تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3213 از 4105 اولاول ... 221327133113316332033209321032113212321332143215321632173223326333133713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,121 به 32,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یکی دقیقا بگه من چیکار کنم:
    بابام 6 ماه جبهه داره ولی حتی کارت ایثارشم نگرفته. من چه مراحلی رو برای گرفتن کسریش باید طی کنم؟ (خود کارت ایثارشم بگین)
    با سپاس فراوان
    ۱- تشکیل پرونده و اخذ کارت ایثارگری
    ۲-تهیه نامه اشتغال به خدمت از یگان خودتان برای یگانی که پدر شما در زمان جنگ در ان خدمت می کردند
    ۳-پس از تایید میزان کسری از ان یگان ، مراجعه به پلیس +۱۰ و تایید ان
    ۴- صدور نامه تایید میزان کسری از پلیس +۱۰ برای یگان شما
    ۵- ثبت نامه فوق در شعبه وظیفه پادگان خدمتی خودتان

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اقا اگه کسی نخواد بره سربازی غیراز گواهینامه و وام بانک و جواز کسب و... چه مشکلاتی پیش میاد؟ گفتن از اول مهر مشکلات بیشتر میشه.... مثلا چکار میتونن بکنن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

۱- تشکیل پرونده و اخذ کارت ایثارگری
    ۲-تهیه نامه اشتغال به خدمت از یگان خودتان برای یگانی که پدر شما در زمان جنگ در ان خدمت می کردند
    ۳-پس از تایید میزان کسری از ان یگان ، مراجعه به پلیس +۱۰ و تایید ان
    ۴- صدور نامه تایید میزان کسری از پلیس +۱۰ برای یگان شما
    ۵- ثبت نامه فوق در شعبه وظیفه پادگان خدمتی خودتان
    برای اخذ کارت ایثار کجا برم؟ بابام نیرو زمینی ارتش بوده

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اقا اگه کسی نخواد بره سربازی غیراز گواهینامه و وام بانک و جواز کسب و... چه مشکلاتی پیش میاد؟ گفتن از اول مهر مشکلات بیشتر میشه.... مثلا چکار میتونن بکنن؟
    تا اونجایی که اطلاع دارم و تو روزنامه خوندم افرادی که خدمت نرفتن افتتاح حساب بانکی نمیتونن داشته باشن و یارانه هاشون قطع میشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شما بايد به طور كامل فارغ التحصيل شده باشد تا بتوانيد تسويه كنيد سپس برگه گواهى فراغت از تحصيل براي شما صادر شود انگاه مي تواتيد مشخصات خود را در سامانه پايس +10 ثبت كنيد،تاريخ اعزام شما احتمالا در پاييز خواهد بود،طول خدمت شما هم بستگى به ميزان مسرى دارد كه مى توانيد از بسيج بگيريد ماكزيمم كسرى ان ٦ ماه است

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    ممنون
    اما ميشه بگيد الان سربازى کارشناسى ارشدها چند ماهه؟؟

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

تا اونجایی که اطلاع دارم و تو روزنامه خوندم افرادی که خدمت نرفتن افتتاح حساب بانکی نمیتونن داشته باشن و یارانه هاشون قطع میشه!
    من شنیدم تمدید کارت بانک هم میخان جلوشو بگیرن... غیر از افتتاح حساب..... درسته؟ یعنی عملا حسابها میبندن؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من شنیدم تمدید کارت بانک هم میخان جلوشو بگیرن... غیر از افتتاح حساب..... درسته؟ یعنی عملا حسابها میبندن؟
    بله تمدید کارت هم انجام نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

[QUOTE=Mo5tafa;8678497]
    شما توجه كرديد كه بيمارى ايشومن چي هستش!
    ايشون از افسردگى شديد رنج مى برند و براى كاهش ان نياز به دارو دارند و در پرونده پزشكى ايشون اقدام له خودكشى درج شده ، ايشون اگر به گفته شما الان معافيت دائم بگيرند و دو سال از عمرش رو ازاد كند اما يك عمر بايد پاي ان معافيت بسوزد و بسازد بدترين نوع معافيت معافيت اعصاب و روان هستش كه كارت قرمز معافيت دارد و فرد نمى تواند گواهينامه، پاسپورت ، بيشتر مشاغل دولتى و خصوصى ، مجوز كسب و كار تهيه كند ، نه تنها ايشون بيشتر سربازان اين نوع بيمارى مايلند تا يك معافيت پايين تر از دائم بگيرند تا در اينده مشكل نداشته باشند، حال ايا به نظر شما ايشون دو سال از عمرش رو با معافيت پايين تر از دائم حروم مى كنه؟
    [QUOTE/]
    اگه کارت قرمز بخوان بهش بدن آره شاید بشه قبول کرد که بره هرچند خود من اگر کار آزاد خوبی برای خودم داشتم که نیاز نبود شرکت خصوصی و دولتی کار کنم همون کارت قرمزم رو میگرفتم و خلاص.
    اگر توی پروندشون اعصاب و روان بزنه و بره به خدمت قانونا نباید نگهبانی بده، نگهبانی با اسلحه که اکیدا براش ممنوعه ولی خب من زیاد دیدم فرمانده ها قانون خودشون رو دارند.
    [QUOTE=mani6606;8678515]
    سربازی که معاف از نگهبانی دارد فرقی نمی کند که با اسلحه سرد باشد یا با اسلجه گرم ، بله درسته برخی فرمانده ها همیشه دوست دارند خارج از چارچوب تعریف شده با پرسنل وظیفه برخورد کنند اما بازرسی پادگان چاره کار این نوع برخورد است ، بسیار دیدم بازرسی مانع ضایع شدن حق سربازان شده. اگر سرباز معاف از نگهبانی بر خلاف دستور کمیسیون نگهبان یاشد و سر پست نگهبانی اتفاقی بیافتد نه تنها فرمانده یگان ان بلکه فرمانده پادگان از سوی فرماندهی کل نیرو و بازرسی کل نیرو مورد بازخواست شدید قرار می گیرند.
    شما درست میفرمائید، شاید بدبینی من به خاطر اینه که بازرسی پادگان خودمون رفیق دزد و شریک قافله ست، من به جدیدهایی که میان قسمت ما میگم خاطرشون بمونه "سگ زرد برادر شغاله"
    من موقع سربازی توی نیروی انسانی پادگانی که همونجا دوره آموزشی رو گذرونده بودم، افتادم. یه مورد مشابه داشتیم.
    یه روز یکی از فرمانده های گروهان ها یه سرباز آموزشی رو آورده بود که کارت قرمز روانشناسی داشت و تهدید کرده بود به خودکشی!
    اقدام خودکشی و از اون بدتر تهدید به خودکشی توی نظام جرم محسوب میشه! یعنی مجازاتش با دادسرای نظامی هست! کسی هم پرونده‎اش اونجا مطرح بشه دیگه نمی تونه سؤپیشینه کیفری بگیره و این یعنی خیلی جاها نمی‎تونه استخدام بشه.
    پسره گریه اش گرفته بود. می گفت نمی‎تونه پادگان رو تحمل کنه و واقعا اذیت میشه و از این حرفا. حق هم داشت. روزهای آموزشی بخصوص 10 روز اول، برای آدم سالم بدترین و وحشتناک روزهای عمر حساب میشن! چه برسه به کسی که مشکل شدید روانی هم داره. تازه ما توی سپاه بودیم که واقعا نسبت به جاهای دیگه خیلی آسونتر میگیرن و اذیت نمی کنن.
    مسئول نیرو انسانی پادگانمون بعضی روزا آدم خوبی بود و از شانس اون پسره، اون روز هم یکی از این روزا بود بهرحال حسابی سر اون سرباز بیچاره داد و هوار کرد و تهدید کرد که چه بلایی می تونه سرش بیاره. آخر سر هم بهش لطف کرد و گفت تو که نمی تونی سربازی رو تحمل کنی مرخصی بگیر و دیگه نیا خدمت.
    پسره هم قبول کرد و رفت.
    توصیه منم به این دوستمون اینه که دنبال معافیت باشه و فکر سربازی رو نکنه چون واقعا براش قابل تحمل نیست. اگه می‎تونه دوا درمون کنه مشکلش رو حل کنه بعد بره خدمت. اگه هم نمی‎تونه واقعا به دردسرش نمی‎ارزه.

انواع معافیت از رزم و معافیت از نگهبانی و این چیزا هم باعث راحت تر شدن سربازی نمیشه، حداقل توی پادگان ما اونایی که از این معافیت ها داشتن رو به جای نگهبانی مسئول فضای سبز یا مراقبت از پارکینگ پادگان می کردن که بنظرم از خود نگهبانی بدتر بود. هر ماه هم باید میرفتن بهداری که روانشناس تأیید کنه هنوز مشکل روانی دارن.

در مورد بازرسی هم با Mo5tafa موافقم. توی همین پادگان یه مدت مسئول نیروی انسانی پول می‎گرفت ته مونده خدمت (اضافه خدمت) سربازا رو می‎بخشید. تا اینکه از یکی 40 روز و از یکی دیگه 26 روز رو بخشید و فرستادشون برن. یه سربازی هم بود که حدود 5 روز اضافه داشت و هر کاری کرد نبخشیدش، ازش پول می‎خواست که این نمیداد. اینم لج کرد و رفت قضیه رو به مسئول بازرسی گفت.
    یه روز صبح مسئول بازرسی اومد بایگانی و پرونده اون دوتا سرباز رو خواست و برد بازرسی. دو سه روز بعد هم پرونده رو برگردوند و روش نامه گذاشت که توضیح بدین چرا این دوتا 40 روز و 26 روز زودتر مرخص شدن؟
    آقا ما اون روزها فکر می کردیم حالا طوفان میاد مسئول نیرو انسانیمون رو میبره ولی آب از آب تکون نخورد!! فقط مسئول نیرو انسانیمون لج کرد مرخصی پایان دوره سربازا رو لغو کرد و قرار شد سربازها ماه آخر خدمتشون ذخیره مرخصیشون صفر بشه و یه روز هم مرخصی نرن!!

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

ممنون
    اما ميشه بگيد الان سربازى کارشناسى ارشدها چند ماهه؟؟
    طول خدمت سربازى همه فارق از ميزان تحصيلات ٢١ ماه است

Last edited by mani6606; 30-07-2015 at 05:41.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

[QUOTE=mgh345;8679130][QUOTE=Mo5tafa;8678497]

من موقع سربازی توی نیروی انسانی پادگانی که همونجا دوره آموزشی رو گذرونده بودم، افتادم. یه مورد مشابه داشتیم.
    یه روز یکی از فرمانده های گروهان ها یه سرباز آموزشی رو آورده بود که کارت قرمز روانشناسی داشت و تهدید کرده بود به
    در طول خدمت شاهد بودم كه سه سرباز كه. سالهاي پيش معافيت كارت قرمز گرفته بودند برگشته بودند و با هزار التماس و خواهش مى خواستند كه معافيتشون به هر نحوى لغو شود چون محدوديت هاى ان را ديده بودند و به قولي از چاله در امده بودند و در چاه افتاده بودند و متاسفانه لغو اين نوع معافيت از گرفتن ان سخت تر است پروسه كار بسيار زمان بر است،

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •