سلام دوستان ، برای افزایش پهنای باند یک سایت تجهیزات جدید نصب میکنند یا از طریق نرم افزار افزایش پهنای باند صورت میگیره ؟؟ اگه کسی بلده یه توضیح بده ....
سلام دوستان ، برای افزایش پهنای باند یک سایت تجهیزات جدید نصب میکنند یا از طریق نرم افزار افزایش پهنای باند صورت میگیره ؟؟ اگه کسی بلده یه توضیح بده ....
در تهران اخیرا با رفتن برق، آنتن ایرانسل و حتی td-lte ایرانسل هم قطع میشه.
در حالی که همراه اول در هنگام قطعی برق، همچنان بر روی 4G آنتن میده و مشکلی نداره.
سلام برای همراه اول هم خیلی قطعی پیش میاد تو شهریار که نه اینترنت هست ن برق حتی بعضا سایت هایی از همراه تو شهرستان های تهران که الان من هستم باطری هاشون تقریبا درمو داغونن و اصلا 4 ساعتم دووم نمیارن
ایرانسل از پایداری بهتری برخورداره ....
همراه اول بعضی اوقات اصلا تماسم نمیتونی بگیری این مشکل رو من تیکت زدم رفع کردن
شمام اگه باز همچین مشکلی داری تماس بگیر با ایرانسل
امروز از صبح ایرانسلم بسته و شارژش صفر میشه و کار نمیکنه
تو ایرانسل من میرم صفره حجم ،هیچ سایتی هم نمیره بعد از چند ساعت چند دقیقه ای دوباره وصل میشه و بسته بر میگرده!
همچین مشکلی کسی تا حالا داشته؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان تقریبا یه ساعته که بسته دارم ولی سایت باز نمیکنه! فقط سایت ایرانسل باز میشه با مای ایرانسل.. الان درست شد
نه خوبه (این هفته یعنی اگر منظورتونه؟) من که صبحها میانگین 20 الی 40 گیگ ظرف یک الی دو ساعت دانلود دارم و بقیه ساعات هم عالیه البته خیلی وقت ای پی ایران و ایرانسل استفاده نمیکنم و به احتمالا به ان ربط داره چون استفاده از ای پی ثابت خارجی که اصلا قطع نمیشه همه مشکلها را حل میکنه و توان ماکزیمم دکل را به من سوق میده نمیخوام تعریف کنم و شرایط خودم را به همگان توصیه نمیکنم ولی من که خیلی راضیم خوب خرج و سرمایه گذاری حسابی روش کردم و نتیجه گرفتم.
اصلا قعطی ندارم به جز قطعی برق و روی هم رفته ایرانسل بهترین کیفیت ایران را داره و قابل رقابت با دنیاست. میانگین سرعتش رو 4G معمولی تا 60 مگابیت خارجی دارم. فقط گرانه ولی تسکین کننده و ارامش بخش هست نسبت به ADSL بی کیفیت مزاحم اعصاب خورد کن.
نمونه استفاده هایم صفحه های پیشین هست جهت تایید و مستند.![]()
Last edited by italodance; 03-07-2018 at 07:37.
سلام
یکی خواهشا کمک کنه ، داخل تنظیمات مودم 3جی huawei e5330 نمیشه کانال رو تغییر داد ، یه نرم افزاری یا راهی معرفی کنید تا کانال رو تغییر بدم... منتظر راهنمایی و راه حل های شما هستم
چند روزه تو ایرانسل من پکیج های پیشنهادی اینترنت برام غیر فعال شده ! حتی با کد های ussd هم پیشنهاد بسته اینترنت نمیده !
برای شما هم چنین مشکلی وجود داره ؟
اره گاهی نشون میده گاهی نه
ولی دقیق اگه میخوای بدونی از یک چیزی که تموم نمیشه اگه گفتی باهوشی![]()
Last edited by italodance; 06-07-2018 at 15:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)