خب اینجاهایی که فرمودید هیچ کدوم (بجز سلماس که شک دارم) کسری خدمت نداشتند، یعنی باید همون 21 ماه میبود که شما خدمت کردید، اون 3 ماه اضافه خدمت سنواتی (اضافه خدمت مخصوص افرادی که غایب بودند) رو به همه بخشیدند بازم اتفاق استثنایی نیوفتاد
خب اینجاهایی که فرمودید هیچ کدوم (بجز سلماس که شک دارم) کسری خدمت نداشتند، یعنی باید همون 21 ماه میبود که شما خدمت کردید، اون 3 ماه اضافه خدمت سنواتی (اضافه خدمت مخصوص افرادی که غایب بودند) رو به همه بخشیدند بازم اتفاق استثنایی نیوفتاد
دوستان من امروز برگه سبز را گرفتم و باید برج ده اعزامم هست ولی در برگه سبز در رابطه با معاف از رزم شدنم چیزی ننوشته.
موردی نداره؟ من بخاطر رلاغری معاف رزم شدم
خوب بنده اسما 21 خدمت کردم. سرزمین عجایب برای همین زیباست در واقع من فقط کاملا 17 ماه خدمتیدم...غیبت ریزم زیاد زدم![]()
توی نیروهای مسلح ، چه کسانی و چجوری کدها رو میزنن؟
از نظر من چه مرخصی باشی چه نباشی، بهرحال زیر پرچمی و سرباز محسوب میشی، اینه که من 50 روز مرخصی رو به 20 روز زودتر ترخیص شدم نمیفروشم!
دوستان اگر معاف از رزم باشی داخل برگ سبز میزنند یا داخل برگ سفید؟
من امروز برگ سبز را از پلیس +10گرفتم ولی چیزی در مورد معاف رزمم ننوشته بود!
سلام دوستان عزیز ، یه سوال داشتم بابت معاف از رزمی!!
من بخاطر کمبود پلاکت خون معاف از رزم شدم و اول شهریور اعزام هستم ، این چند روز که داشتم مطالب مربوط به سربازی رو میخوندم اکثرا میگفتن خدمت که رفتین حرفی از معاف رزمی نزنین که به ضررتون هستن و باهاتون لج میشن و از این حرفها !!!
دوستان کسی اطلاعی داره از این موضوع؟ یا تجربه ای داشته؟؟ الان موندم بگم معاف از رزم هستم یا نگم!! مرسی از راهنماییتون :-)
سلام دوست عزیز داخل برگ سبز من هم ننوشته....رفتم نظام وظیفه و بهم یه پرینت از اطلاعات فردی دادن و داخلش نوشته بودن معاف از رزم
معاف از رزم امتیازی برای شما امتیازی به همراه ندارد که بتوانید از ان استفاده کنید از دید بسیاری از فرماندهان این نوع معافیت برای دوران جنگ است نه صلح! و شاید مسخره باشه که پس چرا این نوع معافیت را مس دهند. این که ممکنه به خاطر این نوع معافیت باهاتون لج کنند و قصد اذیت کزدن زذاشته باشند مربوط می شود به سازمان و پادگانی که در ان اموزشی باشید. در پادگان هایی که در شهرهای کوچک یا مناطق دور و محروم است نه تنها به شمایی که این نوع معافیت دارید بلکه به اکثر افراد سخت می گیرند و اذیت می کنند ، خدمت به اندازه کافی فشار روحی و روانی به همراه دارد ، قبل از اعزام سعی کنید از لفکار منفی دور باشید.
کسی نبود اطلاعی داشته باشه.ضمنا . دوستان من اموزشیم نیروهوافضا اردکان یزده ابان ماه چطوریه چند روز با ذاشتن مدرک تکمیلی نگهم میدارن؟
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)