با سلام
چطور می شه حروف افقی A B C ..... رو از چپ به راست کرد
با سلام
سلام دوستان
سوال من این بود که چه جوری میشه یک قسمت از یک شیت را به یک شیت دیگه منتقل کرد و اون اندازه هر شیت تغییری نکنه
چون وقتی من کپی پیست می کنم اندازه ها کوچیک تر هستند و باید دوباره دستی بزرگ کنم
ممنون می شم
Page Layout>Sheet left to rightبا سلام
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
فکر کنم پیکسل هستش
شزمنده
منظورتون رو از نفهمیدم
Page Layout>Sheet left to right
![]()
به سلام آقا امیر چه خبر چشممون به جمالت روشن شد
برای اینکار باید دوبار پیست رو انجام بدی وقتی که کپی می زنی اول کلیک راست کن بعد گزینه past special رو انتخاب و در قسمت اول گزینه column widths رو تیک بزن و ok در مرحله بعدی می تونی با گزینه پیست یا اینتر مرحله دوم رو انجام بدی
البته شاید راه دیگه ای هم باشه ولی من اینو پیدا کردم اگه دوستان راه دیگه ای بلد هستن بذارن
نه نیست، چون فرق دارند مثلا شما وقتی عرض ستون رو میزنی 30 با وقتی ارتفاع یک ردیف رو میزنی 30 به یک اندازه تغییر نمیکنه
وقتی با موس اندازه رو تغییر میدی جلوی اندازه توی پرانتز تعداد پیکسلها نوشته اگه اون رو مساوی قرار بدی سطر و ستون به یک اندازه در میان
پیکسل ها را یکی انتخاب کنید اندازه ها یکی در میادنه نیست، چون فرق دارند مثلا شما وقتی عرض ستون رو میزنی 30 با وقتی ارتفاع یک ردیف رو میزنی 30 به یک اندازه تغییر نمیکنه
ولی در خصوص اونی که می گید اندازه هایی که داخل پرانتز نیست و نابرابرند, حق با شماست
سلام چه طوری آقا ابراهیمبه سلام آقا امیر چه خبر چشممون به جمالت روشن شد
برای اینکار باید دوبار پیست رو انجام بدی وقتی که کپی می زنی اول کلیک راست کن بعد گزینه past special رو انتخاب و در قسمت اول گزینه column widths رو تیک بزن و ok در مرحله بعدی می تونی با گزینه پیست یا اینتر مرحله دوم رو انجام بدی
البته شاید راه دیگه ای هم باشه ولی من اینو پیدا کردم اگه دوستان راه دیگه ای بلد هستن بذارن
کم سعادتی ما هستش دیگه
عزیز اینی که گفتی را من انجام دادم ولی نشد. احتمالا بد متوجه می شم. میشه یه خورده بیشتر بازش کنی![]()
آقا فهمیدم چه جوریه
شما طبق معمول کپی پیست را که انجام می دهی, بعدش کلیک راست می کنی, سپس special paste, از اینجا column widths را تیک می زنید و همه چیز اوکی میشه
سلام
اگه ممکنه راهنماییم کنید که چرا وقتی توی اکسل 2010 پرینت میگیری، از سمت چپ یه مقدار سفید باقی میمونه؟؟؟
من تنظیمات Margins رو هم صفر کردم ولی تاثیری نداشت! فکر میکنم جای شیرازه رو خالی سفید نگه میداره...
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)