تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 2376 اولاول ... 2222723123183193203213223233243253263323724228221322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اكبرپور: مگر خانواده‌ام را از سر راه آورده‌ام؟آقایان نشسته اند برای خودشان منشور اخلاقی درست كرده اند!
    سياوش اكبرپور قبل از شروع ليگ قول داده بود كه پسر خوبي باشد و بد اخلاقي‌هايش را كنار بگذارد ولي او در بازي با پگاه چند‌بار بيش از حد عصباني شد كه البته حق داشت چون تعداد زيادي از تماشاگران حاضر در ورزشگاه از ابتداي بازي عليه او و چند بازيكن ديگر استقلال فحاشي كردند. وقتي در ابتداي مصاحبه كه قصد داشتيم با اكبرپور در مورد مسائل فني صحبت كنيم، او آن قدر عصباني بود كه حرف‌هايش را اينگونه آغاز كرد: «آقايان نشسته‌اند و براي خودشان منشور اخلاقي درست كرده‌اند، بهتر است كه مسخره‌بازي‌ها را جمع كرده و به فكر تماشاگراني باشند كه خيلي راحت جرات مي‌كنند كه به بازيكنان فحش‌هاي ركيك بدهند. تماشاگران پگاه از دقيقه اول به من، قلعه‌نويي و چند بازيكن ديگر فحش دادند و بهتر است كه مسئولان خودشان را جاي ما بگذارند و بگويند كه آيا طاقت اين همه توهين را دارند؟»
    البته من خودم برای یه سری تماشاگرنماهای خودمون متاسفام که اینقدر سطح پایین و نسنجیده شعار می دن ولی این مورد تازگی نداره...
    مگه همین بازیکنای پگاه نبودن که بازی برگشت جام حذفی رو رفتن تهران؟!
    اون بدبختا هم کم از دوستان تهرانی فحش نخوردن(تازه تماشاچیای تهران حدود 90 هزار نفر بودن)...
    در کل نمیشه این ماجرا رو اینجوری توجیه کرد ولی به هر حال باید فرهنگ سازی بشه.
    چه معنی داره که مثلا برای تشویق یه تیم به تیم حریف فحش بدیم؟
    سياوش اكبرپور در مورد شكست استقلال مي‌گويد: «وقتي گل‌ نزني خيلي راحت گل مي‌خوري، ما از موقعيت‌ها استفاده نكرديم ولي پگاه يك توپ به‌دست آورد كه آن هم تبديل به گل شد، اگر در دقيقه 20 ضربه تقي‌پور وارد دروازه مي‌شد ما سه، چهار گل به پگاه مي‌زديم.»
    فک کنم بیشتر از یه موقعیت داشتیم...
    Last edited by Mojtaba-MCI; 12-08-2008 at 08:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فک کنم بیشتر از یه موقعیت داشتیم...
    اگه ضربات داخل چارچوب رو موقعیت گل حساب کنی دقیقا یه موقعیت گل بود

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

البته من خودم برای یه سری تماشاگرنماهای خودمون متاسفام که اینقدر سطح پایین و نسنجیده شعار می دن ولی این مورد تازگی نداره...
    مگه همین بازیکنای پگاه نبودن که بازی برگشت جام حذفی رو رفتن تهران؟!
    اون بدبختا هم کم از دوستان تهرانی فحش نخوردن(تازه تماشاچیای تهران حدود 90 هزار نفر بودن)...
    در کل نمیشه این ماجرا رو اینجوری توجیه کرد ولی به هر حال باید فرهنگ سازی بشه.
    چه معنی داره که مثلا برای تشویق یه تیم به تیم حریف فحش بدیم؟
    رشت رانمیدونم اما انزلی بدترین ورزشگاه ایرانه وبدترین فحشهارااونجامیدند

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مجتبی همون یکی هم نمیدونم چطوری بهتون دادن وگرنه همون یکی هم تا 100 سال دیگه تو پگاه و رشت نمیرنین
    چی می گی!!!
    از اون حرفا زدیا...
    پس اونی که آدریانو آلوز از لای پای بازیکن استقلال شوت زد به سمت اشکان نامداری چی بود؟!
    یا اون چندتا شوت از راه دوری که پگاهی ها زدن و نزدیک بود نامداری گل بخوره چی؟؟؟
    فقط داخل چارچوب ها رو گفتم...
    Last edited by Mojtaba-MCI; 12-08-2008 at 09:49.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قلعه نويي: آقاى دايى! به شما ارتباطى ندارد !!!!!
    على دايى سرمربى تيم ملى ايران در كنفرانس مطبوعاتى خود به انتقاد از امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال استقلال پرداخت كه اظهارات او واكنش قلعه نويى را به دنبال داشت.
    به گزارش سرويس ورزشي خبرگزاري آريا، سرمربى استقلال در اين باره گفت: دايى عيد امسال در مصاحبه اى عليه من صحبت كرده بود اما چون آن صحبت ها جنبه شخصى داشت،پاسخ ايشان را ندادم اما حالا پاى يك تيم پرطرفدار و مردمى وسط است كه ايشان (دايى) مى خواهد با اعتبار آن بازى كند.به همين دليل لازم مى دانم پاسخ حرف هاى اين آقا را بدهم.
    قعله نويى اظهار داشت: آقاى دايى!اولا به شما ارتباطى ندارد كه استقلال متعلق به چه كسى است.اين تيم نه به من و نه به هيچ مربى ديگرى تعلق ندارد و فقط مردم و طرفداران صاحبان آن هستند.شما هم بهتر است به فكر تيم ملى باشيد كه روز به روز تماشاگران خود را كمتر از گذشته مى بيند.
    قلعه نويى در ادامه گفت:اين آقا مدعى شده كه غيبت 2 بازيكن ملى پوش ما تأثيرى در نتيجه ديدار با پگاه نداشته است.مى خواستم بگويم اگر راست مى گويد،خودش هم در يك بازى حساس تيم ملى از جواد نكونام استفاده نكند تا معلوم شود غيبت يك بازيكن چه تاثيراتى خواهد گذاشت.
    وى افزود: ما در بازى با پگاه يك بازيكن را به دليل آسيب ديدگى و 2 نفر را به خاطر حضور در اردوى تيم ملى در اختيار نداشتيم كه همين قضيه 30 درصد توان تيمى ما را كاسته بود. حالا نمى دانم اين آقا چگونه مى گويد غيبت طالب لو و كاظمى تأثيرى در كار ما نداشته است. سرمربى استقلال عنوان كرد: دايى درست مى گويد تيم ملى سالهاست كه درجا مى زند اما اى كاش دلايل درجا زدن تيم ملى را هم اعلام مى كرد تا مردم بدانند. من به شما مى گويم تيم ملى چرا درجا زده است؛يكى از دلايل آن همين آقاى دايى بود كه بايد 6 7، سال پيش فوتبال را كنار مى گذاشت تا جوان ها فرصت خودنمايى پيدا كنند. قلعه نويى كه بشدت از اظهارات دايى ناراحت بود گفت: زمانى كه بنده تيم ملى را تحويل دادم اين تيم در رنكينگ فيفا مقام اول آسيا را داشت اما حالا كجا هستيم؟! بهتر است اين آقا فكر مردم را منحرف نكند.بزرگترين هنر دايى فرارى دادن تماشاگران بوده،طورى كه تيم ملى در يك بازى 3 هزار نفر تماشاگر داشته و در بازى ديگر 500 نفر!وى ادامه داد: همه ناراحتى اين آقا به خاطر اين است كه بنده از تيم ملى خطش زدم. تا امروز هم اگر پاسخ حرفهاى او را ندادم به خاطر تيم ملى بود اما احساس مى كنم ديگر نبايد اجازه داد يك نفر افكار مردم را منحرف كند.ايشان بهتر است به جاى حرف زدن در مورد استقلال،فكر سايپا باشد. قلعه نويى اضافه مى كند: كجاى دنيا شما ديده ايد كه سرمربى تيم يازدهم جدول سرمربى تيم ملى شود؟ سايپايى كه خود اين آقا بسته بود و تمرينات و بدنسازى آن را از اول تا آخر تحت نظر داشت در ليگ يازدهم شد؛چرا درباره اين موضوع به مردم توضيح نمى دهند؟ قلعه نويى در آخر گفت: اردوهاى20 روزه ديگر در دنيا منسوخ شده است اما اين آقا كه از اين مسائل اطلاعاتى ندارد تيم را 20 روز به اروپا برد و كسى هم نپرسيد با كدام منطق اين كار را انجام داد. حالا هم كه به خاطر بازى هاى غرب آسيا باشگاه ها را به بازى گرفته است،در حالى كه سال گذشته ما تيم دوم خود را به همين بازيهاى غرب آسيا فرستاديم و قهرمان شديم. ضمنا تمام بازيكنانى كه امروز دايى مدعى است كه آنها را كشف كرده در بازى هاى غرب آسياى سال گذشته توسط بنده انتخاب شدند و به مقام قهرمانى آن مسابقات هم رسيدند.
    جوابشو باید همینجوری میداد

پروفشنال s.w.a.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Fight Club

پيش فرض

دیگه این حرفو نزنیها ناراحت میشم!!

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دلت از دسته من خونه؟
    آخه چرا امير؟
    به كدامين گناه؟
    بیکار بودم گفتم به یکی گیر بدم وگرنه آقا رضا شما تاج سر مایی.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه نويى در آخر گفت: اردوهاى20 روزه ديگر در دنيا منسوخ شده است اما اين آقا كه از اين مسائل اطلاعاتى ندارد تيم را 20 روز به اروپا برد و كسى هم نپرسيد با كدام منطق اين كار را انجام داد
    ببخشید من به این کارا کاری ندارم ولی مگه همین قلعه نوعی نبود برای بازی مقابل سوریه و کره جنوبی یک ماه لیگ رو عقب انداخت و کل بازیکنا رو در اختیار گرفته بود؟

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

دیشب کی نود دید ؟؟؟؟؟؟؟؟ دعوای دایی با قلعه نویی بود
    من نود رو نصفه نیمه دیدم.. دعوای قلعه نوعی و علی دایی رو هم نصفه دیدم..

آخر نفهمیدم تو این دعوا حق به کی داده شد..
    Last edited by emad64; 12-08-2008 at 12:01.

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینم از ایده های دایی.عمدا این کارو کرده.خودشون هم گفتن که بازی نکردن به نفعمونه.

فرزواني در گفت و گو با فارس:
    بازي نكردن در ليگ برتر به سود سايپا است
    خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال سايپا گفت: بازي نكردن در ليگ برتر به سود ما است و مربي جديد فرصت پياده كردن ايده‌هايش را خواهد داشت.
    رضا فروزاني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي نكردن سايپا در ليگ برتر تا حدودي به سود ما است، به هر حال بازيكنان ملي‌پوش در تمرينات ابتداي فصل در كنار تيم نبوده‌اند و فرصت زيادي براي هماهنگي نداشتند.
    وي ادامه داد: با توجه به اينكه سرمربي مدت كوتاهي است كه در كنار تيم است با داشتن زمان بيشتر فرصت مناسب براي پياده كردن ايده‌هايش پيدا مي‌كند.
    فروزاني در خصوص اينكه علي دايي با دعوت 5 بازيكن از سايپا عملا فرصت خوبي به اين تيم داده است، گفت:‌ به هر حال نظر سرمربي تيم ملي مهم است و اينكه به چه بازيكناني نياز دارد. به عقيده من بازي نكردن سايپا در ليگ مفيد است؛ اما اگر از سويي ديگر بخواهيم به آن نگاه كنيم بايد بگويم در حال حاضر نيز ملي‌پوشان همراه تيم‌ ما تمرين نمي‌كنند و شرايط خيلي فرقي نكرده است.
    دستيار ليت‌بارسكي در تيم سايپا در خصوص اينكه سرمربي آلماني چه نظري نسبت به لغو ديدار اين تيم داشته و آيا نسبت به اين بي‌نظمي معترض است يا خير، گفت: ايشان با توجه به تجربه مربيگري در تيم‌هاي مختلف مي‌داند هر مربي كه بتواند خود را با شرايط وفق دهد موفق خواهد شد و در اين خصوص هم صحبت خاصي نكرده‌ است.
    انتهاي پيام/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •