تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 1404 اولاول ... 2222723123183193203213223233243253263323724228221322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

داره خودمونی میشه yashar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    somewhere close,closer than you think!

پيش فرض

salam

in bahse rabti nadare man download ham konam bazish nemikonam va in nazare shakhsieye mane
    2oman ham in darbareye Persian ha ast va dobare maro ghol va in ha neshon dade.....va man aslan in bahse Red Alerto nafahmidam in bazi esterategice mesle GEneral to general ham 3ta ghodrat hast masalan mikhayd begid toye on chini kar nakarde ya hamchin chizi...badesham man nazare khodam ro goftam va mozoe asli tarikhe omadaneshe

ta badbedrod

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

واقعا این حرفا رو نميتونم تحمل کنم. خداييش ما ایرانی ها چقدر پر روو و از خود راضی هستيم. فکر ميکنيم نشستيم رو تخت پادشاهی جهانی و بايد همه جارو کنترل کنيم و هر چيزی که در رابطه با زمان های قديم و تمدن های پيشرفته مياد رو تحريم کنيم.
    عزيز همين حرفا باعث شده که بهمون بگن جهان سوم. ميفهمی معنی این کلمه يعنی چی؟ يعنی تهه بدبختی. اگر دوروبرتو نگا کنی متوجه ميشی. این حرفا جلوی پيشرفت مارو گرفته ميگيره و خواهد گرفت.!

داره خودمونی میشه ehsan-hedayati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیز
    یه سوال در مورد میکروفن psp داشتم . می خواستم ببینم می شه از تقریبا 3 متری صدای محیط رو به خوبی ضبط کرد. مثلا صدای استاد رو !!!
    میکروفن پی اس پی؟؟؟؟؟؟
    مگه همچین چیزی وجود داره؟؟؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

پژوهشگران استرالیایی تراشه ی ریزی طراحی کردند که می تواند داده هارا به صورت بیسیم و با سرعت 5دگیگابایت بر ثانیه در مسافت 10 متر منتقل کند .
    این تراشه که GI-FI نام دارد در اندازهی بسیا کوچکی یعنی 0/2 اینچ است .
    بقیشم حوصله ی تایپ کردن نداشتم!
    چه ربطی به psp داشت؟!!
    ----------------------
    مهدی جان برنامه filer رو دانلود کن بعد از توی برنامه ویروس هارو از رمت پاک کن یه بار برا منم اینطوری شده بود

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

نمونه بارزش بازي رد آلرت ! سي دي يكش مال آمريكايي ها بود سي دي دوش مال روس ها همه جاي دنيا هم هر دو سي ديش با هم به فروش مي رفت ! كسي هم تو روسيه يا آمريكا نگفت من فقط يه سي ديشو بازي مي كنم ! البته اين مثال بودا !
    این مثالو هستم یادش بخیر عجب بازی ای بود 20 بار تمومش کردم هنوز امریکاشو دارم روسیشو پسر داییم کش رفت!!

----------------------------------
    راستی یه جا دم محلمون پیدا کردم 5 تا بازی psp به انتخاب خودت! میده 1500 حدود 300 تا بازی هم داره!
    Last edited by ali_ranger22; 26-02-2008 at 13:15.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

واقعا این حرفا رو نميتونم تحمل کنم. خداييش ما ایرانی ها چقدر پر روو و از خود راضی هستيم. فکر ميکنيم نشستيم رو تخت پادشاهی جهانی و بايد همه جارو کنترل کنيم و هر چيزی که در رابطه با زمان های قديم و تمدن های پيشرفته مياد رو تحريم کنيم.

عزيز همين حرفا باعث شده که بهمون بگن جهان سوم. ميفهمی معنی این کلمه يعنی چی؟ يعنی تهه بدبختی. اگر دوروبرتو نگا کنی متوجه ميشی. این حرفا جلوی پيشرفت مارو گرفته ميگيره و خواهد گرفت.!
    بهتره در مورد کشورت یه جور دیگه تفکر کنی من خودم با اینکه اگه god ضد ایران باشه بازم بازیش میکنم ولی از اینکه کسی ایرانو مسخره کنه بدم میاد ایران ابر قدرت جهان بوده اینو یادت نره اگه کسی زمان پهلوی رو مسخره کنه منم خوشحال میشم ولی ایران باستان رو نه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اگه دنبال بازی میگردین و نمیدونین چی بگیرین socom:tactical رو پیشنهاد میدم من چند روز پیش تمومش کردم خیلی حال داد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بازي pursuit force exterem justice رو گرفتم ولي وقتي ميخاد بره تو بازي توي لودينگ گير ميكنه . فكر ميكنيد مشكل از بازي هست ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی یه جا دم محلمون پیدا کردم 5 تا بازی psp به انتخاب خودت! میده 1500 حدود 300 تا بازی هم داره!
    كجا هست اينجايي كه ميگي ؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

من بازي pursuit force exterem justice رو گرفتم ولي وقتي ميخاد بره تو بازي توي لودينگ گير ميكنه . فكر ميكنيد مشكل از بازي هست ؟
    با حالت NO - UMD حتما مي خواي بازي كني !

salam

in bahse rabti nadare man download ham konam bazish nemikonam va in nazare shakhsieye mane
    2oman ham in darbareye Persian ha ast va dobare maro ghol va in ha neshon dade.....va man aslan in bahse Red Alerto nafahmidam in bazi esterategice mesle GEneral to general ham 3ta ghodrat hast masalan mikhayd begid toye on chini kar nakarde ya hamchin chizi...badesham man nazare khodam ro goftam va mozoe asli tarikhe omadaneshe

ta badbedrod
    بحث گاد آف وارم بي خيال شيد از اين بحث هايي كه به جايي نمي رسه هر كس عقيده اي داره و عقيدش قابل احترامه... ولي گاد آف وار يك و دو رو كه من بازي كردم و تموم كردم هيچ اثري از ايران توش نديدم ! همش در مورد يونان بود و جنگ خدايان (اسم بازي هم همينه ) تا اونجايي هم كه يادمه هيچ كدوم از خداهاش ايراني نبودن !

ياشار جان من منظوري نداشتم قصد توهين به شما يا هيچ كس ديگه هم نداشتم و ندارم ،ظاهرا خيلي بهتون بر خورد ... فقط يه نكته اي شما كه اينقدر رو ايران تعصب داريد لطف كنيد اول از همه به زبان فارسي تايپ كنيد و اين زبان زيبا رو با حروف انگليسي خراب نكنيد .... در ضمن فارسي نويسي از قوانين اين انجمنه ! بهونه فارسي سازي هم نيارين رو همه ويندوز ايكس پي ها تو همه دنيا زبون فارسي هست كافي فعالش كنيد سي دي ويندوزتون رو بذاريد تو دستگاه بريد تو كنترل پنل قسمت Reginal & language رو انتخاب كنيد وارد تب Language بشيد اون تيك اول رو بزنيد اوكي كنيد تا فايل هاي زبان كپي بشه بعد همونجا Detail رو بزنيد بعد add رو بزنيد مي بينيد كه زبون فارسي هم اضافه شده !! و زبان فارسي رو در كنار زبان انگليسي داشته باشيد ! بعد بيا با هم صحبت مي كنيم !

در ضمنم منم نظر خودم رو گفتم و موضوع اصلي اين بود كه اين بازي ربطي به ايران نداره تا اونجايي كه من مي دونم !

این مثالو هستم یادش بخیر عجب بازی ای بود 20 بار تمومش کردم هنوز امریکاشو دارم روسیشو پسر داییم کش رفت!!
    خدا رو شكر تا حالا كسي نتونسته از من سي دي كش بره به جز يه خانومي كه به طرز عجيبي يكي از سي دي هاي منو پيچوند و ركوردي براي خودش ثبت كرد ! البته سي دي بازي نبود ... كسي جرات نداره از آرشيو 8000 تايي بازي من چيزي كش بره !

خوب منم همين جوري مي دادم قبل از اينكه بساطم رو جمع كنم !

موفق و پيروز باشيد و دعوا نكنيد ما با هم دوستيم !

جاويد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •