من 6 ماه خدمتم. میخوام برای چشمم برم معاف از رزمی بگیرم بهم گفتن معاف از رزمی. الان باید کجا برم؟ اول برم بهداری خود پادگان؟
راهنمایی لطفا
من 6 ماه خدمتم. میخوام برای چشمم برم معاف از رزمی بگیرم بهم گفتن معاف از رزمی. الان باید کجا برم؟ اول برم بهداری خود پادگان؟
راهنمایی لطفا
معاف از رزم هیچ سودی نداره جز این که نگهبانی با اسلحه به شما نمی دن و گرنه نگهبانی با فانوسقه و سر نیزه رو می تونن به شما بدن!
زمان ما که این طور بود و رییس بازرسی هم گفت فقط معافیت نگهبانی با سلاح گرم رو شامل میشه و جالبه که معاف از رزم ها در ورزش و صبح گاه هم باید حاضر می شدن ولی به جای رژه یا دویدن در میدان قدم می زدن!
البته اونم به تشخیص فرماندشون بود!![]()
دوستان برای معا دایم بخاطر اختلال خلقی و افسردگی شدیدف پیش روانپزشک میفرستن و با سوال کردن متوجه بیماری میشن یا با دستگاه؟
کسی تا بحال از این نوع معافیت استفاده کرده؟
ولی واسه من سودمنده دادا. هم از صبحگاه هم از ورزش و مهمتر اینکه از نگهبانی هم معاف میشم
فقط بگید از کجا باید اقدام کنم؟
براى بيمارى هاى روحى و روانى شما در كميسيون نزد پزشك متخصص خواهيد رفت و يك مصاحبه داريد كه در ان سوال هاى زيادى پرسيده مى شود و همچنين به ليست داروهاى كه در مدت بيمارى استفاده كرديد نياز دارند گاهى ممكنه طول درمان تعيين شود سپس بعد از ان دوباره وضيعت شما را ارزيابي كنند
ابتدا مراجعه بع درمانگاه پادگان و در صورت لزوم ان ها شما را به بيمارستان معرفى مى كنند.
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
ممنونم مانی جان
داداالان ک معاف رزمم برای لاغریم بخوام برای اعصاب و روان کمسیون برام تشکیل بدن، باید چیکار کنم؟
چون دیروز دکتر ک به نوعی دکتر پدر هم بودن گفت با این اضطراب شدید بخوای خدمت کنی، هم برای خودت هم براید یگران مشکل ایجاد میکنی.
مانی جان برای معافیت اعصاب هم بایددوباره روال عادی رو پیش بره؟ یعنی یک نامه بیاد درخونه و من برم بیمارستان و بعد دو هفته برم کمسیون؟ یا نه؟
ما چ گناهی کردیم بخدا![]()
Last edited by Hidden-Hunter; 31-07-2015 at 18:28.
الان کد های اموزشی مشخص شده کامل؟
خوب شما بایستی دوباره درخواست کمیسیون پزشکی در پلیس +۱۰ ثبت کنید ، و دوباره همان روال تکرار می شوی نامه کمیسیون و...
بله به احتمال ۹۰ ٪
ممنون مانی عزیز
بعد بخواهم برم پلیس +10باید با نظام وظیفه شهرم هماهنگ کنم یا نه؟ و اینکه الان تاریخ اعزامم برج 10 هست اگر دنبال کمسیون اعصاب برم باز این اعزام عقب تر می افته یا نه همون برج 10 محسوب میشه؟
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)