تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3215 از 4105 اولاول ... 221527153115316532053211321232133214321532163217321832193225326533153715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,141 به 32,150 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

من 6 ماه خدمتم. میخوام برای چشمم برم معاف از رزمی بگیرم بهم گفتن معاف از رزمی. الان باید کجا برم؟ اول برم بهداری خود پادگان؟
    راهنمایی لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من 6 ماه خدمتم. میخوام برای چشمم برم معاف از رزمی بگیرم بهم گفتن معاف از رزمی. الان باید کجا برم؟ اول برم بهداری خود پادگان؟
    راهنمایی لطفا
    معاف از رزم هیچ سودی نداره جز این که نگهبانی با اسلحه به شما نمی دن و گرنه نگهبانی با فانوسقه و سر نیزه رو می تونن به شما بدن!
    زمان ما که این طور بود و رییس بازرسی هم گفت فقط معافیت نگهبانی با سلاح گرم رو شامل میشه و جالبه که معاف از رزم ها در ورزش و صبح گاه هم باید حاضر می شدن ولی به جای رژه یا دویدن در میدان قدم می زدن!
    البته اونم به تشخیص فرماندشون بود!

3. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hossein_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام

هزینه معاینه اولیه 100 تومن هستش؟

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان برای معا دایم بخاطر اختلال خلقی و افسردگی شدیدف پیش روانپزشک میفرستن و با سوال کردن متوجه بیماری میشن یا با دستگاه؟

کسی تا بحال از این نوع معافیت استفاده کرده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

معاف از رزم هیچ سودی نداره جز این که نگهبانی با اسلحه به شما نمی دن و گرنه نگهبانی با فانوسقه و سر نیزه رو می تونن به شما بدن!
    زمان ما که این طور بود و رییس بازرسی هم گفت فقط معافیت نگهبانی با سلاح گرم رو شامل میشه و جالبه که معاف از رزم ها در ورزش و صبح گاه هم باید حاضر می شدن ولی به جای رژه یا دویدن در میدان قدم می زدن!
    البته اونم به تشخیص فرماندشون بود!
    ولی واسه من سودمنده دادا. هم از صبحگاه هم از ورزش و مهمتر اینکه از نگهبانی هم معاف میشم
    فقط بگید از کجا باید اقدام کنم؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان برای معا دایم بخاطر اختلال خلقی و افسردگی شدیدف پیش روانپزشک میفرستن و با سوال کردن متوجه بیماری میشن یا با دستگاه؟
    کسی تا بحال از این نوع معافیت استفاده کرده؟
    براى بيمارى هاى روحى و روانى شما در كميسيون نزد پزشك متخصص خواهيد رفت و يك مصاحبه داريد كه در ان سوال هاى زيادى پرسيده مى شود و همچنين به ليست داروهاى كه در مدت بيمارى استفاده كرديد نياز دارند گاهى ممكنه طول درمان تعيين شود سپس بعد از ان دوباره وضيعت شما را ارزيابي كنند
    ولی واسه من سودمنده دادا. هم از صبحگاه هم از ورزش و مهمتر اینکه از نگهبانی هم معاف میشم
    فقط بگید از کجا باید اقدام کنم؟
    ابتدا مراجعه بع درمانگاه پادگان و در صورت لزوم ان ها شما را به بيمارستان معرفى مى كنند.

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

8. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

براى بيمارى هاى روحى و روانى شما در كميسيون نزد پزشك متخصص خواهيد رفت و يك مصاحبه داريد كه در ان سوال هاى زيادى پرسيده مى شود و همچنين به ليست داروهاى كه در مدت بيمارى استفاده كرديد نياز دارند گاهى ممكنه طول درمان تعيين شود سپس بعد از ان دوباره وضيعت شما را ارزيابي كنند

ابتدا مراجعه بع درمانگاه پادگان و در صورت لزوم ان ها شما را به بيمارستان معرفى مى كنند.

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    ممنونم مانی جان

داداالان ک معاف رزمم برای لاغریم بخوام برای اعصاب و روان کمسیون برام تشکیل بدن، باید چیکار کنم؟
    چون دیروز دکتر ک به نوعی دکتر پدر هم بودن گفت با این اضطراب شدید بخوای خدمت کنی، هم برای خودت هم براید یگران مشکل ایجاد میکنی.
    مانی جان برای معافیت اعصاب هم بایددوباره روال عادی رو پیش بره؟ یعنی یک نامه بیاد درخونه و من برم بیمارستان و بعد دو هفته برم کمسیون؟ یا نه؟

ما چ گناهی کردیم بخدا
    Last edited by Hidden-Hunter; 31-07-2015 at 18:28.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

الان کد های اموزشی مشخص شده کامل؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنونم مانی جان
    داداالان ک معاف رزمم برای لاغریم بخوام برای اعصاب و روان کمسیون برام تشکیل بدن، باید چیکار کنم؟
    چون دیروز دکتر ک به نوعی دکتر پدر هم بودن گفت با این اضطراب شدید بخوای خدمت کنی، هم برای خودت هم براید یگران مشکل ایجاد میکنی.
    مانی جان برای معافیت اعصاب هم بایددوباره روال عادی رو پیش بره؟ یعنی یک نامه بیاد درخونه و من برم بیمارستان و بعد دو هفته برم کمسیون؟ یا نه؟

ما چ گناهی کردیم بخدا
    خوب شما بایستی دوباره درخواست کمیسیون پزشکی در پلیس +۱۰ ثبت کنید ، و دوباره همان روال تکرار می شوی نامه کمیسیون و...
    الان کد های اموزشی مشخص شده کامل؟
    بله به احتمال ۹۰ ٪

12. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب شما بایستی دوباره درخواست کمیسیون پزشکی در پلیس +۱۰ ثبت کنید ، و دوباره همان روال تکرار می شوی نامه کمیسیون و...

بله به احتمال ۹۰ ٪
    ممنون مانی عزیز

بعد بخواهم برم پلیس +10باید با نظام وظیفه شهرم هماهنگ کنم یا نه؟ و اینکه الان تاریخ اعزامم برج 10 هست اگر دنبال کمسیون اعصاب برم باز این اعزام عقب تر می افته یا نه همون برج 10 محسوب میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •