تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 322 از 645 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

اگه نباشه جاش خالی می مونه mse1445's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان یک چیزی رو همیشه توجه داشته باشید سرویس نا محدود وقتی معنا داره که شما سرعت بالا داشته باشید وگرنه با سرویس های 64 و 128 عملا نامحدود مفهموم زیادی نداره شما با سرویس ها بین 7-14 کیلو بایت دانلود دارید در هر ثانیه در بهترین حالت ها ... ضمن اینکه بعضی فایل ها رو سرور هایی هستند که لینک مستقیم به شما نمیده بنابراین مجبورید همون لحظه دانلود کنید حالا اگر این فایل مثلا 100 مگ باشه اوموقع باید 4-2 ساعت معطل بشید ...............

یسری شرکت ها هم سرویس های پرسرعت یعنی بین 256-512 به شما میدن منتها با محدودیت ترنسفر بنظر من این شرکت ها باز به شما اینترنت پرسرعت به معنای واقعی میدن و بخاطر همین محدودیت ترنسفر کیفیت سرویس بالا میره مطمئنا سرعت شما رو تا اونجایی که جا داشته باشه بالا میبرن شما حداقل 30-55 کیلوبایت دانلود دارید در ثانیه .....

شما همون بر فرض 5 گیگا بایتی که با سرویس های کم سرعت تو یکماه با ساعت های طولانی دریافت میکنید تو این سرویس ها با ساعت خیلی کمتری میگیرید با اعصاب راحت تر .....

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا آسیاتک نگیرین ها !!!!!!!!!!!!!!!
    تورنتو که غیر فعال کرده اصلا نمیشه دانلود کرد از تورنت ... از رپید شر هم بیشتر از 8 نمیتونین با 256 اش دانلود کنین !

فقط میتونین لینک مستقیم ها رو با سرعت 30 دانلود کنین ... که تو این دوره زمونه عمرا لینک مستقیم گیر بیاد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ajjdesa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

یه مشکل جدیدی که دارم من معمولا هر شب کامپیوتر را روشن می زارم دانلود کنه با Isp قبلی که شهراد بود مشکلی نداشتم تا صبح دانلودش را میکرد فقط یکی دوبار اتفاق می افتاد که برق رفته بوده یا ....
    ولی از وقتی اسیاتک گرفتم الان سه شبه وقتی میزارم دانلود کنه صبح که پا میشم می بینم دانلود نکرده نمی دونم مشکل چیه فکر میکنم خود اسیاتک یه کاری میکنه شبها که اینطوری میشه کسی همچین مشکلی داره با اسیاتک

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

دوستان یک چیزی رو همیشه توجه داشته باشید سرویس نا محدود وقتی معنا داره که شما سرعت بالا داشته باشید وگرنه با سرویس های 64 و 128 عملا نامحدود مفهموم زیادی نداره شما با سرویس ها بین 7-14 کیلو بایت دانلود دارید در هر ثانیه در بهترین حالت ها ... ضمن اینکه بعضی فایل ها رو سرور هایی هستند که لینک مستقیم به شما نمیده بنابراین مجبورید همون لحظه دانلود کنید حالا اگر این فایل مثلا 100 مگ باشه اوموقع باید 4-2 ساعت معطل بشید ...............

یسری شرکت ها هم سرویس های پرسرعت یعنی بین 256-512 به شما میدن منتها با محدودیت ترنسفر بنظر من این شرکت ها باز به شما اینترنت پرسرعت به معنای واقعی میدن و بخاطر همین محدودیت ترنسفر کیفیت سرویس بالا میره مطمئنا سرعت شما رو تا اونجایی که جا داشته باشه بالا میبرن شما حداقل 30-55 کیلوبایت دانلود دارید در ثانیه .....

شما همون بر فرض 5 گیگا بایتی که با سرویس های کم سرعت تو یکماه با ساعت های طولانی دریافت میکنید تو این سرویس ها با ساعت خیلی کمتری میگیرید با اعصاب راحت تر .....
    حرف شما تا حدودي درسته ولي نه كاملا ! من الان 256 دارم حداقل روزي دو گيگ دانلودي دارم !‌! كه تو سي روز مي شه ماهي شصد گيگ ! حالا با همين پولي كه دارم مي دم اگه مي خواستم از اين شركت ها كه محدوديت دارن بگيرم نهايت مجاز به دانلود ده گيگ بودم !‌ كدوم با صرفه تره ؟!؟ الان دوست منم 256 با ماهي 5 گيگ محدوديت داره سرعتش از من بيشتره تو دانلود يعني تو يه روز مي تونه پنج گيگو تموم كنه ! ولي اون ماهي پنج گيگ مي تونه بگيره من ماهي شصد گيگ ! يعني 55 گيگ اختلاف !

یه مشکل جدیدی که دارم من معمولا هر شب کامپیوتر را روشن می زارم دانلود کنه با Isp قبلی که شهراد بود مشکلی نداشتم تا صبح دانلودش را میکرد فقط یکی دوبار اتفاق می افتاد که برق رفته بوده یا ....
    ولی از وقتی اسیاتک گرفتم الان سه شبه وقتی میزارم دانلود کنه صبح که پا میشم می بینم دانلود نکرده نمی دونم مشکل چیه فکر میکنم خود اسیاتک یه کاری میکنه شبها که اینطوری میشه کسی همچین مشکلی داره با اسیاتک
    بعضي اي اس پي ها شب ها هر چند ساعت يه بار اينترنت رو ديسكانكت مي كنن ... احتمالا آسيا هم همين كارو مي كنه ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

[QUOTE]
    حرف شما تا حدودي درسته ولي نه كاملا ! من الان 256 دارم حداقل روزي دو گيگ دانلودي دارم !‌! كه تو سي روز مي شه ماهي شصد گيگ ! حالا با همين پولي كه دارم مي دم اگه مي خواستم از اين شركت ها كه محدوديت دارن بگيرم نهايت مجاز به دانلود ده گيگ بودم !‌ كدوم با صرفه تره ؟!؟ الان دوست منم 256 با ماهي 5 گيگ محدوديت داره سرعتش از من بيشتره تو دانلود يعني تو يه روز مي تونه پنج گيگو تموم كنه ! ولي اون ماهي پنج گيگ مي تونه بگيره من ماهي شصد گيگ ! يعني 55 گيگ اختلاف !
    سلام
    دوست عزیز
    من تازه می خوام از سرویس های ADSL استفاده کنم ولی تو انتخاب اونها مشکل دارم .
    می خواستم بدونم شما از چه سرویسی استفاده می کنید و قیمت آن چقدر است ؟
    من با Dial Up روزی 3 تا حداکثر 4 ساعت به اینترنت وصل می شوم و در دانلود فایل ها خیلی مشکل دارم ( از لحاظ سرعت ) البته فایل های درخواستی من حداکثر 200 مگابایت است نه مثل شما 2 گیگابایت .
    ( راستی من در وب هم مطلب می نویسم که زیاد فایل آپلود می کنم )
    می خواستم ببینم استفاده از کدوم سرویس برای من بهتره ؟
    اگه میشه یه توضیح کاملی در مورد سوالات من بدهید .
    با تشکر
    Last edited by aquaquest; 21-12-2007 at 12:47.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

ببخشید یه سئوال از دوستان کرمانشاهی :
    به نظر شماها کدوم سرویس دهنده از همشون بهتره ؟
    چون من میخوام بگیرم . موندم از کدوم شرکت بگیرم .
    توجه : این سوال اصلا جنبه ی تبلیق نداره و فقط برای اطلاع رسانی هست .
    با تشکر ، O R A C L E

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز
    من تازه می خوام از سرویس های ADSL استفاده کنم ولی تو انتخاب اونها مشکل دارم .
    می خواستم بدونم شما از چه سرویسی استفاده می کنید و قیمت آن چقدر است ؟
    من با Dial Up روزی 3 تا حداکثر 4 ساعت به اینترنت وصل می شوم و در دانلود فایل ها خیلی مشکل دارم ( از لحاظ سرعت ) البته فایل های درخواستی من حداکثر 200 مگابایت است نه مثل شما 2 گیگابایت .
    ( راستی من در وب هم مطلب می نویسم که زیاد فایل آپلود می کنم )
    می خواستم ببینم استفاده از کدوم سرویس برای من بهتره ؟
    اگه میشه یه توضیح کاملی در مورد سوالات من بدهید .
    با تشکر
    من 256 دارم ماهي 28600 تومن در مي آد با مالياتو اين جينگولك بازيا ! شما با دي اس ال مي تونيد 24 ساعته به اينترنت وصل باشيد ! بعدش بستگي داره شما تو يه روز چقدر دانلودي داشته باشي براي انتخاب بين سرويس هاي محدوديت دار يا نا محدود (البته سرويس نامحدود پيشنهاد مي شه )... واسه آپلودم چون 24 ساعته مي تونيد وصل باشيد مشكلي نيست البته اكثر شركت ها سرعت آپلودشون كمتر از دانلودشونه . منم واسه سايتم آپلودي زياد دارم من تو يه ساعت هفتاد مگ به راحتي آپلود مي كنم ...

ديگه انتخاب شركت به خودتون بستگي داره .... من جاي خاصي رو پيشنهاد نمي دم !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    سرعت آسیاتک الان چطوره؟ دیروز سفارش 128 آسیاتک رو دادم ولی هنوز فرم پر نکردم , اگه خوب نیست قرار داد رو نبندم
    در ضمن به من گفتن سرویس خانگی بهم تعلق نمیگیره و فقط میتونم اداری بگیرم که 128 رو دارن 26.000 هزار تومن بهم میدن به نظر شما کلکی تو کار نیست؟ زیاد نگفتن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه toadstool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آقا آسیاتک نگیرین ها !!!!!!!!!!!!!!!
    تورنتو که غیر فعال کرده اصلا نمیشه دانلود کرد از تورنت ... از رپید شر هم بیشتر از 8 نمیتونین با 256 اش دانلود کنین !

فقط میتونین لینک مستقیم ها رو با سرعت 30 دانلود کنین ... که تو این دوره زمونه عمرا لینک مستقیم گیر بیاد !

آقا احتمالا مشکل تورنت از خود شماست

چون من هم آسیاتک 128 دارم البته هنوز یه هفته نشده ولی از تورنت هم معمولا با 10 تا 13 دانلود می کنم

البته نمی دونم چرا صبح ها سرعت خیلی میاد پایین فکر کنم همون طور که بچه ها می گن شب ها هم قطع می

کنن ولی معمولا در حالت عادی سرعتم 14 15 هست سرعت رپید هم وقتی با opera می گیرم حدود 12 هست

نمی دونم چرا با IE و FIREFOX خوب نمی گیره !!!!!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    سرعت آسیاتک الان چطوره؟ دیروز سفارش 128 آسیاتک رو دادم ولی هنوز فرم پر نکردم , اگه خوب نیست قرار داد رو نبندم
    در ضمن به من گفتن سرویس خانگی بهم تعلق نمیگیره و فقط میتونم اداری بگیرم که 128 رو دارن 26.000 هزار تومن بهم میدن به نظر شما کلکی تو کار نیست؟ زیاد نگفتن؟
    چرا به شما سرويس خونگي تعلق نمي گيره اون وقت !! من الان 256 داتك دارم ماهي 28،600 دارم مي دم بعد براي 128 شما مي خواي 26000 تومن بدي ؟!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •