تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3214 از 3347 اولاول ... 22142714311431643204321032113212321332143215321632173218322432643314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,131 به 32,140 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال mohammadgh6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان طرز ست کردن DNS برای ایرانسل چطوریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    دوستانی که از مودم جیبی وای فای دار استفاده میکنند و سرعت شون پایین هست حتما نرم افزار network cell info رو از گوگل پلی دانلود کنند و روی گوشی نصب کنند ، و بهترین نقطه از نظر آنتن دهی رو پیدا کنن و مودم رو در همون نقطه بذارن ، قدرت سیگنال در فضای بسته هم میتونه بالا باشه ، اما بدون این نرم افزار نمیشه جاش رو پیدا کرد...خودم قبل از اینکه از این نرم افزار استفاده کنم سرعتم در بهترین حالت و سر صبح با 3جی 400 کیلوبایت بود ، اما با این نرم افزار بهترین مکان با سیگنال قوی رو پیدا کردم ( فضای بسته ) و الان سر صبح سرعتم بالای 1.300 هست و در طول روز بالای 500 کیلوبایت ( بین جایی که هستم و دکلی که بهش وصلم چند ساختمان وجود داره و دید مستقیم ندارم ) .....مودم رو دقیقا در جایی که سیگنال قوی تر هست بذارید ، 2 سانت جابجایی هم روی سرعت تاثیر داره.... امیدوارم برای شما هم مفید باشه

3. 5 کاربر از mortezaahmadi70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام
    آقا حدود یک هفتست که منطقه سکونت ما نت شده 3G این در حالیه که یک عمر 4G بوده.من ساده هم گفتم بزار به 700 اطلاع بدم شاید مشکلی چیزی پیش اومده که خودشونم خبر ندارن یا مثلا کارشناسی چیزی بفرستن برا تست تو منطقمون.دلم میخواست فقط شما هم شنونده مکالمه من و اون خانم کارشناس بودین و میشنیدین که چه چرندیاتی به من تحویل میداد.بهش قضیه را گفتم میگه شما احتمالا هیتلر شکن استفاده میکنید که سرعتتون اومده پایین گفتم خانم من اصلا صحبتی از سرعت نکردم فقط چندوقته به جای فورجی روی 3جی سوییچ شده هرچند خب مسلما سرعت هم روی 3جی کمتره در جوابم میگفت الان تنظیمات اینترنت ایرانسل را براتون ارسال میکنم.خلاصه جوری شد که از تماس خودم پشیمون شدم.این همه آدم متخصص همه بیکارن اونوقت این بی سوادا رو با پارتی بازی گذاشتن سر کار که جواب مردمو بدن حداقل یه آموزش درست و حسابیم بهشون نمیدن

5. 4 کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    آقا حدود یک هفتست که منطقه سکونت ما نت شده 3G این در حالیه که یک عمر 4G بوده.من ساده هم گفتم بزار به 700 اطلاع بدم شاید مشکلی چیزی پیش اومده که خودشونم خبر ندارن یا مثلا کارشناسی چیزی بفرستن برا تست تو منطقمون.دلم میخواست فقط شما هم شنونده مکالمه من و اون خانم کارشناس بودین و میشنیدین که چه چرندیاتی به من تحویل میداد.بهش قضیه را گفتم میگه شما احتمالا هیتلر شکن استفاده میکنید که سرعتتون اومده پایین گفتم خانم من اصلا صحبتی از سرعت نکردم فقط چندوقته به جای فورجی روی 3جی سوییچ شده هرچند خب مسلما سرعت هم روی 3جی کمتره در جوابم میگفت الان تنظیمات اینترنت ایرانسل را براتون ارسال میکنم.خلاصه جوری شد که از تماس خودم پشیمون شدم.این همه آدم متخصص همه بیکارن اونوقت این بی سوادا رو با پارتی بازی گذاشتن سر کار که جواب مردمو بدن حداقل یه آموزش درست و حسابیم بهشون نمیدن
    سلام

اگر از داخل اپلیکیشن تیکت ارسال کنید بهتره .هم پاسخ منطقی تری دریافت میکنید هم میتونید به عنوان سند و مدرک در اینده ازش استفاده کنید.حتی اگر شده چند بار این کار رو انجام بدید تا پیگیری کنند.

7. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

سلام دوستان، گوشی من آیفون 6sمدل A1688 هست و تو سایت ایرانسل پشتیبانی گوشیم از Cat6 رو چک کردم میگه مدل شما پشتیبانی نمیکنه اما مدل A1700 پشتیبانی میکنه! مگه میشه اخه؟!؟ هر سایتی سرچ میکنم تمام 6sها Cat6 هستند، حالا سایتشون اپدیت نیست یا من در محدوده 4.5 نیستم؟
    وقتی تست میگیرم اول نشون میده رو باند ۳ هست اما چندثانیه بعد جلوی قسمتی که باند رو نشون میده یه عدد عجیب میزنه

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by BPNIROU; 15-07-2018 at 15:58.

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کسی نیست جواب سوالم رو بده؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان، گوشی من آیفون 6sمدل A1688 هست و تو سایت ایرانسل پشتیبانی گوشیم از Cat6 رو چک کردم میگه مدل شما پشتیبانی نمیکنه اما مدل A1700 پشتیبانی میکنه! مگه میشه اخه؟!؟ هر سایتی سرچ میکنم تمام 6sها Cat6 هستند، حالا سایتشون اپدیت نیست یا من در محدوده 4.5 نیستم؟
    وقتی تست میگیرم اول نشون میده رو باند ۳ هست اما چندثانیه بعد جلوی قسمتی که باند رو نشون میده یه عدد عجیب

هر cat 6 در ایران یا هر جایی دیگه کار نمیکنه
    مهم فرکانس کاری که باید با ایرانسل هماهنگ باشه
    و گوشی شما فرکانس ایرانسل رو پشتیبانی نمیکنه احتمالا

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

وقتی تست میگیرم اول نشون میده رو باند ۳ هست اما چندثانیه بعد جلوی قسمتی که باند رو نشون میده یه عدد عجیب میزنه

دوست گرامی همونطور که گفتم پشتیبانی میکنه
    و اسکرین شات دومی نشان از تجمیع گوشیتون هست
    موفق باشید

13. 3 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هر cat 6 در ایران یا هر جایی دیگه کار نمیکنه
    مهم فرکانس کاری که باید با ایرانسل هماهنگ باشه
    و گوشی شما فرکانس ایرانسل رو پشتیبانی نمیکنه احتمالا

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
    ایرانسل با تجمیع باند 3 و 7 از 4.5g بهره میبره که جفت این باندها رو گوشی من پشتیبانی میکنه، من تعجبم از این هست که ایرانسل تو سایتش گفته پشتیبانی نمیکنه، طبق اسکرین شات و راهنمایی دوستمون اون اسکرین دوم انگار تجمیع انجام میشه اما چیزی که من رو به شک انداخت این بود که چرا سرعتم از سرعتی که مودم ایرانسل d100 که دارم و cat4 هست کمتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •