سلام دوستان. لطفا چند مدل مختلف مادربرد با قیمتهای مختلف, مناسب برای +amd 6400 معرفی کنید. ضمنا صرفنظر از قیمت بهترین کدام است؟
سلام دوستان. لطفا چند مدل مختلف مادربرد با قیمتهای مختلف, مناسب برای +amd 6400 معرفی کنید. ضمنا صرفنظر از قیمت بهترین کدام است؟
با سلام خدمت دوستان عریز
لطفا یک مادربورد معرفی کنید که ddr2 ,dd3 ,crossfire, pcie 2.0 رو ساپورت کنه و همچنین سی پی یوی q6600
45 نانومتری رو هم ساپورت کنه
قبلا ار کمکتون ممنونم
ببخشید اینم یادم رفت بگم قیمتش هم حدود 170000 تومان باشه
ASUS M3A-1 حدود 105
ASUS - M3N-HT Deluxe/HDMI-2 حدود 260
ASUS - M3N78-EH-3 حدود 115
GIGABYTE - MA770-DS3-4 حدود 125
ASUS - M3A32-MVP Deluxe-5 حدود 245
ASUS - M3A78-EH-6 حدود 125
2و5 از چيپست قويتري نسبت به بقيه استفاده مي كنن كه قابليت هاي بالايي هم دارن
در بين بقيه هم 1و4 از بقيشون بهترن و از چيپ AMD770 استفاده مي كنن
3و6 هم هر 2 گرافيك غير آنبور دارن كه غير فعال شده و از امكانات پائينتري نسبت به بقيه برخوردارن
يه مدل از GIGA با چيپ 790FX هم هست كه قيمت بالاي 300 داره كه به صرفه نيست
و اينكه اون پردازنده به نظر من انتخاب درستي نيست و شما ميتوني يه فنوم 3 هسته اي يا 4 هسته اي بگيري
مادربوردي كه شما مي خواي ASUS P5QC هست قيمتشو نميدونم ولي در كل مادربورد هايي كه هم DDR2 ,DDR3 دارن توصيه نميشن
غيراز اين مادربورد ASUS P5KC حدود 150 هست كه چيپ P35 داره يعني PCI-X 2 رو نداره و 45 نانومتري ارو هم با آپديت بايوس جواب ميده
شما ميتوني ASUS P5Q حدود 150 يا ASUS P5Q-E حدود 195 يا يه مدل از بايو استار با چيپ P45 ورو حدود 170 بگيري كه قابليت هاي خوبي هم داره
[QUOTE=Professor Massoud;2818481]ممنون دوست عزیز. چند وقتی بود اون تاپیک سر نزده بودم.
به هر حال خرید یک تک کارت بجای دو کارت برای کراس فایر خیلی بهتره.
دوست عزیز. برای پاور به تاپیک مربوط خودش در همین انجمن برو.
نه ، اسوس یک نمایندگی فروش درست و حسابی نداره،دست همه ی پاساژ ها هست.
جاهایی که باید بگردی یکی پاساژ ایرانه یکی بازار رضا.
شما فکر میکنم دنبال اورکلاک هستی بنابراین شخصا TPI 45 رو بهت پیشنهاد می کنم.
Asus برد های اورکلاکر خوبی داره، P5K-E گزینه ی مناسبیه از P35 و همین طور Pq5-E که این P45 ولی تو.ی بازار موجود نبود (حالا شاید باشه)
شما مادبرد Combo می خواهید که خود Intel توصیه نکرده استفاده کنین ، نظر خودتونه ولی الان DDR 3 ها بسیار گران هستند و از یک فرکانسی به بالاتر صرفه خرید دارند . اگر هم می خواهید آینده نگری کنید ، وقتی که DDR3 ها باب شدند پلت فرم جدید اینتل (Nehalem ) توی بازاره و باید کل سیستم رو عوض کنید.
خلاصه کلام: الان DDR3 خریدن صرف نداره.
دوست عزیز دیگه خودت میدونی که این دوتا مدل رو مردم باید با قیمت ها نجومی بخرن. تازه اگه پیدا بشه!!!![]()
من پيشنهاد خريد اينارو ندادم به قول دوستان هم اين مادربورد ها توصيه نميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز از پاسخی که دادی ممنونم اما +AMD 6400 انتخاب جدید من نیست . این cpu را بر روی M57 SLI DS4 گیگا دارم و متاسفانه حرارت (مخصوصا حرارت بیش از اندازه ی خازنهای کناری سوکت سی پی یو ) یک مساله ی جدی است . مجبورم مادربرد را عوض کنم . راستی این روزها برای جمع کردن یک سیستم بر پایه ی اینتل که قیمت (سی پی یو + مادربرد + کارت گرافیک) آن از پانصد تومان بالاتر نرود , بهترین انتخاب برای گرافیک و گیم چیست ؟
سلام دوستان از دوستان تهرانی کسی خبر داره که این بردهای asus P5Q & P5Q-E به بازار اومده یا بازم کم یاب هستش؟
دوست عزیز برای سی پی یو و گرافیک به تایپک خودشون مراجعه کن ولی مادربرد TP45 HP بایواستار بخر که 130 تومن هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)