دوستان طرز ست کردن DNS برای ایرانسل چطوریه
سلام دوستان
دوستانی که از مودم جیبی وای فای دار استفاده میکنند و سرعت شون پایین هست حتما نرم افزار network cell info رو از گوگل پلی دانلود کنند و روی گوشی نصب کنند ، و بهترین نقطه از نظر آنتن دهی رو پیدا کنن و مودم رو در همون نقطه بذارن ، قدرت سیگنال در فضای بسته هم میتونه بالا باشه ، اما بدون این نرم افزار نمیشه جاش رو پیدا کرد...خودم قبل از اینکه از این نرم افزار استفاده کنم سرعتم در بهترین حالت و سر صبح با 3جی 400 کیلوبایت بود ، اما با این نرم افزار بهترین مکان با سیگنال قوی رو پیدا کردم ( فضای بسته ) و الان سر صبح سرعتم بالای 1.300 هست و در طول روز بالای 500 کیلوبایت ( بین جایی که هستم و دکلی که بهش وصلم چند ساختمان وجود داره و دید مستقیم ندارم ) .....مودم رو دقیقا در جایی که سیگنال قوی تر هست بذارید ، 2 سانت جابجایی هم روی سرعت تاثیر داره.... امیدوارم برای شما هم مفید باشه
سلام
آقا حدود یک هفتست که منطقه سکونت ما نت شده 3G این در حالیه که یک عمر 4G بوده.من ساده هم گفتم بزار به 700 اطلاع بدم شاید مشکلی چیزی پیش اومده که خودشونم خبر ندارن یا مثلا کارشناسی چیزی بفرستن برا تست تو منطقمون.دلم میخواست فقط شما هم شنونده مکالمه من و اون خانم کارشناس بودین و میشنیدین که چه چرندیاتی به من تحویل میداد.بهش قضیه را گفتم میگه شما احتمالا هیتلر شکن استفاده میکنید که سرعتتون اومده پایین گفتم خانم من اصلا صحبتی از سرعت نکردم فقط چندوقته به جای فورجی روی 3جی سوییچ شده هرچند خب مسلما سرعت هم روی 3جی کمتره در جوابم میگفت الان تنظیمات اینترنت ایرانسل را براتون ارسال میکنم.خلاصه جوری شد که از تماس خودم پشیمون شدم.این همه آدم متخصص همه بیکارن اونوقت این بی سوادا رو با پارتی بازی گذاشتن سر کار که جواب مردمو بدن حداقل یه آموزش درست و حسابیم بهشون نمیدن
سلام
اگر از داخل اپلیکیشن تیکت ارسال کنید بهتره .هم پاسخ منطقی تری دریافت میکنید هم میتونید به عنوان سند و مدرک در اینده ازش استفاده کنید.حتی اگر شده چند بار این کار رو انجام بدید تا پیگیری کنند.
سلام دوستان، گوشی من آیفون 6sمدل A1688 هست و تو سایت ایرانسل پشتیبانی گوشیم از Cat6 رو چک کردم میگه مدل شما پشتیبانی نمیکنه اما مدل A1700 پشتیبانی میکنه! مگه میشه اخه؟!؟ هر سایتی سرچ میکنم تمام 6sها Cat6 هستند، حالا سایتشون اپدیت نیست یا من در محدوده 4.5 نیستم؟
وقتی تست میگیرم اول نشون میده رو باند ۳ هست اما چندثانیه بعد جلوی قسمتی که باند رو نشون میده یه عدد عجیب میزنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by BPNIROU; 15-07-2018 at 15:58.
دوستان کسی نیست جواب سوالم رو بده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
هر cat 6 در ایران یا هر جایی دیگه کار نمیکنه
مهم فرکانس کاری که باید با ایرانسل هماهنگ باشه
و گوشی شما فرکانس ایرانسل رو پشتیبانی نمیکنه احتمالا
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوست گرامی همونطور که گفتم پشتیبانی میکنه
و اسکرین شات دومی نشان از تجمیع گوشیتون هست
موفق باشید
ایرانسل با تجمیع باند 3 و 7 از 4.5g بهره میبره که جفت این باندها رو گوشی من پشتیبانی میکنه، من تعجبم از این هست که ایرانسل تو سایتش گفته پشتیبانی نمیکنه، طبق اسکرین شات و راهنمایی دوستمون اون اسکرین دوم انگار تجمیع انجام میشه اما چیزی که من رو به شک انداخت این بود که چرا سرعتم از سرعتی که مودم ایرانسل d100 که دارم و cat4 هست کمتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)