تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3217 از 4105 اولاول ... 221727173117316732073213321432153216321732183219322032213227326733173717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,161 به 32,170 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان. میخواستم دفترچه رو پست کنم اما میخوام یه تاریخی پست کنم که به اسفند بخوره....
    من 8 ماه کسر خدمت جبهه پدر دارم. با توجه به اینکه باید وارد یگان شد و برای گرفتن کسری اقدام کرد، اگه اسفند ماه اعزام بشم، با گذروندن 2ماه آموزشی، اردیبهشت 95 یگانم مشخص میشه و میتونم اقدام کنم برای کسری. اما از طرفی میترسم سال دیگه کسری جبهه برداشته بشه و ضد حال بشه! حالا میخواستم ببینم چون من پایه خدمتم اسفند 94 محسوب میشه، حتی با برداشتن احتمالی کسر جبهه در سال 95، مشکلی برای من پیش نمیاد؟؟!!! یعنی اسفند اعزام بشم، حتی با برداشتن احتمالی کسری ها در سال بعد، میتونم بگیرم کسری رو؟!
    متاسفانه نميشه روي قوانين نظام وظيفه و خدمت حساب كرد چيزى كه تا الان بارها نقض شده
    با سلام خدمت دوستان
    کسی خبر داره چقدر زمان طول می کشه از اتمام خدمت تا کارتش رو برام بفرستن؟
    از يك هفته تا چند ماه فقط به يگان شما بستگى دارد كه چه موقع مدارك رو به نظام وظيفه ارسال كند.
    در مورد 3 : یعنی یه نامه با ذکر میزان کسری می دهند به خودمون و بعد باید با اون نامه به پلیس +10 مراجعه کرد و اون رو ثبت کنیم؟؟
    در مورد 4-5 : یعنی بعد از ثبت در پلیس +10 یک نامه تاییدیه به ما برای ارائه به یگان خدمتی خودمون داده میشه که ببریم؟!
    پس من شنیدم خود پادگان پدر مستقیماً کسری رو ثبت میکنه و نامه ای به فرد برای مراجعه به پلیس +10 نمیدن! همه چیز بین خودشون انجام میشه و فقط باید به پلیس +10 سر زد برای اینکه ببینیم ثبت شده و کسری اعمال شده یا نه!
    يگان مستقيم به نظام وظيفه نمى فرستد ، بعد از ثبت در پليس +١٠ پرينت المثنى از برگه سفيد مى گيريد در ان مدت كسر خدمت شما درج شده ان را تحويل نيروى انسانى پادگان مى دهيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان برای معافیت اعصاب و روان باید بستری بود؟ چه مدت؟ و چند دوره؟

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

...و اگر لب مرز در ارتش هم باشید تازه کمتر هم می شه البته به شرط اینکه بی انضباطی خدمتی نداشته باشید ...
    اولا لب مرز باشی کسری منطقه داری ربطی نداره ارتش باشی یا سپاه، پادگان های شهرهای مرزی بسته به اینکه شرایط سخت محسوب بشن یا عملیاتی بین 2 تا 3 ماه کسری دارند.
    دوما اضافه خدمت انظباتی یه چیزه، نهست و فرار یه چیز دیگه ست و ربطی به هم ندارند، منظورم اینه که اینطور نیست که بگن چون اضافه خدمت انظباطی نداری پس نهستت رو میبخشیم، چون اون یکی اضافه خدمت انظباطی داره نهست شم باید بکشی! انشالله وار یگان که بشید میبینید بی خود و بی جهت واستون اضافه خدمت انظباطی هست که میزنن!

4. 2 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی میتونه در مورد دوره تکمیلی بسیچ کمک کنه
    الان گویا دو قسمتی شده که حدود سه چهار هفتش الانه بعد یه دوره 15 روزه داره بهمن یا اسفند.
    میخواستم ببینیم اگه مثلا دوره اولش که الانه رو برم ولی دومی رو نرم هیچ تاثیری داره یا نه ؟
    آخه بدیش اینه که برا اون دوره 15 روزه باید تا اردیبهشت برا اعزام صبر کنم
    ارزش داره ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه HamiD-Xfors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام دوستان

من سال پیش این روزها هر روز میومدم این انجمن و استرس اینکه سربازیم چجوری میشه و این حرفها !

اصلا نگران نباشید . فقط اینو بگم کسایی که اصلا شرایط معاف شدن تو اینده مثل کفالت و ... ندارن الکی کش ندن و 1 سال استراحت بعد

دانشگاه
    هم ادم تنبل میکنه. تا میتونید زودتر برید و تمومش کنید . من خودم پشیمونم با لیسانس اومدم خدمت اگه میدونستم خدمت

چجوریه
    همون 18 سالگی میومدم .من وقتی کارشناسی میخوندم فکرم همش تو خدمت بود واسه همین دیگه ادامه ندادم ولی همه

دوستام به خاطر خدمت نرفتن
    دارن ارشد میخونن الانم همشون راجع به سربازی ازم میپرسن و بیشترشونم پشیموننبه نظرم هر چی سن

میره
    بالا خدمت سختر میشه .قانون دست من بود نمیذاشتم کسی بدون پایان خدمت دانشگاه ثبت نام کنه . اونوقت مدرک دانشگاهی هم اینقدر بی ارزش نمیشد این خدمتو کساییی که مثل من مجبورن بیان هر چی زودتر بیان بهتره.

من مرزبانی خدمتمیکنم
    اولاش سخت بود ولی دیگه چاره نبود و الانم نیست اسمش روشه 21 سربازی الانم مرخصی هستم
    8 ماه دیگه هم تموم میشم بعد باید دنبال کار بگردم. تو سربازی , بیشتر وقت آدم تلف میشه دیگه واسه سربازی بیشتر از این وقت تلف نکنید .

اینم مشاوره من

موفق باشید
    Last edited by HamiD-Xfors; 01-08-2015 at 14:52.

7. این کاربر از HamiD-Xfors بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

6

سلام دوستان

من سال پیش این روزها هر روز میومدم این انجمن و استرس اینکه سربازیم چجوری میشه و این حرفها !

اصلا نگران نباشید . فقط اینو بگم کسایی که اصلا شرایط معاف شدن تو اینده مثل کفالت و ... ندارن الکی کش ندن و 1 سال استراحت بعد

دانشگاه
    هم ادم تنبل میکنه. تا میتونید زودتر برید و تمومش کنید . من خودم پشیمونم با لیسانس اومدم خدمت اگه میدونستم خدمت

چجوریه
    همون 18 سالگی میومدم .من وقتی کارشناسی میخوندم فکرم همش تو خدمت بود واسه همین دیگه ادامه ندادم ولی همه

دوستام به خاطر خدمت نرفتن
    دارن ارشد میخونن الانم همشون راجع به سربازی ازم میپرسن و بیشترشونم پشیموننبه نظرم هر چی سن

میره
    بالا خدمت سختر میشه .قانون دست من بود نمیذاشتم کسی بدون پایان خدمت دانشگاه ثبت نام کنه . اونوقت مدرک دانشگاهی هم اینقدر بی ارزش نمیشد این خدمتو کساییی که مثل من مجبورن بیان هر چی زودتر بیان بهتره.

من مرزبانی خدمتمیکنم
    اولاش سخت بود ولی دیگه چاره نبود و الانم نیست اسمش روشه 21 سربازی الانم مرخصی هستم
    8 ماه دیگه هم تموم میشم بعد باید دنبال کار بگردم. تو سربازی , بیشتر وقت آدم تلف میشه دیگه واسه سربازی بیشتر از این وقت تلف نکنید .

اینم مشاوره من

موفق باشید

دقیقا باهات موافقم
    من یه سال پشت کنکوری بودم-بعدش دفترچه پست کردم برای خدمت- از شانس بد کنکور قبول شدم و رفتم دانشگاه
    که کاش نمیرفتم
    الان بعد 5 سال درسم تموم شده- همه میگن بخون برای کارشناسی ارشد- ولی چه فایده؟ دوسال دیگه باس برم خدمت
    20 روز دیگه هم اعزامم- استرس دارم عجیب
    پیشنهاد من هم به جوونای عزیز اینه که هرچه زودتر برین سربازی- درس رو خیلی بهتر میتونید بخونید بعد خدمت
    تو دانشگاه هم استرس سربازی ندارید- بعد درس هم سریع جذب بازار کار میشید

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام اگه کسی سال 89دوره چهل وپنج روزه تکمیلی رفته باشه ابان اعزام باشه. او مدرک قابل قبول نیس باید دوره اموزشی برم یا هنوز قابل قبوله؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان برای معافیت اعصاب و روان باید بستری بود؟ چه مدت؟ و چند دوره؟
    شرط كافي اما لازم نيست ، داشتن سابقه بسترى و درمان به روند پروسه كميسيون كمك بهترى مى كند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دقیقا باهات موافقم
    من یه سال پشت کنکوری بودم-بعدش دفترچه پست کردم برای خدمت- از شانس بد کنکور قبول شدم و رفتم دانشگاه
    که کاش نمیرفتم
    الان بعد 5 سال درسم تموم شده- همه میگن بخون برای کارشناسی ارشد- ولی چه فایده؟ دوسال دیگه باس برم خدمت
    20 روز دیگه هم اعزامم- استرس دارم عجیب
    پیشنهاد من هم به جوونای عزیز اینه که هرچه زودتر برین سربازی- درس رو خیلی بهتر میتونید بخونید بعد خدمت
    تو دانشگاه هم استرس سربازی ندارید- بعد درس هم سریع جذب بازار کار میشید
    شما بخوای حساب کنی، ادم تا اخر عمرش استرس داره.

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شرط كافي اما لازم نيست ، داشتن سابقه بسترى و درمان به روند پروسه كميسيون كمك بهترى مى كند.

سلام مانی جان من مشکل اختلال خلق و سایکوز دارم ، اسم این بیماری را دکتر گفت افسردگی MMD که اگر اشتباه نکنم همون افسردگی اساسی هست
    خواستم بپرسم اگر خواستم برای معافیت اقدام بکنم همین ک این بیماری را دارم و تازه دارم دارو مصرف میکنم کفایت میکنه یا باید بستری بشم؟
    Last edited by Hidden-Hunter; 01-08-2015 at 17:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •