سلام.
دوستان یدونه شماره رایتل دارم میخوام به ایرانسل ترابرد کنم، بعداز درخواست باید خود سیمکارت هم عوض کنم؟ یا نیازی نیست؟.
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
سلام.
دوستان یدونه شماره رایتل دارم میخوام به ایرانسل ترابرد کنم، بعداز درخواست باید خود سیمکارت هم عوض کنم؟ یا نیازی نیست؟.
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
واقعا ایرانسل خجالت نمی کشه :
40 مگابایتهفتگی
1500 تومان!!
![]()
باید رومینگ بین الملش رو ببینی چه این چه همراه اخر
با سلام
متاسفانه lh92 رو از سایت ایرانسل آپدیت کردم الان آنلاک نمیشه.راهی داره بشه فیرمور آنلاک رو بگیره؟
با تشکر
ایرانسل هر سال تو الکامپ میاد VoLTE و VoWIFI افتتاح! میکنه و میره
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
خیلی وقته توی تهران راه افتاده. من یه مدت تست کردم و در جاهایی که آنتن 4G کمتر از نصف باشه قطعی (timeout) و کشیده شدن صدا (lag) زیاده که عملاً قابل استفاده نیست؛ آنتن حتی پر هم که باشه به خاطر ترافیک بالای شبکه (بخصوص مناطق شلوغ شهر یا توی مترو) باز مشکل lag توی صدا (بیشتر صدای ارسالی) هست که باعث آزردگی شنونده و نامفهومی حرفا میشه.
باید کیفیت و کشش شبکه شون رو افزایش بدن و کلاً بازم حتی درصورت عالی بودن شبکه اپراتور هم آخرش به پای انتقال صدا روی GSM نمیرسه. اگر بخوایم انتقال صدای دیجیتال روی بستر net داشته باشیم به نظرم برنامه هایی مثل Skype و WhatsApp با تکنولوژیهای نرم افزاری end-to-end شون که مشکلات و لگ ها رو با تصحیح و چک کردن دیتا به حداقل میرسونه بسیار بهترن؛ امنیتشونم بالاتره.
چند ماه قبل که من تست کردم، قیمت مکالمه مشابه مکالمه GSM بود! اصولاً درصورت استفاده مشتری از VoLTE هزینه باید به صورت مصرف کیلوبایت در بسته اینترنت فرد محاسبه بشه. اگر هنوزم به این صورت باشه، قابل درک نیست که کسی انتخاب کنه که بخواد از این تکنولوژی استفاده کنه در حالی که بسیار ارزان تر و نزدیک به رایگان میتونه روی دیتا با Skype و WhatsApp و غیره، با مشکلات بسیار کمتر مکالمه کنه...
Last edited by Zeitgeist; 04-08-2018 at 10:52.
واقعا افنضاح شده سرعت ایرانسل![]()
برای من سرعت بیشتر شده هم توی td و هم fdd اما پینگ هر دو نسبت به قبل خیلی بالاتر رفته و کیفیت لازم رو نداره فقط بدرد دانلود میخوره که اونم پولشو ندارییییییییم.
فعلا این روزها از این اتفاقات میافته .تا چند روز دیگه هم احتمالا زیردریایی یا کشتی میخوره به کابل اینترنت قطع میشه برا چند روز یا زمانهای خاص![]()
بر حلاف چیزی که فکر می کردم ایرانسل سرعتش داره کندتر میشه و قیمت ها رو افزایش میده . دزد اول الان مقرون به صرفه تر هستش .این روزها هم به خاطر اختلال و قطغ جنب و جوش مردم تو خیابونا سرعت ها رو کاهش دادن
![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)