودم.این باشگاه همه چیز دارد.بهترین بازیکنان دنیا در اینجا بودند.
    وی در مورد این فصل لیگ نیز گفت"من انتظار نداشتم که در این فصل در 25 بازی برای تیم بازی کنم اما شوستراینکار را کرد.من احساس خوبی دارم.من می توانم که در فصل بعد کامل کار کنم و تمام تلاشم را می کنم تا اطمینان مربی را بدست بیاورم.ما یک تیم قوی هستیم که جام را بدست آوردیم.من امیدوارم که بتوانم در فصل بعد به این تیم کمک کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •