تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3218 از 3745 اولاول ... 221827183118316832083214321532163217321832193220322132223228326833183718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,171 به 32,180 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستانی که حرف از dns میزنن اگه تاثیر داشته باشه خیلی کمه رو گوشی چجوری dns تنظیم کنیم به خدا خونواده همه فکر میکنن من یه کاری میکنم نتونن درست استفاده کنن مامانم اونقد عصبانی شد اونبار که رفت ۱۹۰ تومن داد بسته ۶ ماهه گرفت از ایرانسل الآن که نت ایرانسلو تجربه کرده مطمئن شده من دستکاری کردم

اینطوری نمیشه هر چقد میگذره خرتر فرضمون میکنه این آسیاتک دوستان یه راه حلی پیدا کنید واقعا داره به شخصیت تک تکمون توهین میشه مگه نت چیه مگه چقد استفاده میکنیم که فقط باید حواس و فکرمون درگیر این موضوع باشه؟؟؟
    من تو صفحات قبلی گفتم راه حلی که به نظرم میرسه رو.

dns آره تاثیر چندانی نخواهد داشت، چون مشکل فعلی آسیاتک timeout و packet loss بسیار بالاش تو شباس.

dns رو هم تو تنظیمات advanced واسه wifi میشه دستی ست کرد، گوگل کنی دقیق میاد.

البته ممکنه dns رو آدرس opendns یا google بزنی ولی از dns های داخلی بدتر بشه.(ولی در کل بهتر از dns های پیشفرض اسیاتکه)

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مضخرف تر از آسیا تک وجود نداره همش قطعی همش تایم اوت ما یک غلطی کردیم رفتیم بسته 3 ماهه گرفتیم وگرنه تا حالا صد بار این شرکتو عوض کرده بودم 20 روز دیگه تموم میشه و 100 درصد عوضش میکنم
    اصلا آنلاین نمیشه بازی کرد هیچی لود نمیشه وسط بازی هم تایم اوت میده میندازه بیرون دو سه روزی هم هست نه تلگرام درست کار میکنه نه اینستا
    معلوم نیست دارن چی کار میکنن

3. 2 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان زنگ بزنید دایم به پشتیبانی بگین مشکل سرعت ندارین مشکل تایم اوت بازی انلاین دارین راهش همینه من دو روزه دارم زنگ می زنم هر سری دارن می پیچیونن جوابی ندارن ولی اگر تعداد بره بالا نمی تونن فرار کنن

5. این کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان زنگ بزنید دایم به پشتیبانی بگین مشکل سرعت ندارین مشکل تایم اوت بازی انلاین دارین راهش همینه من دو روزه دارم زنگ می زنم هر سری دارن می پیچیونن جوابی ندارن ولی اگر تعداد بره بالا نمی تونن فرار کنن
    آره

یا جمع آوری کنین یا اونقدر زنگ بزنین که پیگیری کنن.

وگرنه حرفای روتین همیشگی رو خواهید شنید

7. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بدبختی یاد گرفتن میگن مشکل از مرکز مخابراتیتون هست که همش دروغه مثلا همیسایه بالای ما از یک شرکت دیگه میگیره و وقتی من مشکل دارم اون اوکی هست
    من که رفتم 195 شکایت نوشتم شما هم برین بنویسین 5 دقیقه بیشتر کار نداره
    بعد جالبه شده برترین ارائه دهنده اینترنت ایران! معلوم نیست کدوم نفهمی رو کدوم معیاری اینا رو انتخاب کرده

9. این کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

الان وضعیت نت من بهتر شده ..

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

این کامنت یکی از کاربرا تو سایت دیگه :
    دو روز هست رو آسیاتک صبح تا شب یه بند هر یک دقیقه تایم اوت میده یو دی پی و حتی پورت های دیگه! نمیشه آنلاین بازی کرد به هیچ روش!
    این مشکل تایم اوت البته هیچ وقت بطور کامل حل نشده بود، فقط فاصله زمانیش بیشتر بود مثلا هر یک ساعت یا تو بعضی ساعت ها 10 دقیقه پشت سر هم بعد ول میکرد! ولی اینجوری که مثل سال پیش از صبح تا شب باشه نبود!

رفتم تست کیفیت اینترنتش رو چک کردم دیدم شدیدا نابوده خطشون! صبح و شب هم نداره همیشه همینه!
    Jitter 46.6666666666667 (ms)
    Jitter 1 (ms)
    جفتشون باید صفر باشه! با این درصد بالا نه VOIP کار میکنه نه هیچ پورتی روی UDP یعنی بازی آنلاین تعطیل! یه در خواست ارتباط با مسئول فنی زدم تو پنلم! ولی اینا گیج تر از این حرفا هستن که بتونن UDP-Jitter رو حل کنن! آخرش هم پیگیری کنی میبینی یه *&*&)& تو شرکت زیرساخت رفته سخت افزار جدید آورده بدون اینکه تنظیماتش رو بلد باشه، و زده کل سیستم رو نابود کرده.
    حالا منم رفتم تست کردم کیفیت اینترنت از خود پنل اسیاتک ببینید نتیجش رو با نتیجه 3-4 ماه قبل که تست گرفته بودم ببینید چقدر فاجعه اس :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Greedy; 15-12-2016 at 18:48.

12. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

دوستان اصطلاح اون حالت که خود مودم موقع آپ شدن پهنای باند میگیره چیه؟ (در اصل ساختار adsl 2+ باید همین باشه)

قبلا خط من اینطوری بود که هر چقدر خط میکشید اتومات بیت ریت میگرفت الان هرکار میکنم پشتیبانا متوجه نمیشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان برید پیج اینستاگرام اسیاتک همه با هم اعتراض کنیم حداقل مجبور بشن مشکل رو حل یا شفاف سازی کنن ما پول میدیم به شرکتی که مشکلاتش رو میندازه گردن یکی دیگه...

15. این کاربر از mehdi244 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان باز زدم زنگ یعنی امروز بار 10 هم بوذ طرف اول طبق معمول گفت نویز داری بهد گفت یه سره سیم رو بزن به مودم بعد گفت زنگ بزن گفتم باشه رنگ زدم نفر بعدی گفت امرتون گفتم پروفایل قبلی رو بخون تا بفهمی گفت خب شما گفتی مشکل سرعت داری گفتم من مشکل سرعت ندارم اصلا گفت خب مشکل چیه گفتم بابا مگه پروفایل قبلی ثبت نکرده گفت دیدم چیزی نگفتهگفتم قربان امروز ده بار تماس گرفتم می گم 2 ماه اه مشکل اینترنت برای بازی های انلاین دارم وسط بازی قطع میشه من اگه نخوام فیلتر شکن استفاده کنم باید کی رو ببینیم میگه قربان سرعت شما درسته من چک کردم اینجا همه چی ردیف گفتم بهش بابا شما پول می گیرین کیفیت درست بدین به همون نسبت مگه یه بازی انلاین چقدر سرعت نیاز داره میگه خب سرعت اپلودتون شاید کم اه می گم خب پس چرا روی فبلتر شکن کم نمی اد اقا هر چی می گفت منم جواب می دادم اخر سر صدام رفت بالا گفتم قربان ساده گیر اوردین شماها یه فایل تک گانکشن بذار ببین چقدر سرعت می اد من سرعت نتم 2 مگ اه باید 220 بده درسته ما می گیم 200 ملاک شما چیه اینترنت داخل اه یا خارج اه گفت هر دو گفتم خب با چی باید تست کنم گفت idm گفتم خب تلگرام idm داره یا شبگه های اجتماعی رو چیکار کنم گفت قربان اونا سرورهاشون ضعیف اه اشتراک زیاده گفتم خب درست فقط باز مشکلی هست بدون فیلتر شکن سرعت 80 اه با فیلتر شکن 210 گفتم شما سرعت idm که می گی با 16 تا کانکشن یه فایل رو تکه تکه می گیره معلومه سرعت مکث میشه اگه نت درسته و مشکلی نداره تک کانکشن هم باید همون باشه اخر سر طرف هنگ کرد داد دست نفر دوم راند دوم زدم اخر سرگفت سرعت اپلود تون رو بیشتر کردیم واقعا هم بیشتر کردن قبلا 604 بود الان 768 گفت اپلودتون رو گذشتیم روی حالت fast حالا چیه نمی دانم در مجموع زنگ بزنین بذارین شون سر کار کمی بخندین فقط کم نیارین زنگ بزنین بگین مشکل بازی انلاین دارین بدون فیلتر شکن قطع با فیلتر شکن درست هرچی گفت بگین با این درستهکلا باید زنگ بزنید دایم رو مخ اینا راه برین و گرنه عمرا وضعیت بهتر شه
    راستی تا قبل بیشتر کردن ping 4.2.2.4 رو 128ms بود الان اومد پایین الان 98ms شد

17. 2 کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •