قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
بازي بعدي پرسپوليس
پرسپوليس و سپاهان
زمان : شنبه 28 ارديبهشت 1387
مكان : ورزشگاه آزادی تهران
آخرين نتيجه : پرسپولیس 1 - سپاهان 2
خبرگزاری پرسپولیس : علی سعیدلو معاون اجرایی رئیس جمهور و رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در گفتگویی به دیدار روز شنبه با سپاهان اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: بنده به طور قطع اعلام می کنم که برنده این بازی پرسپولیس است.
سعیدلو ادامه داد: بازی روز چهارشنبه پرسپولیس مقابل صباباتری نشان داد که این تیم با قدرت تمام آماده است تا قهرمان لیگ برتر شود چرا که درحال حاضر بازیکنان این تیم از انگیزه های بالایی برخوردارند.
وی درخصوص حضور افشین قطبی در فصل آینده به عنوان سرمربی تیم پرسپولیس گفت: در حال حاضر برای ما مهم قهرمانی است. ما بعد از قهرمانی تیم پرسپولیس در این زمینه به بحث و گفتگو خواهیم پرداخت.
سعید لو همچنین در مورد کسر 6 امتیاز از این تیم گفت: در حال حاضر امیدواریم این 6 امتیاز به تیم برگردد. نماینده حقوقی باشگاه در حال مذاکره برای برگرداندن این 6 امتیاز از دادگاه عالی ورزش است و امیدواریم که هر چه زودتر این 6 امتیاز به امتیازات تیم اضافه شود.
رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در پایان بازهم تاکید کرد با توجه به عملکرد این تیم در دیدار برابر صباباتری، قهرمان لیگ هفتم پرسپولیس خواهد بود
خبرگزاری پرسپولیس : محسن خليلي در گفت و گویی، اظهار داشت: بعد از پيروزي مقابل صبا باتري، براي بازي مقابل سپاهان كه كمي كنار رفتنش از ليگ قهرمانان آسيا زود بود، از روحيه بالايي برخورداريم.
وي ادامه داد: سپاهان مدافعان بسيار قدرتمندي دارد؛ اما من هم با كمك بازيكنان و هواداران، براي گلزني در حساسترين بازي ليگ برتر مقابل سپاهان برنامههاي ويژهاي دارم.
خليلي عنوان كرد: پس از 6 سال، حضور پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا را به تمام هواداران و دستاندركاران تبريك ميگويم. اميدوارم با گرفتن 3 امتياز ديدار برابر سپاهان، قهرماني شيريني را به دست آوريم.
وي خاطر نشان ساخت: پرسپوليس در اين فصل براي به دست آوردن قهرماني با مشكلات زيادي روبرو شد؛ اما با درايت مديران، كادر فني و بازيكنان به هدف خود يعني رفتن به آسيا و قهرماني خواهد رسيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)