شما چه رشته ای بودی که با رتبه 3 هزار غیاث قبول نشدی ؟
شما چه رشته ای بودی که با رتبه 3 هزار غیاث قبول نشدی ؟
نرم افزار بودم دیگه دوست عزیز، انتخاب اول رجا دوم غیاث سوم دهخدا چهارم غزالی قبولیدم ....
حالا اونوقت مارو نگرفتن الان مردودین اونجا قبول شدن.
دوستان فردا ثبت نامه .... جا نمونید باز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها. مزاحم همیشگی اومد. فقط یه سوال کوچیک. کلا کد ماها که کاردانی پیوسته (یا ناپیوسته) کامپیوتر بودیم و حالا هم میخوایم مهندسی نرم افزار بخونیم اینه :
41013
؟
و در اینجا
باید مهندسی تکنولوژی نرم افزار رو انتخاب کنیم دیگه؟ ممنون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد بچه ها من دو اولویتم رو اینجوری میزنم :
انتخاب اول رودهن 113
انتخاب دوم قیامدشت 284
انتخاب سوم چی بزنم؟
Last edited by Soalziad; 09-11-2011 at 09:56.
'گرمسار یا ورامین
گرمسار که قبول شده این رفیقمون !!!
ما 3 تا یه دانشگاه قبول شدیم هنوز ندیدیم همو!!!![]()
سومو بزن دماوند![]()
من که اول و سومو میزنم رودهن 2ومم میزنم دماوند !
ولی بچه ها احتمال قبولیم واسه رودهن چقده بنظرتون ؟
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
من هنوز درست متوجه نشدم!!!
اینطور که فهمیدم ما هایی که مجاز به انتاخب رشته شدیم ، ولی تو انتخاب شهر مردود اعلام کردن دیگه حق شرکت تو تکمیل ظرفیت رو نداریم و اونایی که کلا مجاز نشدن الان میتونن با همون کارنامه غیرمجازشون دانشگاهی که میخوان برن شرکت کنن ؟!
[QUOTE]
---------------
چطوری دوم و سوم را زدی رودهن؟یک بار میتونی رودهن بزنی که
علی جون مگه گرمسار بده؟؟؟؟ خانم نادری با اون کوئیز گرفتنش
عباسی فرد به اون خوبی
من خودمم شرکت کردم و میخوام برگردم دماوند . اینجا بد نیست ولی دلم هوای دماوندو کرده با اینکه شاکی ام همیشه از دانشگاش
این شیوه هم که 1 کلمه میگه بد میگه بفرمایید))))
[QUOTE=Ali_N8;6616441]شوخی کردم من هنوز ثبت نامم نکردم ولی میخوام اینطوری بزنم
---------------
چطوری دوم و سوم را زدی رودهن؟یک بار میتونی رودهن بزنی که
علی جون مگه گرمسار بده؟؟؟؟ خانم نادری با اون کوئیز گرفتنش
عباسی فرد به اون خوبی
من خودمم شرکت کردم و میخوام برگردم دماوند . اینجا بد نیست ولی دلم هوای دماوندو کرده با اینکه شاکی ام همیشه از دانشگاش
این شیوه هم که 1 کلمه میگه بد میگه بفرمایید))))
1- رودهن
2- دماوند
3- پرند یا قیام دشت ( شنیدم خوب نمره میدن )
دقیقا !!!
ولی خوب اولین بدش مسافت راهه ! من از تهرانپارس میام اولا که با ماشین میومدم فقط یه ساعت تو ترافیک افسریه بودم بهدم یه ساعت و بیست دقیقه میکشید تا برسم همین داستان و موقع برگشتم داشتم بدون در نظر گرفتن پول بنزینن و خرجهای دیگه و خستگی !!!
بعدم اینکه این نادری و میگن ترم اولشه اینجا و به احتمال قوی 3 تا درسمونو پاس میکنیم فقط نگران زبان ماشین و گرافیک کامپیوترم واسه این ترم بعدم اینکه ترم های بعد ریاضی مهندسی و برنامه نویسی های خفن داریم که من خودم بوقه بوقم :| ولی رودهن باز آشنام توام دماوند آشنایی با استادا و کلا و از همه مهمتر نیم ساعته میرسی و جاده بدون ترافیک و راحتـــ
فقط خدا کنه قبول شیم :|![]()
[QUOTE=Alijo0on;6616519]اون پرندو بکن ورامین ... پرند تو انتخاب اول 5200 هست تو انتخاب سوم میره رو 5800 . یعنی رودهن قبول نشی دماوندم نشی دیگه آخری نمیشه ....
چرا این حرکتو میکنی؟؟؟؟؟ بیا ترمینال جنوب ( مترو ) اتوبوساش راحت 1 ساعت و رب میبرنت گرمسار ...
زبان ماشین استادش باحاله اون گرافیک خیلی داغونه ... طرف داره فرمولای انیشتین میگه ....
من که انتخاب اولمو زدم دماوند مطمئنم قبولم ولی تراز رودهن 800 تا با دماوند فاصله داره بزن دماوند استاداش با رودهت یکی هستن
من هنوز درست متوجه نشدم!!!
اینطور که فهمیدم ما هایی که مجاز به انتاخب رشته شدیم ، ولی تو انتخاب شهر مردود اعلام کردن دیگه حق شرکت تو تکمیل ظرفیت رو نداریم و اونایی که کلا مجاز نشدن الان میتونن با همون کارنامه غیرمجازشون دانشگاهی که میخوان برن شرکت کنن ؟!
من امروز با دو تا از دوستام که رتبه ی نجومی داشتن رفتم دانشگاه خودم برای ثبت نام
شرایط ثبت نام برای تکمیل ظرفیت اینه :
1 _مرحله دوم هیچ جا قبول نشده باشی ( یعنی کسی که قبول شده ولی نرفته و به امید تکمیل ظرفیت بوده نمی تونه شرکت کنه _یکی از بهترین دوستام به خاطر این قانون مسخره مجبوره دوباره کنکور بده با اینکه رتبه اش خوب بود)
2 _ نمره کل (توی اون جدولی که مجاز و غیر مجاز بودنتون رو اعلام کرده نوشته ) نباید منفی باشه
- اینکه شما مرحله اول مجاز شده باشید یا نه
- چه رتبه ای داشته باشین
- و درصد هایی که زدین چطور بوده
- هیچ تأثیری در ثبت نامتون نداره
فقط شرایط فوق باید باشه + شهریهتا رسمأ دانشجوی دانشگاه مورد نظر بشین
تا 24 آبان هم فرصت ثبت نام هست
پ / ن : یکی از مسئولهای دانشگاه گفت : " احتمالأ یه مرحله دیگه هم تکمیل ظرفیت میاد برا کسایی که مرحله دو رو قبول شدن
امیدوارم منظورم رو واضح بیان کرده باشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)