بی زخمت جواب سوال دومم بدین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بی زخمت جواب سوال دومم بدین
جواب سولای شما اینه که :
1: بله این ترافیک باقی مونده میپره و نمیشه انتقال داد(تنها راه مصرفه)
2: این 15 تومن که گرفتن ازتون هزینه رانژه خط تلفن هست
اون مثلا کارشناسی رو که میفرستن که اینترنت رو وصل کنه هزینه اش مفته
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
کارشناس شاتل اومد خونه ما که اینترنت من رو وصل کنه چون مودمم گیر داده بود و خودم نتونستم (_با این که همیشه خودم تنظیم میکنم)
حالا اومد و موقعی که عکسهای دستاپم هر 10 ثانیه عوض میشد ، بهم گفت که اینا که دارن تند تند عوض میشن برای مانیتورت ضرر داره
من هم گفتم با این حساب نباید فیلم نیگاه کرد یا تو خود ویندوز تو کمتر از 30 ثانیه صفحه عوض کرد، وب گردی نکرد و.....
تا اینکه گفت بابا بسه گ....ه خوردم
تازه اخر سر اون هم نتونست اینترنت رو وصل کنه
یه روز بعد خودم وصل کردم
بستگی به میزان پورت توی مرکز داره اگه پورت کم داشته باشن بعد دو هفته قطع رانژه میکنن اگه هم پورت زیاد داشته باشه معلوم نیست کی قطع رانژه کنن...
به نظر من که سرعت را دریاب!شاتل که محدود میکنه...
با شبانه شاتل با کمترین ساعت میتونی از شاتل بیشتر دانلود کنی که این خودش صرفجویی میشه در مصرف برق روزی 3 ساعت..
512 شاتل سرعتش 150 هست؟!
قبلا 5 یا 10 میگرفتن اگه خودت نصب میکردی...
اسیاتک از من 5 تومن گرفت برای رانژه
به نظرم شما برو با رئیس شاتل صحبت کن اگه نتوستی پس بگیری زنگ بزن با تهران صحبت کن!
سلام
شاتل 512 محدود داشتم در روز سرعت دانلودش بین 60 الی 70 بود
128 محدود شاتل هم رفیقم داره اونم سرعت دانلودش 60 هست
تفاوت رو حس میکنید !!!
الان 128 نامحدود شاتل دارم چونکه نا محدوه سرعتش رو داغون کردند 20 الی 24 دانلودش هست
منم میخوام بیخیال شاتل بشم
بهترین سرویس تو اصفهان از لحاظ سرعت و کیفیت پارس آنلاین هست
به منطقه ما که متاسفانه نمیخوره
این جا رو هم یه نیگا بنداز
بهترین گزینش تو قسمت خدمات اداریش هست 1 مگ با ماهی 10 گیگ حدود 35 تومن هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و جالب تر این که وقتی بالای سایتش قسمت ریز مصرف رو میاری به صبا نت و پیشگامان منتقلت میکنه
بی زحمت یه نگا شما بنداز اگه چیزی دست گیرت شد به ما هم بگید
امشب یک ماهه شاتلم تموم میشه و اگه یه شرکت دیگه پیدا کنم از شاتل میرم حالا سوال اینجاست که خط من که رانژه هست باید چی کارش کنم؟
وایسم تا شاتل از رانژه درش بیاره بعد برم سراغ یه شرکت دیگه بعد اون برام رانژه کنه؟
از رانژه در آورن هم هزینه داره؟
این که تو قرار دادش نوشته مودم امانت هست یعنی چی؟ برای تویض شرکت مودم هم ازت پس میگیرند؟!!!
Last edited by sezareta; 08-07-2011 at 22:42.
میگم بهترین راه برای کاهش نویز خط چی هست؟
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
) اس کردی مارو؟ معلومه خودت از طرف شاتل هستی
) دفعه قبلی هم بحثش بود که بعضی وقتا شاتل میاد اینجا سر میزنه
آی پی بدیم که ببندی دیگه وی پی وصل نشه ؟
) ..|..
ممنون
تصمیم گرفتم که همون صبا رو تمدید کنم ولی سرویس احتمالا 1 مگ یا اگه شد 2 مگ
که سرعت عالی میشه اگه 2 مگ بگیرم تا 550 سرعت دانلودم میشه(ولی مخابرات رو سرویسهای خونگی خیلی گیر میده)
در ضمن از همه بهتر اینکه شبانه صبا هر چقدر میخوای دانلود بکنی محدود نمیکنن و پینگش هم که همین الانشم برای من حدود 170-تا 200 هست عالیه![]()
راس ساعت 7 صبح سرعت تبدیل می شه به دایل آپ !!!
بعد میان ملت رو گول می زنن که یه ساعت به رایگان اضافه کردن
اینم سرعت دانلود شبانه صبانتم
چجوری دلت میاد اینو ول کنی بچسبی به شاتل ؟![]()
تورنت چطوره وضعیتش؟ چرا نمیشه دانلود کرد؟ حتی فایل تورنت چند کیلوبایتی رو هم نمیشه از isohunt گرفت
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)