تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3218 از 4105 اولاول ... 221827183118316832083214321532163217321832193220322132223228326833183718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,171 به 32,180 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

من امریه اتش نشانی دارم...
    اما وقتی رفته بودم پادگان شرایطی پیش اومد که محل پادگانم عوض شد...!!نیروی زمینی ارتش هستم...
    میخواستم بدونم امریم هنوز سر جاشه .چون تو برگ سبز و سفیدم زده بود امریه دار؟؟؟

و اینکه کسانی که تو برگ سبزشون امریه دار نزده یعنی نمیتونن امریه بگیرن

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام مانی جان من مشکل اختلال خلق و سایکوز دارم ، اسم این بیماری را دکتر گفت افسردگی MMD که اگر اشتباه نکنم همون افسردگی اساسی هست
    خواستم بپرسم اگر خواستم برای معافیت اقدام بکنم همین ک این بیماری را دارم و تازه دارم دارو مصرف میکنم کفایت میکنه یا باید بستری بشم؟
    هر كسى را به خطر اختال روحى و روانى بسترى نمى كنند بايد در جه ان شديد باشد همين كه شما تحت درمان هستيد نشان از بيمارى شما دارد ممكنه كميسيون براى شما طول درمان در نظر بگيرد و يك تاريخ جديد براى معاينه تعيين كنند.
    سلام دوستان
    من امریه اتش نشانی دارم...
    اما وقتی رفته بودم پادگان شرایطی پیش اومد که محل پادگانم عوض شد...!!نیروی زمینی ارتش هستم...
    میخواستم بدونم امریم هنوز سر جاشه .چون تو برگ سبز و سفیدم زده بود امریه دار؟؟؟
    و اینکه کسانی که تو برگ سبزشون امریه دار نزده یعنی نمیتونن امریه بگیرن
    مشخصات شما در سيستم ثبت شده و ربطى به پادگان اموزشى ندارد ، برگه سبز يا سفيد؟، اگر منظور شما برگه سبزه كه در ان امريه نمى زنند چون سرباز قبل از اعزام بايد ان را به سازمان كه مى خواهد امريه بگيرد تحويل دهد تا بتواند امريه ان سازمان شود، اما هنگامى كه امريه بگيرد در برگه سفيد درج مى شود

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

3. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هر كسى را به خطر اختال روحى و روانى بسترى نمى كنند بايد در جه ان شديد باشد همين كه شما تحت درمان هستيد نشان از بيمارى شما دارد ممكنه كميسيون براى شما طول درمان در نظر بگيرد و يك تاريخ جديد براى معاينه تعيين كنند.

مشخصات شما در سيستم ثبت شده و ربطى به پادگان اموزشى ندارد ، برگه سبز يا سفيد؟، اگر منظور شما برگه سبزه كه در ان امريه نمى زنند چون سرباز قبل از اعزام بايد ان را به سازمان كه مى خواهد امريه بگيرد تحويل دهد تا بتواند امريه ان سازمان شود، اما هنگامى كه امريه بگيرد در برگه سفيد درج مى شود

مانی جان اگر فرد بستری شد، کمسیون موقع معالجه چه دستوری صادر میکنه؟؟ایا باید دوره معاینه بعدی قرار میده یا حکم به معافیت دایم؟
    Last edited by Hidden-Hunter; 01-08-2015 at 18:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام. چندتا سوال داشتم
    من آبان امسال آخرین نمره دوره کارشناسی ثبت میشه و فارغ التحصیل میشم.
    بعد از اون چند وقت مهلت دارم برا سربازی؟
    و اینکه تک پسر هم هستم. توش شهر خودمون میفتم؟ تهران هستم

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

اولا لب مرز باشی کسری منطقه داری ربطی نداره ارتش باشی یا سپاه، پادگان های شهرهای مرزی بسته به اینکه شرایط سخت محسوب بشن یا عملیاتی بین 2 تا 3 ماه کسری دارند.
    دوما اضافه خدمت انظباتی یه چیزه، نهست و فرار یه چیز دیگه ست و ربطی به هم ندارند، منظورم اینه که اینطور نیست که بگن چون اضافه خدمت انظباطی نداری پس نهستت رو میبخشیم، چون اون یکی اضافه خدمت انظباطی داره نهست شم باید بکشی! انشالله وار یگان که بشید میبینید بی خود و بی جهت واستون اضافه خدمت انظباطی هست که میزنن!
    اتفاقا بنده در نیروی انتظامی ارومیه سلماس-اصفهان-کاشان و کرج بوده ام با 21 ما خدمت اون سه ماه رو هم بخشیدند. زیاد اونطوریم که فکر می کنید نیست. الکی اسم اینجا رو کشور عجایب نگذاشته اند هرچیزی هم ممکن و هم غیر ممکن هست...

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ببینید اصلا کار دولتی نمیخاد... یعنی الان دفتر فروش لوازم کشاورزی فعاله... یعنی بیکار نیست... تدریس خصوصی ریاضی و ترجمه مقالات انجام میده.... یعنی من نسبت به اون بیکارم... واسه بیمه هم میگه من دفترچه بیمه سلامت دارم... یعنی هرچی میگم قبول نمیکنه... میگه بعدها یه روزی میرسه که با پول خودم میخرم مثل الان.... چکار کنم؟ فقط گفتم شاید بمیری ولی نتونی یه سفر حارج از کشور بری!!!! میگه دارم 1000 تومن 1000 تومن چونه میزنم تا 10سال دیگه پول اضافه ایی ندارم برم خارج
    اقا دوستانی که میرن سربازی خبری از تشدید برخورد با غایبا نشنیدن که مثلا میخان چکار کنن؟ سردار کمالی گفت از مهرماه یه خبری میشه

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

اقا دوستانی که میرن سربازی خبری از تشدید برخورد با غایبا نشنیدن که مثلا میخان چکار کنن؟ سردار کمالی گفت از مهرماه یه خبری میشه
    جو میدن نگران نباش ، هیچ کاری نمیکنن

9. این کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان کی مشخص میشه کسایی که 94/06/01 اعزام هستن کجا میوفتن ؟؟؟؟؟؟؟؟
    نظام وظیفه از الان میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی میتونه در مورد دوره تکمیلی بسیچ کمک کنه
    الان گویا دو قسمتی شده که حدود سه چهار هفتش الانه بعد یه دوره 15 روزه داره بهمن یا اسفند.
    میخواستم ببینیم اگه مثلا دوره اولش که الانه رو برم ولی دومی رو نرم هیچ تاثیری داره یا نه ؟
    آخه بدیش اینه که برا اون دوره 15 روزه باید تا اردیبهشت برا اعزام صبر کنم
    ارزش داره ؟

ممنون
    کسی نمیدونه ؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مانی جان اگر فرد بستری شد، کمسیون موقع معالجه چه دستوری صادر میکنه؟؟ایا باید دوره معاینه بعدی قرار میده یا حکم به معافیت دایم؟
    كميسيون روند بررسى در براى بعد از مرخص شدن از بيمارستان ادامه مى دهد.
    سلام. چندتا سوال داشتم
    من آبان امسال آخرین نمره دوره کارشناسی ثبت میشه و فارغ التحصیل میشم.
    بعد از اون چند وقت مهلت دارم برا سربازی؟
    و اینکه تک پسر هم هستم. توش شهر خودمون میفتم؟ تهران هستم
    يك سال، در استان مهلت اقامت
    دوستان کی مشخص میشه کسایی که 94/06/01 اعزام هستن کجا میوفتن ؟؟؟؟؟؟؟؟
    نظام وظیفه از الان میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در همين هفته تمامى كد هاى اموزشى تعيين مى شود و از هفته ابنده مى توانيد با مراجعه به پليس +١٠ مطلع شويد

13. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •