تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 949 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

دوستان VPI / VCI فن آوا چند هستن ؟
    8 / 35 هستش

2. 2 کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

داشتم عالی بود بالاتر میرفت شبی 3 4 گیگ می گرفتم

تا چقدر بالاتر میرفت؟ الآن سرویستون چیه؟

4. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

تا چقدر بالاتر میرفت؟ الآن سرویستون چیه؟
    200 چون رو 2 مگ بسته بودن بالاتر نمی رفت ، اومدم بیرون از فن آواقطعی زیاد و پینگ مضخرف داشت ولی دانلودش عالی بود

6. 2 کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

200 چون رو 2 مگ بسته بودن بالاتر نمی رفت ، اومدم بیرون از فن آواقطعی زیاد و پینگ مضخرف داشت ولی دانلودش عالی بود

من الآن 512 نامحدود برنزی هستم. به نظرت ارزش داره تموم که شد درخواست حجمی 1 مگ رو بدم؟ یا همین نامحدود 512 بمونم بهتره؟
    پینگم بد نیست، قطعی خیلی به ندرت، سرعتم نزدیک به سرعت قید شده در قرارداد هست ( کمی بیشتر یا کمتر )

8. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من الآن 512 نامحدود برنزی هستم. به نظرت ارزش داره تموم که شد درخواست حجمی 1 مگ رو بدم؟ یا همین نامحدود 512 بمونم بهتره؟
    پینگم بد نیست، قطعی خیلی به ندرت، سرعتم نزدیک به سرعت قید شده در قرارداد هست ( کمی بیشتر یا کمتر )
    سلام سرعت نامحدودت چقدره تو سرویس 512 بعدشم مصرف منصفانه است یا نه منظورم اینه که در طول دوره سرویس اگه از یک حدی بیشتر استفاده کنی منظورم ترافیک مشخص شده مثلا صبانت 20 گیگ با سرعت واقعی میده بعدش سرعتت رو تقسیم به ده میشه مثلا 512 60 تا 64 تا سرعت میده که خیلی هم گرونه88 هزار تومان پس از 40 گیگ دانلود در ماه سرعتتو پایین نمیارن و اینکه ضریب اشتراکش 1 به چند است و پایین ترین سرعت شما چند می باشد؟ با تشکر
    Last edited by sorooshfm; 27-05-2014 at 17:34.

10. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه l3izar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

کسی درباره طرح ویژه(مودم+سرعت6مگ و . . .) نداره؟!؟
    ارزش داره پارس افلاین رو بیخیال بشم بیام فن آوا؟؟؟

12. این کاربر از l3izar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام سرعت نامحدودت چقدره تو سرویس 512 بعدشم مصرف منصفانه است یا نه منظورم اینه که در طول دوره سرویس اگه از یک حدی بیشتر استفاده کنی منظورم ترافیک مشخص شده مثلا صبانت 20 گیگ با سرعت واقعی میده بعدش سرعتت رو تقسیم به ده میشه مثلا 512 60 تا 64 تا سرعت میده که خیلی هم گرونه88 هزار تومان پس از 40 گیگ دانلود در ماه سرعتتو پایین نمیارن و اینکه ضریب اشتراکش 1 به چند است و پایین ترین سرعت شما چند می باشد؟ با تشکر

برای سرویس 512 نامحدود برنزی:

• ضریب اشتراک 1 به 8 هست و همیشه سرعت روی یک هشتم قرار داره ( به ندرت پیش میاد بیشتر بشه )
    • سرعت دانلود روی 4 مگابیت ( 4096 کیلوبیت ) بسته شده که با توجه به یک هشتم بودن به همون سرعت خود قرارداد یعنی 512 میرسیم. یعنی فن آوا با این کارش هم مشتری رو راضی نگهداشته هم دهن سازمان تنظیم مقررات رادیویی رو که شرط کرده برای نامحدود باید اشتراکا 1 به 8 باشه رو بسته
    • مصرف منصفانه داره ولی مصرف منصفانش 170 گیگابایت در ماهه که اگر خودکشی کنی هم نمیتونی تمومش کنی!!! من ماه قبل 130 گیگ دانلود داشتم

در کل سرویس جالب و خوبیه.

در مورد پینگ و قطعی هم بستگی به منطقه، فاصله از مرکز مخابراتی، سیمکشی داخلی ساختمون، تلفنای وصل شده به خط و... داره

14. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

برای سرویس 512 نامحدود برنزی:

• ضریب اشتراک 1 به 8 هست و همیشه سرعت روی یک هشتم قرار داره ( به ندرت پیش میاد بیشتر بشه )
    • سرعت دانلود روی 4 مگابیت ( 4096 کیلوبیت ) بسته شده که با توجه به یک هشتم بودن به همون سرعت خود قرارداد یعنی 512 میرسیم. یعنی فن آوا با این کارش هم مشتری رو راضی نگهداشته هم دهن سازمان تنظیم مقررات رادیویی رو که شرط کرده برای نامحدود باید اشتراکا 1 به 8 باشه رو بسته
    • مصرف منصفانه داره ولی مصرف منصفانش 170 گیگابایت در ماهه که اگر خودکشی کنی هم نمیتونی تمومش کنی!!! من ماه قبل 130 گیگ دانلود داشتم

در کل سرویس جالب و خوبیه.

در مورد پینگ و قطعی هم بستگی به منطقه، فاصله از مرکز مخابراتی، سیمکشی داخلی ساختمون، تلفنای وصل شده به خط و... داره
    ممنون دوست عزیز در ضمن فکر کنم کامپیوتر شما ۲۰ ساعت از ۲۴ ساعت روشن بوده چون با سرعت ۶۴ تا ۳۰ روز ۱۳۰ گیگ یک رکورده
    Last edited by sorooshfm; 27-05-2014 at 18:20.

16. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

اره می ارزه بهتر از 512 ولی مصرفت خیلی بالاس نیا در حد دانلود باشه خوبــه که عالیــه

18. 2 کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

کسی درباره طرح ویژه(مودم+سرعت6مگ و . . .) نداره؟!؟
    ارزش داره پارس افلاین رو بیخیال بشم بیام فن آوا؟؟؟
    سلام به همه بر و بچه های گل تاپیک فن آوا

عزیزدل من ازشون پرسیدم، گفتند که 20 گیگش گویا روزانه است، و 180 گیگ دیگه محدودیت زمانی هست که فکر کنم گفتند که در بازه 4 تا 10 صبح هست.
    کلا نمی دونم چرا هیچ شرکتی درست حسابی در مورد طرح های ویژه داخل سایت اطلاع درست نمیده.
    البته کلا برای محدوده ما متاسفانه پورت خالی وجود نداره، ولی من خودم گول این مورد را خوردم،آخر هم از اینجا رونده از اونجا مونده شدم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •