مملکت قانون داره یکدانشجو حق طبیعیش معافیت تحصیلیه!نترس امکان نداره مشکل پیش بیاد!کجادانشگاه میری؟چند سالته؟کی رفتی دانشگاه
مملکت قانون داره یکدانشجو حق طبیعیش معافیت تحصیلیه!نترس امکان نداره مشکل پیش بیاد!کجادانشگاه میری؟چند سالته؟کی رفتی دانشگاه
من از مهر 89 دانشگاه آزاد میرم 19 سالم هست الانم مرخصی دارمنوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی فکر کنم یکی منو دست انداخته از سربازای بیکار نظام وظیفه بوده!!
بچه ها روی این مورد اصلاً حساب نکنید. من شدید ترین حالت این بیماری رو داشتم ولی بعد از سه بار مراجعه به بیمارستان ارتش، معافم نکردن. حتی معاف از رزم هم نشدم!!!!!!بند 3- هيپرئيدروز (عرق كردن كف دست) شديد معاف دائم.![]()
احتمالش هست که دانشگاه نامه نگاری رو نکرده و از نظر ناجا شما الان دانشجو نیستین ... ولی نترس مشکلی نیست ... راحت درست میشه
سلام دوستان یه سوال پرسیدم یادم رفت بیام جوابشو نگاه کنم دوباره میپرسم
آیا از سال 90 خدمت به 24 ماه برمیگرده ممنون
هنوز معلوم نیست، بستگی داره قانون فعلی رو تمدید کنند یا نه، اگر نکنند میشه 24 ماه
اخه امروز رفتم دانشگاه گفتش ما همه ی کارا رو انجام دادیم اگه مشکلی نظام وظیفه داره یه نامه بده تا ما پیگیرش باشیم شماره دانشجویی رو هم دادم چک کرد گفت همه چی درسته نمی دونم چرا به ما گیر دادن!!
اگه نرم دنبالش کارت معافیم نیمیاد؟؟؟
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد ... ولی خب بری دنبالش بهتره
سوال منو جواب ندادین که
سلام اگه مشکل توی راه رفتن داشته باشی یعنی پاهات از زیر زانو قوس داشته باشن و موقع راه رفتن لنگ بزنی میشه معافی گرفت؟
البته فامیلمون دانشجو هست و تک پسر و تک فرزند(اینو میدونم موقع تحصیل معافیت پزشکی نمیدن بعد از فارغ التحصیلی میفته دنبال کاراش)
توی صفحه اول همین تپیک شرایط معافیت هست ، ببینین به شما میخوره یا نه
احتمالا معافیت میدن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)