MGS2 از PS2 اومده بود به اسم Substance خیلی با گرافیکا مشکل داشتو داره.منم دارم ولی 7 CD قبلا این مشکلو داشت همه Optionارو نیاوردم پایین پایین حالا دو باره نصب می کنم ببینم چطور می شه.
MGS2 از PS2 اومده بود به اسم Substance خیلی با گرافیکا مشکل داشتو داره.منم دارم ولی 7 CD قبلا این مشکلو داشت همه Optionارو نیاوردم پایین پایین حالا دو باره نصب می کنم ببینم چطور می شه.
Last edited by Optimus Prime; 15-06-2007 at 20:05.
ولي من قبلا يدونه MGS2 داشتم كه مال PS1 بود . مرحله ي اولش هم توي برف بود توي يك منطقه ي نظامي .
سلام من کانتر رو نصب کردم ولی نمیدونم Cstriick کجاس یه فایلی هم داره به این اسم فایل اجرایی وجود نداره
اقا ییخشید پیداش کردم ولی یه مشکل دیگه نمی تونم یار Bot بسازم
دوست عزیز من در تاپیک کانتر جواب شما رو دادم ولی اینجا هم یه بار دیگه میگم :
آخه کدوم کانتر رو شما بازی میکنید ؟
اگه اونی هستش که توی گیم نت بازی میکنند و مرحله ای هستش که نمیشه ولی یکی دیگه داره مرحله ای نداره و وقتی نصب میشه 2 تا آیکون داره . اگه اونه که میشه مشکلی نداره .
اگه سورس بازی میکنی که در حین بازی باید دکمه ~ رو بزنی و این عبارت زیر رو تایپ کنی :
Bot_add .
[QUOTE=Oracle_Eldorado;1196668]دوست عزيز مگه اين هموني نيست كه از روي PS1 براي p30 تبديل شده ؟
همون اولين متال گير ديگه .
حالا نميدونم خود PC هست يا تبديل شده از PS
فقط اينو ميدونم كه Uninstall كردمش
ولي يادمه رو يه سيستم ديگه نصب كردم مشكلي نداشت
حالا بيخيال اينم رفت رو همون گيمهايي كه نه ميتونم بازي كنم و نه ميتونم بندازمشون دور ...![]()
نشد در ضمن وقتی لود میکنه میزنه سوروس
آقا من در Metal Gear Solid 2 Substance نسخه PC مشکل خرابی فایل cdrom.img\stage\w22a\cache.dar رو دارم. وسط نصب این ارور رو میده وقتی Ignore می کنم وسط بازی میپره میاد بیرون. سرچ کردم دیدم خیلی ها مثل من این مشکل رو دارن. یه با معرفتی لطفا آپلود کنه تا ما هم بتونیم بازی کنیم.
Last edited by MZN84; 16-06-2007 at 09:02.
والا برای سورس باید همین کار رو بکنی .
شما ببین درست میزنی »
Bot_Add
دوست عزیز اشکال از سی دی هست . ممکنه سی دی خیلی خش داشته باشه و اون فایل خرابه .
شما میتونی یه Image از بازی با برنامه ی Clone CD و یا Alcohol 120% بگیری و امتحان بکنی . اگه جواب داد که هیچی ولی اگه جواب نداد باید بری CD رو عوض کنی .
,ویندوز رو عوض کردم حل نشد directx خود بازی رو هم نصب کردم فرقی نکرد.
مشکل از cpu نیست؟ چون توی بازی نوشته cpu 2.0ghz میخواد.
Last edited by arash n; 16-06-2007 at 12:43.
یه سوا دیگه من میخوام انلاین کانتر بازی کنم Your dll بقیه شو نمیدوننم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)