تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3216 از 3347 اولاول ... 22162716311631663206321232133214321532163217321832193220322632663316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,151 به 32,160 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

ی بخش دیگه هم یادم رف بگم خیلی ها پول روتر ندارن پس هات اسپات براشون ی مورد بسیار خوب محسوب میشه درسته که اینکار برای گوشی خوب نیست ولی یک توفیق اجباریه
    بحث ندونستن نیست بحث چاره نداشتنه
    پرایدم ماشین نیست ولی واسه خیلی ها بنز محسوب میشه!
    دیگه داستان همان ضرب العمل مشهوره هر کی بیش‌تر بده بیش‌تر آش میخوره
    پس کسی که نداده و نمیده نه تنها توقعی نباید داشته باشه به فکرش هم نباید خطوط بکنه

در خصوص موضوع ماکس این مطلب ۲۰۱۲ که اوایل آمدن LTE بود کافیه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من دیگه بیش‌تر توضیح نمیدم این عکس خوبه:

Last edited by italodance; 18-07-2018 at 20:34.

2. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

دیگه داستان همان ضرب العمل مشهوره هر کی بیش‌تر بده بیش‌تر آش میخوره
    پس کسی که نداده و نمیده نه تنها توقعی نباید داشته باشه به فکرش هم نباید خطوط بکنه

در خصوص موضوع ماکس این مطلب ۲۰۱۲ که اوایل آمدن LTE بود کافیه:

من دیگه بیش‌تر توضیح نمیدم این عکس خوبه:

متوجه منظورتون شدم و حرفم رو تایید میکنه همین شکل،که شما کل پهنای یک دکل رو نمگیرین!! فقط دارین حداکثر کشش دی ان استون استفاده میکنین
    با تمام محدودیت ها کار خودمون رو پیش میبریم.
    "پس کسی که نداده و نمیده نه تنها توقعی نباید داشته باشه به فکرش هم نباید خطوط بکن"
    اگر این یک دیده صرفا شبکه ای هستش مشکلی نداره ولی اگر دیدی در زندگیتون هست حتما پیشنهاد میکنم مطالعه بیشتری بکنین.

4. این کاربر از mjavad205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

چی دی آن اس؟ اینجا دی آن اس نیست. کاربر نونهال لطفا به بخش مربوطه رجوع کنید.منظور از Boost همان ماکس دکل و کشش هست من به Boost ماکس دکل میگم شما مشکلت چیه؟ ماکس دکل یعنی کشش ماکس متناسب با روتر شما. بله هر کسی این جا یکسان نیست. خوبه دیگه فرق همین چیزهاست دیگه بگذریم. وقتم دیگر با نونهالان اتلاف نمیکنم و نونهالان ‌ پ خ نفرمایند. حداقل نخود آش خودت باش.
    هر چه بیش‌تر بدی بیش‌تر آش میخوری

معمولی و از ایران و سرور خارج:

هموت سرور و اینبار ماکس و بوست :

نتفلیکس با ایران:

با ماکس و بوست:

Last edited by italodance; 19-07-2018 at 07:06.

6. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من با ایرانسل وارد این سایت FAST.COM میشم ولی تست سرعت اجرا
    نمیشه و میگه شما به اینترنت وصل نیستید!
    راه حلی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nobody2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    جلو مونیتور

پيش فرض

دوست عزیز @
    ناراحت نشید پستاتون خیلی جالب بود و ممنون از لینکهایی که قرار داده بودید .

9. این کاربر از nobody2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

چی دی آن اس؟ اینجا دی آن اس نیست. کاربر نونهال لطفا به بخش مربوطه رجوع کنید.منظور از Boost همان ماکس دکل و کشش هست من به Boost ماکس دکل میگم شما مشکلت چیه؟ ماکس دکل یعنی کشش ماکس متناسب با روتر شما. بله هر کسی این جا یکسان نیست. خوبه دیگه فرق همین چیزهاست دیگه بگذریم. وقتم دیگر با نونهالان اتلاف نمیکنم و نونهالان ‌ پ خ نفرمایند. حداقل نخود آش خودت باش.
    هر چه بیش‌تر بدی بیش‌تر آش میخوری

معمولی و از ایران و سرور خارج:

هموت سرور و اینبار ماکس و بوست :

نتفلیکس با ایران:

با ماکس و بوست:

D AN S???احساس نمیکنم چنین کلمه ای گفته باشم و من احساس نمیکنم با شما شوخی داشته باشم که بخاید منو نونهال خطاب کنید(وضعیت شما رو از شکل پروفایلتون در اینجا و طرز صحبتتون میشه تشخیص داد،چون دوریم این بحثو ادامه نمیدم)
    اینجا یک فروم عمومیه و شخصا فکر نمیکنم ریپلای کردن یک مورد شک بر انگیز مشکلی داشته باشه.
    ادم مغروری نیستم و در مورد چیزی که اطلاعات زیادی ندارم ، نظر بیشتری نمیدم.پس نمیگم میتونم حرفتون را رد کنم هر چند تاییدم نمیکنم بر اساس صحبت با شخصی که در مورد 5G و طرز عملکردش کار کرده بود و مقاله داده بود و ازش سوال هایی در همین موردی که با شما صحبت کردم(4G&3G)داشتم.بچه های برق مخابرات بیشتر فکر کنم اطلاعات داشته باشن و برای ادامه این بحث بهترن تا من.
    در کل بر عکس شما،خوشحال شدم از صحبت باهاتون و اگر وقت ازاد پیدا کردم بیشتر در مورد این موضوع تحقیق میکنم.

11. این کاربر از mjavad205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

D AN S???احساس نمیکنم چنین کلمه ای گفته باشم و من احساس نمیکنم با شما شوخی داشته باشم که بخاید منو نونهال خطاب کنید(وضعیت شما رو از شکل پروفایلتون در اینجا و طرز صحبتتون میشه تشخیص داد،چون دوریم این بحثو ادامه نمیدم)
    اینجا یک فروم عمومیه و شخصا فکر نمیکنم ریپلای کردن یک مورد شک بر انگیز مشکلی داشته باشه.
    ادم مغروری نیستم و در مورد چیزی که اطلاعات زیادی ندارم ، نظر بیشتری نمیدم.پس نمیگم میتونم حرفتون را رد کنم هر چند تاییدم نمیکنم بر اساس صحبت با شخصی که در مورد 5G و طرز عملکردش کار کرده بود و مقاله داده بود و ازش سوال هایی در همین موردی که با شما صحبت کردم(4G&3G)داشتم.بچه های برق مخابرات بیشتر فکر کنم اطلاعات داشته باشن و برای ادامه این بحث بهترن تا من.
    در کل بر عکس شما،خوشحال شدم از صحبت باهاتون و اگر وقت ازاد پیدا کردم بیشتر در مورد این موضوع تحقیق میکنم.
    منظور دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از پهنای باند دکل، پهنای باند ورودی سایت نیست بلکه پهنای باندی است که یوزر با توجه به سخت افزار سایت و دستگاه اش دریافت میکند.
    به طور مثال سایتی با توجه به سخت افزار، پهنای باند فرکانس، مدلاسیون و معماریش میتواند (دستگاه کاربر را فول حساب کنید) 150 مگابیت پهنای باند در اختیار یوزر قرار دهد اما تروپوت یوزر به دلایل محدودیت ها و ... پایین است. حال کاربر میتواند با استفاده از برخی تکنیک ها تروپوت خود رو افزایش دهد. (کاری که دوستمون در بالا مانندش رو اوردند)

13. 7 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

منظور دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از پهنای باند دکل، پهنای باند ورودی سایت نیست بلکه پهنای باندی است که یوزر با توجه به سخت افزار سایت و دستگاه اش دریافت میکند.
    به طور مثال سایتی با توجه به سخت افزار، پهنای باند فرکانس، مدلاسیون و معماریش میتواند (دستگاه کاربر را فول حساب کنید) 150 مگابیت پهنای باند در اختیار یوزر قرار دهد اما تروپوت یوزر به دلایل محدودیت ها و ... پایین است. حال کاربر میتواند با استفاده از برخی تکنیک ها تروپوت خود رو افزایش دهد. (کاری که دوستمون در بالا مانندش رو اوردند)
    این حرف منطقیه.من هم اول که بهشون گفتم منظورم همین بود و سعی کردم که انتقال بدم ولی به نظر میرسه که نتونستم، ایشون از کلمه تمام پهنای باند دکل استفاده کردند که این موضوع رو برام عجیب میکرد،اگر یک دکل 10 مگابیت(برای مثال) در اختیار هر کاربر بذاره و 10(برای مثال) نفر تو بدترین حالت هم پشتیانی کنه در کل 100 مگابیت به کاربری که موفق بشه تمام پهنای باند رو بگیره باید بده.
    بله از طریق،DNS یا proxy یا یک واسط میتونه تمام توان یک خط رو در اختیار کاربر بگذاره و از این موضوع اطلاع داشتم ولی واقعا فکر نمیکردم تا 20 مگابیت هم بتونه به سرعت اضافه کنه که جالب بود.
    در کل ممنون از شما،درک یک جواب منطقی و بدون دید از بالا بسیار راحت تر و شیرین تره.

15. 2 کاربر از mjavad205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

ایرانسل امروز خیلی مشکل داره
    من غرب تهرانم، دوستم شرق تهران
    تو بازی انلاین جفتمون هم زمان قطعی داشتیم، اونم چند بار! من از تی دی استفاده میکردم دوستم با 4g وصل بود
    کسی همچین مشکلی نداشت؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ایرانسل امروز خیلی مشکل داره
    من غرب تهرانم، دوستم شرق تهران
    تو بازی انلاین جفتمون هم زمان قطعی داشتیم، اونم چند بار! من از تی دی استفاده میکردم دوستم با 4g وصل بود
    کسی همچین مشکلی نداشت؟
    من اهوازم از صبح 4g دیتا نداره یعنی پیج باز نمیکنه و اغلب میره روی 3g و td هم سرعتش نصف شده و پینگش هم رفته بالا ، دقیقا از ساعت 9 صبح امروز اینطور شده و هنوز مشکلش حل نشده، دیروز هم 4g ثابت و fdd برای چند ساعتی قطع بودند و بعدش هم کلا انتن پرید و روی گوشی در تمام حالات no service میزد . لابد باز دارن انگولک میکنن.
    Last edited by ahwazp30; 20-07-2018 at 20:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •