تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3214 از 4105 اولاول ... 221427143114316432043210321132123213321432153216321732183224326433143714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,131 به 32,140 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اقا اگه کسی نخواد بره سربازی غیراز گواهینامه و وام بانک و جواز کسب و... چه مشکلاتی پیش میاد؟ گفتن از اول مهر مشکلات بیشتر میشه.... مثلا چکار میتونن بکنن؟
    نه بابا مشکل چیه ؟ تازه یه حالی هم بهت میدن 8 سال دیگه راحت پول میدی معافی میگیری!!!!!!!

2. این کاربر از alireza-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من شنیدم تمدید کارت بانک هم میخان جلوشو بگیرن... غیر از افتتاح حساب..... درسته؟ یعنی عملا حسابها میبندن؟
    بابا این شایعات دروغ چیه راه میندازین!!!!تا چند سال پیش نمیشد بدون کارت و معافیت سند زد!!!!ولی آزادش کردند،چون پول و سود براشوت توش بود!!!حالا توی این وضع ورشکستگی بانکها بیان از این قوانین مسخره وضع کنند،تا دلار و جنسای دیگه بکشه بالا!!!!شنونده باید عاقل باشه که هر حرفی را باور نکنه....
    گواهینامه هم فقط برای صدور مشکل داره وفکر کنم برای تمدید مشکلی نباید داشته باشه،چون جزو شرایط تمدید و...اصلا نیست(اتفاقا قرار بود طرحی توی مجلس تصویب بشه که برای گرفتن گواهینامه نیازی به کارت و معافیت نباشه تا از آمار تصادفیهای بدون گواهینامه کم بشه)...با این وضع موجود کار و... هم بغیر از خارج رفتن کارت پایان خدمت داره مثل مدرک دانشگاهی به یک کاغذ آشغال بی ارزش تبدیل میشه

4. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان

جدیدا چرا اعزام ها انقدر عقی میافته ؟؟؟؟؟؟ قبلنا مثلا امروز اعزام میکردید نهایتا 4 ماه بعد بود . الان میگن تاریخ اعزام 8 ماه بعد !!!!!!!!

الان همین شنبه 10 مرداد کسی دفترچه بفرسته کی اعزام میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

............

این بی فکری شون سر 24 ماه کردن خدمت و هجوم سربازان ... تمام تصمیماتشون همین جورری هست .

باید سربازی رو دوباره بر گردونن 18 ماه تا روال به قبل برگرده

داره خودمونی میشه JOOOLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

درود
    اقا من بیماری قلبی مادر زادی pdaدارم باز ماندن کانال شریانی .عمل هم شدم در 12 سالگی ایا معاف میشم در ضمن پرولاپس میترال هم دارم. ریتم قلبمم هم با دارو نگه داشتم اگر دارو نخورم ریتمش بههم میخوره
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان من الان در حین خدمتم و سه شنبه قرار برم کمیسیون پزشکی البته اموزشی نیستم تو یگانم
    استواری اونجا هست میگه میتونی همون بیمارستان بمونی تا نتیجه کمیسیونو بدن بهت مثلا چند ساعت بعدش !!
    ایا راسته؟؟ اون میگفت مال کادری رو چند مدت بعد میدن ولی مال وظیفه رو همون روز
    البته کمیسیون من روانپزشکیه منم نیمخوام معافیت بگیرم فقط از اونا میخوام که رو برگم بنویسن در محل نزدیک به سکونت خدمت کنم نه معافیت ؟؟
    راست گفته استواره که همون روز میدن نتیجه رو؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان . کسی تجربه ی خدمت بصورت امریه تو ایزایران رو داره ؟ میخواستم بدونم چه بخش هاییش خوبه و محیطش چه جوریه در کل ؟

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

دوستان من الان در حین خدمتم و سه شنبه قرار برم کمیسیون پزشکی البته اموزشی نیستم تو یگانم
    استواری اونجا هست میگه میتونی همون بیمارستان بمونی تا نتیجه کمیسیونو بدن بهت مثلا چند ساعت بعدش !!
    البته کمیسیون من روانپزشکیه منم نیمخوام معافیت بگیرم فقط از اونا میخوام که رو برگم بنویسن در محل نزدیک به سکونت خدمت کنم نه معافیت ؟؟
    خیر مراحل پیچیده ای داره و به نتیجه نمی رسید مگر به غیر از پزشک شخصیتون چند نفر دیگه هم تایید کنند. ایشون دارند بهتون امید می دند ولی خوب کاذبه...
    البته داخل تهران یا شهرای بزرگ اگر باشید یکم سریعتر به نتیجه می رسید عزیز.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بالاخره بعد چند ماه دوندگی و حرص و جوش از کابوس پلیس دیپلماتیک خلاص شدم و انتقالی گرفتم

11. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    این تقسیم اعزامی های برج 4 کی هست؟
    الان ما آخر آموزشیمون تقریبا هست موندم چطوری بفهمم کجا افتادم؟؟؟

-----------------

این 1 هفته اردوگاه باید چه چیزهایی با خودمون ببریم؟؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

درود
    اقا من بیماری قلبی مادر زادی pdaدارم باز ماندن کانال شریانی .عمل هم شدم در 12 سالگی ایا معاف میشم در ضمن پرولاپس میترال هم دارم. ریتم قلبمم هم با دارو نگه داشتم اگر دارو نخورم ریتمش بههم میخوره
    با تشکر
    شما این صفحه را مظالعه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همان روز جواب کمیسیون رو به شمامی دهند و همچنین یک نامه نیز برای یگان به شما می دهند که در ان نتیجه کمیسیون درج شده .
    سلام
    این تقسیم اعزامی های برج 4 کی هست؟
    الان ما آخر آموزشیمون تقریبا هست موندم چطوری بفهمم کجا افتادم؟؟؟
    این 1 هفته اردوگاه باید چه چیزهایی با خودمون ببریم؟؟
    هنوز که تقسیم ها شروع نشده معمولا دو هفته قبل از پایان دوره . اگر پارتی در ستاد نیرو سازمان خودتون داشته باشید زودتر مطلع خواهید شد.
    برای ارودگاه هم خودشون میگن اما چون محیط ارودگاه باز است و شبها افت دما زیاد است سعی کنید البسه گرم و تنقلات گرم به همراه داشته باشید.

14. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •